kjubick Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Létající Čestmír tak to je foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 jojo, jako kluk jsem je hrozně chtěl a záviděl jiným spolužákům tak jsem si klukovskou touhu naplnil až nyní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Znova Fox Mulder X-Files. Tentokrat seria 6 cast 14 Mulder ma blby den, pozrie na hodinky a zisti, ze meska do prace Za tych par rokov u FBI si polepsil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Znova Fox Mulder X-Files. Tentokrat seria 6 cast 14 Mulder ma blby den, pozrie na hodinky a zisti, ze meska do prace Za tych par rokov u FBI si polepsil ... Ja nevedel, ze exituji hodinky jenom se dnem v tydnu, bez datumovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 (upraveno) Tahle fotka mě docela pobavila u Ramba si přijde i chronomaniak na své... Upraveno 14. února 2008 uživatelem Karloss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 2 Karloss: Podle té fotky jsem si vzpomněl, že jsem "Ramba" viděl i na watchuseek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 (upraveno) Ja nevedel, ze exituji hodinky jenom se dnem v tydnu, bez datumovky. Asi specialne upravene. Dostal som sa k 15. dielu 6. serie a ejhle, rovnake Omegy s datumovkou Upraveno 19. února 2008 uživatelem Filini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2008 (upraveno) V dokumentu o bermudském trojúhelníku. Pravděpodobně se jedná o hodinky Bulova MIL-W-3818A. Upraveno 22. února 2008 uživatelem Mike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Ve filmu The Nines. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Ve filmu The Nines. Ze by Cartier? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Ze by Cartier? Ano, asi máš pravdu. Vypadá to na Cartier Roadster Chronograph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Tento týden jsem se díval na můj oblíbený kanál Discovery a na pořad Nutné k přežití a Bear Grylls už neměl na ruce žluté Breitling Emergency, ale hodinky Bremont. Budou to asi tyto: (Bremont ALT1-P) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Ja nevedel, ze exituji hodinky jenom se dnem v tydnu, bez datumovky.Taky je vidim poprvý v životě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoland Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Na co sluzi korunka vlavo dole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Otáčení vnitřní lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoland Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Otáčení vnitřní lunety. OK. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Jsem mimo, mám babynotebook s rozlišením 800x600... ten Rambův stroj je co zač? Ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Jsem mimo, mám babynotebook s rozlišením 800x600... ten Rambův stroj je co zač? Ď. U-Boat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackal Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Přímo ve filmu hrajou Panerai. Překvápko, ne? Jestli si nepletu film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 U-Boat...? Ano, jsou to U-Boat. Ale ve filmech nosil Panerai ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se