Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Kobře 11 hrají Maurice Lacroix (má je jeden z té dvojice Tlustý + "chudý duchem" - jména si nepamatuji) a Fortisy - má je jeden z té hlavní dvojice.

Dieter Bonrath a jeho Maurice Lacroix

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ve filmu 6. batalion si zahrály hodinky Bulova. Jen na okraj, určitě to tady na fóru už proběhlo, značku Bulova založil v roce 1875 český emigrant Josef Bulova. Otázkou zůstává historická relevance hodinek Bulova za WWII v Pacifiku...

Odesláno

Bývalý James Bond ve filmu Když se setmí (včerejší TV) - Pierce Brosnan nosil Panerai Pam 171, ovšem překvapivě při potápění nasadil ORIS TT1 Chrono. Vždycky jsem bral Oris jako ousidera oproti např. Omega, nicméně mě překvapilo že se na filmovém poli "orisky" objevují celkem často (např.Harrison Ford "Náhodné setkání", Matthew McConaughey "Čas zabíjet", Keanu Reeves "Constantine" atd. ).

Posted Image

Odesláno

Bývalý James Bond ve filmu Když se setmí (včerejší TV) - Pierce Brosnan nosil Panerai Pam 171, ovšem překvapivě při potápění nasadil ORIS TT1 Chrono. Vždycky jsem bral Oris jako ousidera oproti např. Omega, nicméně mě překvapilo že se na filmovém poli "orisky" objevují celkem často (např.Harrison Ford "Náhodné setkání", Matthew McConaughey "Čas zabíjet", Keanu Reeves "Constantine" atd. ).

Na webu má Oris pár filmů uvedených, pak ještě odkazy níže. Docela se jim daří, dlouho už jdou jenom nahoru. Snad to vytáhnou ještě výš :)

http://www.friendsoforis.com/forum/index.php?showtopic=36204&hl=movies

http://www.friendsoforis.com/forum/index.php?showtopic=35862&hl=movies

Odesláno

Ani další úžasný český film Poločas štěstí nakonec nezklamal, jen pochybuji, že by v Tokiu koupený multifunkční budík ve skutečnosti opravdu hrál Škoda lásky? :sleeping_03anim:

Tahle písnička je ve světě známá jako Beer Barrel Polka (v refrénu se zpívá: roll out the barrels... - vyvalte sudy...) a málokdo venku ví, že je to původně česká skladba. Američani si myslí, že je to jejich národní písnička, to samé si mysleli za války Němci. Viz:

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_l%C3%A1sky

http://en.wikipedia.org/wiki/Beer_Barrel_Polka

Odesláno (upraveno)

George Clooney a Omega Speedmaster ve filmu The American

O filmu se už psalo ve vlákně Tip na dobrý film - tady a tady, ale myslím, že neuškodí film ještě jednou připomenout. Měli by ho shlédnout hlavně majitelé Speedmasterů, protože tyhle hodinky zde hrají důležitou vedlejší roli. Jsou vidět i v traileru, ale tam se jen mihnou. Ve filmu dostávají mnohem větší prostor.

trailer

A když se dobře podíváte, tak jsou vidět i na plakátu:

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno

No tak samozřejmě, že se to dá očekávat. Pokud by se George Clooney objevil s jinou značkou než Omega, byly by jistoty tohoto světa otřeseny. B) Co se mi ale líbí, je to, jak v každém jeho filmu ty hodinky přesně dokreslují charakter postavy. Docela by mě zajímal ten proces výběru konkrétního modelu hodinek pro konkrétní postavu a kdo všechno se na něm podílí - jestli si hodinky vybírá G.C. sám nebo to nechává na prop masterovi, jestli do toho taky mluví režisér nebo někdo přímo od Omegy...

Odesláno

No tak samozřejmě, že se to dá očekávat. Pokud by se George Clooney objevil s jinou značkou než Omega, byly by jistoty tohoto světa otřeseny. B) Co se mi ale líbí, je to, jak v každém jeho filmu ty hodinky přesně dokreslují charakter postavy. Docela by mě zajímal ten proces výběru konkrétního modelu hodinek pro konkrétní postavu a kdo všechno se na něm podílí - jestli si hodinky vybírá G.C. sám nebo to nechává na prop masterovi, jestli do toho taky mluví režisér nebo někdo přímo od Omegy...

Nedávno jsem na ten film koukal a taky jsem přemýšlel, proč zrovna speedy s chronografem. Ale pak mi to došlo, v jedné scéně si potřebuje něco stopnout, takže použije chronograf. Takže podle mě si vybírají hodinky tak, aby zapadly do tématu filmu a měly funkce, které postava během příběhu využije. Ovšem jestli si je vybírá Clooney, režisér a nebo třeba poradce z Omegy SA, tak to by mne taky zajímalo.
Odesláno

Nedávno jsem na ten film koukal a taky jsem přemýšlel, proč zrovna speedy s chronografem. Ale pak mi to došlo, v jedné scéně si potřebuje něco stopnout, takže použije chronograf. ...

No, ono otázkou je, jestli tahle scéna vycházela z původního scénáře nebo jestli tam byla vložena hlavně proto, aby se mohla prezentovat Omega...B) Ale je to vlastně jedno, protože do filmu to organicky zapadlo a nás chronomagory potěšilo... :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

wall street 2 a Shia LeBeouf...dokonale a na jeho rucke vyzeraju ako obrie hodinky..vcera som bol na to v kine a tie hodinky tam ziarili neskutocne a na zaver bolo aj podakovanie IWC

dneska jsem to cvaknul, ale tušil jsem, že už tu o tom něco bude :)

EDIT: zapomněl jsem na fotku

Upraveno uživatelem Matthew
Odesláno (upraveno)

G. Clooney a Omega Speedmaster Professional na croco kozenom remienku. Speedmastery je tam vidiet castejsie ako hlavneho hrdinu. :crying_anim02:

par screenshotov z noveho filmu The American

Upraveno uživatelem xoslic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...