Přejít na obsah

V hlavnej ulohe: hodinky

Kasper

Doporučené příspěvky

Film Upír z feratu, závodnice jezdící vampírem (Ferat) nosí Prim sport2 a tyhle hodinky jsem viděl v tv programu na létajícím Čestmírovi. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
Myslis tyglety caisky ? ve filmu "Rekni, kdo te zabil" vidim nazev ale nic mi to nerika, ale jsou celkem pekny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tak jsem to rozluštil :thumbsup_anim: jde o LANGEL

více se píše zde

Odkaz ke komentáři

Netušíte co měl/má dnes Clarkson v Top Gear za ty strašný orloje? Jinak je měl i tady - http://video.aol.co.uk/video-detail/top-ge...0-cz/3817495188

ten dabing je priserny.. katastrofa..humus.. uz chapem preco tu bola taka burliva diskusia ohladom Top Gear-u, keby som to mal pozerat s tymto dabingom, tak jasne, ze sa mi to nepaci..

a co sa hodiniek tyka, len typujem : U-Boat flighdeck cas be klik

Odkaz ke komentáři

V dnešní epizodě seriálu Columbo prezentoval poručík Columbo, jaké hodinky že prý by asi nosil majitel nějakého lepšího obleku a demonstroval jejich kvalitu tím, že s nimi praštil o kovový sloupek - všiml si někdo, o jaké hodinky šlo? Byl tam na ně krátký záběr, ale já fotku nestihl udělat, nebyl jsem na to připravený.

Odkaz ke komentáři

V dnešní epizodě seriálu Columbo prezentoval poručík Columbo, jaké hodinky že prý by asi nosil majitel nějakého lepšího obleku a demonstroval jejich kvalitu tím, že s nimi praštil o kovový sloupek - všiml si někdo, o jaké hodinky šlo? Byl tam na ně krátký záběr, ale já fotku nestihl udělat, nebyl jsem na to připravený.

Nikdo pořád neví? :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Panerai su u hercov a vo filmoch o tvrdych chlapoch docela oblubene. Co si narychlo spominam, tak sa okrem Stalloneho (posledny Rambo) objavili napriklad na ruke Jasona Stathama (Kurier 3), alebo byvaleho wreslingového zápasníka Dwayna "ROCK" Johnsona (The Rock 2). Druhe pokracovanie Skaly, zrovna dnes davali na Markize :).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Panerai su u hercov a vo filmoch o tvrdych chlapoch docela oblubene. Co si narychlo spominam, tak sa okrem Stalloneho (posledny Rambo) objavili napriklad na ruke Jasona Stathama (Kurier 3), alebo byvaleho wreslingového zápasníka Dwayna "ROCK" Johnsona (The Rock 2). Druhe pokracovanie Skaly, zrovna dnes davali na Markize :).

http://watchesinmovies.info/watches/

http://paneristi.com/reference/Panerai_in_movies/index.html

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...