Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
golf.idnes.cz:"Česko má přes 80 normovaných hřišť, federace sdružuje na 40 tisíc členů." Je to proste lidovy sport.

A kolik že to tedy vlastně stojí, když si jdou tři lidi zahrát? Nemám na mysli pořízení vybavení, to bude určitě velmi rozdílné (jako u spousty jiných sportů, tenis, pinčes atd.), ale ta vlastní hra.

Odesláno

Od dvou stovek za osmnactku a osobu. To je o dost levnejsi, nez jakykoliv badminton, nebo squash.

http://www.golfczech.cz/hledej-golf.php

Zmackni si nahore na hriste a dej vybirat podle ceny. Nabidka v Cesku je proti Slovensku, Polsku, nebo Madarsku skutecne luxusni.

Nobl Karlstejn plny prazskych vekslaku a pasaku pred dvemi lety stal o vikendu 4300,-. Studentsky pres tyden byl kolem litru. Jak je to ted nevim. Nadherne hriste, vyborna kuchyne, ale fakt jsem tam mel smulu na lidi. Jsou tam i normalni, ale ta koncentrace arogantnich a hloupych multimilionaru je tam skutecne nejvyssi v republice. I v tech Varech je to daleko lepsi. Na Ypsilonce, nebo Mnichu, nebo Malevilu (vubec nejlepsi kuchyne) je to pak uplna pohoda.

Odesláno

V Praze jsem našel nejlevnější za 1200 Kč (v pondělí a úterý, středa až pátek je dražší, o víkendu nemluvě. A ještě je tam něco o zápisném 228 tisíc korun a ročním poplatku 22 tisíc - to nevím, zda potřebuju). 9 jamkové hřiště je za 700 Kč v pracovním dnu. Ve středních Čechách za 500 Kč. Nevím, jestli si na tom hřišti musím zaplatit ještě to členství nebo něco jiného, v životě jsem to nehrál.

Odesláno (upraveno)
V Praze jsem našel nejlevnější za 1200 Kč (v pondělí a úterý, středa až pátek je dražší, o víkendu nemluvě. A ještě je tam něco o zápisném 228 tisíc korun a ročním poplatku 22 tisíc - to nevím, zda potřebuju). 9 jamkové hřiště je za 700 Kč v pracovním dnu. Ve středních Čechách za 500 Kč. Nevím, jestli si na tom hřišti musím zaplatit ještě to členství nebo něco jiného, v životě jsem to nehrál.

nemusíš, ale musíš být někde členem - buď v Centrální Mimoklubové Registraci (registr lidí s hcp) nebo ještě lépe přímo v nějakém klubu. Proč lépe? Dnes se dá i za 2-3 tisíce ročně zaregistrovat v klubech, které ti nejen že nabídnou slevy na green fee (hrací poplatek, může být i velmi symbolický až nulový) či driving ale také řadu reciprocit s ostatními hřišti. Pak se opravdu dá hrál relativně levně i okolo prahy.

edit: pro vášnice je pak za 25 tisíc ročně výhodné http://www.duchsportovni.cz/ , protože máš hodně hřišť úplně zadarmo po celý rok (ehm...sezonu). Kdo by chtěl hrát třeba dvakrát a víckrát týdně, ten myslím ušetří...

Upraveno uživatelem Alessio
Odesláno

no to mas jako jit na bedminton :)

Odesláno

Badminton, kdyz uz. Proste je to mozne delat levne i velmi draze. Jak kazdemu po chuti. Ze bude golf v Praze drahy snad nikoho trochu pri smyslech nemuze prekvapit. Uz z prosteho faktu kolik je treba pro hriste prostoru a jak jsou v Praze drahe pozemky. K tomu velkou koncentraci bohatych lidi, nutnych aspon 2 mega na jamku dalsich investic a jsme tam, kde jsme. Ano, v Praze jsou skutecne gorodky na letne levnejsi. Ohromny objev. Nic to ale nerika o tom, za kolik lze ten sport normalne provozovat.

