Alessio Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Seiko Arnold,ne?! Chrocht, moje chodinečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Zrovna bezi na CT1 film pro pametniky "Nevite o byte?" a hlavni muzska role ma na levacce zajimave hodinky. Prijdou mi na tu dobu (natoceno 1947) pomerne velke. Budto ma ten herec ruku jako spejli, nebo by ty hodinky byly, co se velikosti tyce, nositelne i dnes... Bohuzel se mi nepodarilo najit na netu zadnou fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Suunto Vector ve filmu Shooter s M.Wahlbergem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Arnold v komandu: Upraveno 8. října 2008 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Arnold v komandu: A teď ,babo,raď.......co to je za hodinky??Seika??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 A teď ,babo,raď.......co to je za hodinky??Seika??? Minimálně luneta a tvar pozdra by tomu odpovídaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Zrovna bezi na CT1 film pro pametniky "Nevite o byte?" a hlavni muzska role ma na levacce zajimave hodinky. Prijdou mi na tu dobu (natoceno 1947) pomerne velke. Budto ma ten herec ruku jako spejli, nebo by ty hodinky byly, co se velikosti tyce, nositelne i dnes... Bohuzel se mi nepodarilo najit na netu zadnou fotku... Moc tam toho není vidět. Nechce se mi na to koukat znovu, jestli tam není lepší záběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Moc tam toho není vidět. Nechce se mi na to koukat znovu, jestli tam není lepší záběr. Pěkný koláč na tehdejší dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 A teď ,babo,raď.......co to je za hodinky??Seika??? Nemam sajn, ale jsou docela vtipny. Cele hodinky jsou pripravene mit rucicky, ale nemaji plus dva sedesatkovy cifernicky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Nemam sajn, ale jsou docela vtipny. Cele hodinky jsou pripravene mit rucicky, ale nemaji plus dva sedesatkovy cifernicky ... A musí to být reálné hodinky? Mi to připadá, jako nějaký bastl rekvizitáře. Pípá to, bliká to, to se bude líbit Stejně tam nešlo o reálný čas ale jenom o ten count down. Ten ciferník vypadá, jak vystřižený z papíru a ještě k tomu křivě. A jestli si dobře pamatuju, pípaly každou sekundu. Upraveno 8. října 2008 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Pěkný koláč na tehdejší dobu. Nemusí být. Když je ciferník až k okraji, vypadají větší. Tyhle mají 37 mm a je to asi tak stejné. Upraveno 8. října 2008 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 A teď ,babo,raď.......co to je za hodinky??Seika??? Jasně, Seika...ve folmu, na jiných místech má všudé své (mé.. ) arnoldky, ale pravděpodobně se nedohodli se Seikem na reklamě a tak udělali z arnoldek takovýhle bastl (všimněte si, že luneta odpovídá, jen ciferník tam dali nějaký homemade a hlavně bez loga...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Nemusí být. Když je ciferník až k okraji, vypadají větší. Tyhle mají 37 mm a je to asi tak stejné. No tak to je moc pěkná záležitost, opravdu se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Copak to má Al Pacino ve filmu Heat (mimochodem jedna z nejlepších gangsterek)? Každopádně jim s tím samopalem dává pořádně zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Copak to má Al Pacino ve filmu Heat (mimochodem jedna z nejlepších gangsterek)? Každopádně jim s tím samopalem dává pořádně zabrat Bvlgari Chronograph. Film je to špičkový, se špatným koncem. Já fandil De Nirovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Bvlgari Chronograph. Film je to špičkový, se špatným koncem. Já fandil De Nirovi Tak takovydle tu mame nejradsi!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2008 Co má ve skříňce Rex ze Speedracera je celkem jasný Mimochodem, přestože se jedná v podstatě o pohádku, tak jsem se u filmu skvěle bavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2008 Casio.....Smrtonosná Past 4.0- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2008 Jason Statham prešiel od Panerai k TH. Crank a Bank Job. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 pro fanoušky StarGate SG1- ke koupi tady: http://www.allmoviereplicas.com/Stargate-SD1-Watch.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se