t2 Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 (upraveno) Film Upír z feratu, závodnice jezdící vampírem (Ferat) nosí Prim sport2 a tyhle hodinky jsem viděl v tv programu na létajícím Čestmírovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. ledna 2010 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Flash Gordon Seiko 6139-6002 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Flash Gordon Seiko 6139-6002 Přesně tyhle mám teď na cestě z eBay Zlatý cifr a pepsi luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Kolikrat se divim ,jak to muzete z tak male fotky vylustit,co to je za hodinky ,asi bych potreboval mikroskop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Tak pokud by nějaký hodinář s touto nabídkou otevřel v ČR obchod bude tam stát fronta Chronomagiků s kapesníky a následně pojede přímou linkou na odběr ledviny - http://www.swisstime.ch/pgs/index.php a http://www.swisstime.ch/pgs/rwi-pgs-nprd-an-2009-lgs-en.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 tak prave som sa vratil z kina z up in the air a cely cas mal na ruke ako inak omegy hour vision http://www.watch-id.com/sighting/mens-watc...in-the-air.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 To bylo překvápko... Ambasadooor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Bond ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Myslis tyglety caisky ? ve filmu "Rekni, kdo te zabil" vidim nazev ale nic mi to nerika, ale jsou celkem pekny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak jsem to rozluštil jde o LANGEL více se píše zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 To prý měl Yuri Gagarin,při posledním letu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 To prý měl Yuri Gagarin,při posledním letu. Pěknej masakr.On by musel bejt jak vymačkaná pasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Bond ? Ne ne, instalatér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Ve filmu 2012 je nosil John Cusack. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 (upraveno) Netušíte co měl/má dnes Clarkson v Top Gear za ty strašný orloje? Jinak je měl i tady - http://video.aol.co.uk/video-detail/top-ge...0-cz/3817495188 Upraveno 29. ledna 2010 uživatelem openspace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Netušíte co měl/má dnes Clarkson v Top Gear za ty strašný orloje? Jinak je měl i tady - http://video.aol.co.uk/video-detail/top-ge...0-cz/3817495188 ten dabing je priserny.. katastrofa..humus.. uz chapem preco tu bola taka burliva diskusia ohladom Top Gear-u, keby som to mal pozerat s tymto dabingom, tak jasne, ze sa mi to nepaci.. a co sa hodiniek tyka, len typujem : U-Boat flighdeck cas be klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 V dnešní epizodě seriálu Columbo prezentoval poručík Columbo, jaké hodinky že prý by asi nosil majitel nějakého lepšího obleku a demonstroval jejich kvalitu tím, že s nimi praštil o kovový sloupek - všiml si někdo, o jaké hodinky šlo? Byl tam na ně krátký záběr, ale já fotku nestihl udělat, nebyl jsem na to připravený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Koukal jsem na ty Skřivánky na niti...co to tam měl na pařátku Satoranský??? Mně to přišlo jako nějaké pilotky,velké,řemen se cvokama....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 V dnešní epizodě seriálu Columbo prezentoval poručík Columbo, jaké hodinky že prý by asi nosil majitel nějakého lepšího obleku a demonstroval jejich kvalitu tím, že s nimi praštil o kovový sloupek - všiml si někdo, o jaké hodinky šlo? Byl tam na ně krátký záběr, ale já fotku nestihl udělat, nebyl jsem na to připravený. Nikdo pořád neví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Panerai su u hercov a vo filmoch o tvrdych chlapoch docela oblubene. Co si narychlo spominam, tak sa okrem Stalloneho (posledny Rambo) objavili napriklad na ruke Jasona Stathama (Kurier 3), alebo byvaleho wreslingového zápasníka Dwayna "ROCK" Johnsona (The Rock 2). Druhe pokracovanie Skaly, zrovna dnes davali na Markize . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Panerai su u hercov a vo filmoch o tvrdych chlapoch docela oblubene. Co si narychlo spominam, tak sa okrem Stalloneho (posledny Rambo) objavili napriklad na ruke Jasona Stathama (Kurier 3), alebo byvaleho wreslingového zápasníka Dwayna "ROCK" Johnsona (The Rock 2). Druhe pokracovanie Skaly, zrovna dnes davali na Markize . http://watchesinmovies.info/watches/ http://paneristi.com/reference/Panerai_in_movies/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se