Odesláno
Badminton, kdyz uz. Proste je to mozne delat levne i velmi draze. Jak kazdemu po chuti. Ze bude golf v Praze drahy snad nikoho trochu pri smyslech nemuze prekvapit. Uz z prosteho faktu kolik je treba pro hriste prostoru a jak jsou v Praze drahe pozemky. K tomu velkou koncentraci bohatych lidi, nutnych aspon 2 mega na jamku dalsich investic a jsme tam, kde jsme. Ano, v Praze jsou skutecne gorodky na letne levnejsi. Ohromny objev. Nic to ale nerika o tom, za kolik lze ten sport normalne provozovat.

me ne nechce psat anglicky, proto bedminton. jinak ja s tebou vicemene souhlasim, jen proste neskousnu to, ze je to lidovy sport. muzeme tu vypsat naklady. dokonce to na nejakym golfovim portalu je. cena za trenera, kartu, clenstvi, hrani. kdyz to vezmu na rodinu, tak se na me nezlob, ale pokud ma nekdo rozpocet 20k hrubeho, tak to na pravidelne hrani neni. to ze jen nekde par hrist po CR nerika nic o tom, ze to je dostupne pro vsechny. ty hriste nejsou rovnomerne zastoupena.

Odesláno
me ne nechce psat anglicky, proto bedminton. jinak ja s tebou vicemene souhlasim, jen proste neskousnu to, ze je to lidovy sport. muzeme tu vypsat naklady. dokonce to na nejakym golfovim portalu je. cena za trenera, kartu, clenstvi, hrani. kdyz to vezmu na rodinu, tak se na me nezlob, ale pokud ma nekdo rozpocet 20k hrubeho, tak to na pravidelne hrani neni. to ze jen nekde par hrist po CR nerika nic o tom, ze to je dostupne pro vsechny. ty hriste nejsou rovnomerne zastoupena.

Píše se bedbinton, když už. Kolik teda vyjde člověka bydlícího v Praze (kolik stojí golf na jižní Moravě mě nezajímá) když si chce jít jednou týdně ve třech lidech zahrát golf? Zhruba, přibližně, cca. Tenis vyjde na dvě hodiny v létě na cca 240-500 Kč, v zimě (kdy se ale golf nehraje) 500-800 Kč (dle doby v rámci dne a týdne). Squash stojí na dvě hodiny cca 250-600 Kč (dle doby v rámci dne a týdne, o víkendu vyjdou dvě hodiny na 250 Kč), bedbinon 220-400Kč (opět v závislosti na době v rámci dne a týdne). Trenéra bych do toho nepletl. Nebo mi napiš kolik by to stálo na rok/sezónu, to mi bude stačit :D

Odesláno

Teda snow tu řikal, že antuka skončila a že se budou hrát další turnaje, ale pokud myslel třeba přesun na trávu, tak asi určitě nemyslel na green...

Golf nebude nikdy tak levnej jako tenis, protože jsou u něj kladený nároky na velikost hřiště, personál atd... Tenis si může šoupnout i nemajetná rodinka pokud půjde na hřiště "za halu na kolbence", vždyť nemusí jít rovnou na Štvanickej rebound a pak na pizzu do Koga...

Odesláno
Píše se bedbinton, když už. Kolik teda vyjde člověka bydlícího v Praze (kolik stojí golf na jižní Moravě mě nezajímá) když si chce jít jednou týdně ve třech lidech zahrát golf? Zhruba, přibližně, cca. Tenis vyjde na dvě hodiny v létě na cca 240-500 Kč, v zimě (kdy se ale golf nehraje) 500-800 Kč (dle doby v rámci dne a týdne). Squash stojí na dvě hodiny cca 250-600 Kč (dle doby v rámci dne a týdne, o víkendu vyjdou dvě hodiny na 250 Kč), bedbinon 220-400Kč (opět v závislosti na době v rámci dne a týdne). Trenéra bych do toho nepletl. Nebo mi napiš kolik by to stálo na rok/sezónu, to mi bude stačit :D

