Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
  tombed napsal:
koukal jsem, ví nějaký znalec co jsou zač?

nejvíc mě dojmuly T34 jako německé tanky...

Jenomže němci na druhořadých bojištích používaly kořistní zbraně, takže i T34 si mohly v jugošce zabojovat, ale asi ne v takových kvantech jako v tom filmu :)

• Hlasovat proti 1
Odesláno
  PhoeniX napsal:
Nejsou to náhodou vintážní JLC s nápisem "jaeger" nebo tak něco?

ten nápis vypadá jako hamilton, i když je rozmazaný... je fakt, že včera jsem už nedokázal zaostřit oči, abych to přečet na metrové TV

• po měsíci...
Odesláno
  V 20. 4. 2010 v 11:25, 'tombed' napsal:

koukal jsem, ví nějaký znalec co jsou zač?

Jsou to hodinky Hamilton 6B používané u britského RAF. Používaly se od 60. let 20. století.

Vypadá to na originál.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

dizi: Velice zřídkakdy viděná verze Vulcain Cricket :)

KLIK

Upraveno uživatelem Tada
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Dnes jsem odkoukal docela fajnovej kousek Galimatyáš a hlavní hrdina měl na ruce pěkné hodinky, na netu jsem o nich ale nic nenašel :( néé že bych po něčem podobném prahnul, ale jsem zvědavej ;)

post-8167-1277156908,57.jpg

Upraveno uživatelem JakubS
Návštěvník tolja
Odesláno

Dnes jsem si všiml, že Milan Sendhaus, který ztvárnil hlavní roli soudruha vyšetřovatele ve filmu Past na kachnu, má na ruce letecké Longines.

Odesláno

V Battlestar Galactica jsou herci dobře vybaveni hodinkami, ale mají nezřetelné značky, což je poměrně logické. Nicméně jedny jsou tam dost nápadné, dokázal by někdo říci, co jsou zač, respektive který model je jim nejbližší?

post-6998-127767571592.jpg

Odesláno (upraveno)

Novy film PREDATORS uz za tyden. Co pak to ma na ruce Alien Brody? Pardon Adrien.

Predators the movie gallery-pic1

Time Tech Talk

Posted Image

A uz to vime Hamilton Below Zero Chronograph. Podle traileru a hudby by mohl novy film byt snad i dobry. Ze by konecne neco neurazejici akcni klasiku z roku 1987?

Posted Image

A jeste verze all black

Posted ImagePosted Image

Upraveno uživatelem martini
Odesláno

Zdravim... Predator je klasika.. Predators to sa ešte uvidí čo to bude...

Posted Image

a čo sa za 23 rokov zmenilo? zatial len na základe obrázkov hlavných hrdinov naberám pocit že zbrane a hodinky sa rapídne zväčšujú...

Posted Image

Arnold má : Seiko model H558-5009 diver's watch //nie som 100pro istý a tie majú priemer 45mm

Adrien má ako už bolo spomenuté : Hamiltom model Below zero chrono a tie majú priemer 46 mm

Takže sa vynára otázka: ako chce ten "malý" chlapec zabiť Predatora?! no nechajme sa prekvapiť :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Film Constantine (hodinky Oris)

post-8871-12795653711.jpg

post-8871-127956537831.jpg

český film Zoufalci (Nějaký Béčka, jen nevím model. Toho herce osobně znám a vím, že to jsou Béčka, ale bohužel neznám přesný model)

post-8871-1279565385.jpg)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...