Přejít na obsah

V hlavnej ulohe: hodinky

Kasper

Doporučené příspěvky

Zrovna bezi na CT1 film pro pametniky "Nevite o byte?" a hlavni muzska role ma na levacce zajimave hodinky. Prijdou mi na tu dobu (natoceno 1947) pomerne velke. Budto ma ten herec ruku jako spejli, nebo by ty hodinky byly, co se velikosti tyce, nositelne i dnes... Bohuzel se mi nepodarilo najit na netu zadnou fotku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna bezi na CT1 film pro pametniky "Nevite o byte?" a hlavni muzska role ma na levacce zajimave hodinky. Prijdou mi na tu dobu (natoceno 1947) pomerne velke. Budto ma ten herec ruku jako spejli, nebo by ty hodinky byly, co se velikosti tyce, nositelne i dnes... Bohuzel se mi nepodarilo najit na netu zadnou fotku...

Moc tam toho není vidět. Nechce se mi na to koukat znovu, jestli tam není lepší záběr.

post-344-1223486900.jpg

Odkaz ke komentáři

Nemam sajn, ale jsou docela vtipny. Cele hodinky jsou pripravene mit rucicky, ale nemaji :) plus dva sedesatkovy cifernicky ...

A musí to být reálné hodinky? Mi to připadá, jako nějaký bastl rekvizitáře. Pípá to, bliká to, to se bude líbit :D Stejně tam nešlo o reálný čas ale jenom o ten count down.

Ten ciferník vypadá, jak vystřižený z papíru a ještě k tomu křivě.

A jestli si dobře pamatuju, pípaly každou sekundu.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

A teď ,babo,raď.......co to je za hodinky??Seika???

Jasně, Seika...ve folmu, na jiných místech má všudé své (mé.. :thumbsup_anim: ) arnoldky, ale pravděpodobně se nedohodli se Seikem na reklamě a tak udělali z arnoldek takovýhle bastl (všimněte si, že luneta odpovídá, jen ciferník tam dali nějaký homemade a hlavně bez loga...).

Odkaz ke komentáři

Copak to má Al Pacino ve filmu Heat (mimochodem jedna z nejlepších gangsterek)? Každopádně jim s tím samopalem dává pořádně zabrat :)

Bvlgari Chronograph. Film je to špičkový, se špatným koncem. Já fandil De Nirovi :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...