necham odpovedet Hasnu. to je odbornik, hrac a rozumi tomu. takze ti to rychle spocita.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Asi by bylo vhodné zamknout, vlákno bylo o Roland Garros a ne o přiblblém golfu. Teď jsme mohli plynně přejít na Aegon Champion v Queen Parku a na turnaj v Halle. Oba turnaje jsou trávě a je to tudíž příprava na blížící se Wimbledon, který začíná 22.června.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Asi by bylo vhodné zamknout, vlákno bylo o Roland Garros a ne o přiblblém golfu. Teď jsme mohli plynně přejít na Aegon Champion v Queen Parku a turnaji v Halle. Oba turnaje jsou trávě a je to tudíž příprava na blížící se Wimbledon, který začíná 22.června.

nezamykej. o golfu se skoncilo. zaver je jasny. tupci plati hasna hraje gratis.

koukal jsem ze sis zmenil avatar tak ses asi prilepenej u tv :)

Odesláno

Ten priblbly golf bych si vyprosil, off-topic jsem sice nezacal, ale omlouvam se za jeho rozvinuti, gratis nehraju. Badminton jsem hral zavodne deset let, golf hraju amatersky sest a ano, golf drazsi sport. A na zaver si neodpustim jednu poznamku o tom, ze o silene cene, absolutni nemoznosti rodinneho golfu a vseobecne financni nedostupnosti tohoto zbohatlickeho humusu jsou presvedceni (a jine vytrvale dale presvedcuji) temer vyhradne lide, kteri to ani jednou nezkusili a o golfu vi jen z clanku v lajfstajlovych casopisech. Cesko je vubec plne odborniku na vsechno s jasnym neotresitelnym nazorem, na golf, politiku, Kunderu, Nohavicu, duchodove pojisteni, architekturu,...... To je videt ve vsech internetovych diskuzich. Jinak se jeste jednou omlouvam za off-topic a ted uz zpet k tenisu. Na Wimbledon se tesim moc, ale jeste vic moje zena. Doufejme ze finale bude napinavejsi, nez to v Parizi.

Odesláno
Ten priblbly golf bych si vyprosil, off-topic jsem sice nezacal, ale omlouvam se za jeho rozvinuti, gratis nehraju. Badminton jsem hral zavodne deset let, golf hraju amatersky sest a ano, golf drazsi sport. A na zaver si neodpustim jednu poznamku o tom, ze o silene cene, absolutni nemoznosti rodinneho golfu a vseobecne financni nedostupnosti tohoto zbohatlickeho humusu jsou presvedceni (a jine vytrvale dale presvedcuji) temer vyhradne lide, kteri to ani jednou nezkusili a o golfu vi jen z clanku v lajfstajlovych casopisech. Cesko je vubec plne odborniku na vsechno s jasnym neotresitelnym nazorem, na golf, politiku, Kunderu, Nohavicu, duchodove pojisteni, architekturu,...... To je videt ve vsech internetovych diskuzich. Jinak se jeste jednou omlouvam za off-topic a ted uz zpet k tenisu. Na Wimbledon se tesim moc, ale jeste vic moje zena. Doufejme ze finale bude napinavejsi, nez to v Parizi.

neda mi nereagovat. nerikam, ze je to nemozne, jen to proste neni pro kazdou rodinu. to je rozdil. tywe si to spocitej a rekni mi, ze si to fakt muze dovolit hrat kazdy. to je to co mi vadi. stejne jako napelka ze je to pro zbohatliky. urcita hriste jsou plna deti, rodin a pohody. nekteri si i odpusti neco jen aby mohli hrat. jsou slevy atd, ale nechtej mi namluvit ze je to pro kazdou rodinu. ja nikde nepisu, ze golf je za silenou cenu. uz davno ne. kolem me ho hraje kazdy. jenze tehle kazdy je porad mala cast populace. taky bych mohl pausalizovat, ze kdokoli s VS v Praze si to muze dovolit, protoze platy jsou tu pro absolventy velmi slusne. no nechme toho a zpatky na tenis. na Wimbledon se taky tesim

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...