grakij Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 (upraveno) a papirove ciferniky Upraveno 9. června 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Můj internetový PC v práci. Reálný pracovní vložit nelze. poznámka - jasně, že mám na pracovním stole fotku dcery v rámečku tech.poznámka - orázek mi nejde zmenšit, jak se to v GIMPU dělá, jsem ještě nezjistil. Nemám čas nad tím v práci bádat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Můj internetový PC v práci. Reálný pracovní vložit nelze. jen to vloz. cekam, kdo sem nejakou poradnou zenskou da. zatim malicko odvazny byl Viktor jen to pokazil tema hodinkama tak sem hod tu tvoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_0303 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Souhlas s hciq - v některých firmách je dokonce nepřípustné, aby si zaměstnanci "zdobili" plochu monitoru a pracovní prostředí nějakými soukromými obrázky. Mít jednobarevnou pracovní plochu na monitoru a stůl bez soukromých "ozdob" je součástí firemní kultury, zvlášť tam, kde se jedná s klienty, nebo obchodními partnery. Doma ať si každý zaplácá monitor a své okolí čím chce, samozřejmě, to je otázka vkusu každého, v jakém prostředí se mu líbí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 (upraveno) jen to vloz. cekam, kdo sem nejakou poradnou zenskou da. zatim malicko odvazny byl Viktor jen to pokazil tema hodinkama tak sem hod tu tvoji nelze. Není tam žádná nepravost, tím to není. Upraveno 10. června 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Souhlas s hciq - v některých firmách je dokonce nepřípustné, aby si zaměstnanci "zdobili" plochu monitoru a pracovní prostředí nějakými soukromými obrázky. Mít jednobarevnou pracovní plochu na monitoru a stůl bez soukromých "ozdob" je součástí firemní kultury, zvlášť tam, kde se jedná s klienty, nebo obchodními partnery. Doma ať si každý zaplácá monitor a své okolí čím chce, samozřejmě, to je otázka vkusu každého, v jakém prostředí se mu líbí. Jste roboti 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 myslel som ze tu bude viac MACačov Mě naopak docela překvapilo velké množstí Linuxových screenů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Souhlas s hciq - v některých firmách je dokonce nepřípustné, aby si zaměstnanci "zdobili" plochu monitoru a pracovní prostředí nějakými soukromými obrázky. Mít jednobarevnou pracovní plochu na monitoru a stůl bez soukromých "ozdob" je součástí firemní kultury, zvlášť tam, kde se jedná s klienty, nebo obchodními partnery. Doma ať si každý zaplácá monitor a své okolí čím chce, samozřejmě, to je otázka vkusu každého, v jakém prostředí se mu líbí. U nás zamestnávateľ jednofarebnú plochu dokonca nariadil. A kto rebeloval, tomu začal kurzor behať po ploche sám od seba a naši programátori z ústredia diaľkovo zariadili všetko potrebné - vymazali obrázky, hudbu, potom znefunkčnili čítačky kariet, USB-čka... Takto sme získali čisto pracovný nástroj. Ale v záujme stability systému a riadenia to chápem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 myslel som ze tu bude viac MACačov kubsone čo to prosimta máš? mě naopak překvapuje, že se tady pár jabkařů najde.. plocha je z mého pracovního mini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 U nás zamestnávateľ jednofarebnú plochu dokonca nariadil. A kto rebeloval, tomu začal kurzor behať po ploche sám od seba a naši programátori z ústredia diaľkovo zariadili všetko potrebné - vymazali obrázky, hudbu, potom znefunkčnili čítačky kariet, USB-čka... Takto sme získali čisto pracovný nástroj. Ale v záujme stability systému a riadenia to chápem. to bych asi rychle sabotoval vyškubnitím kabelu z portu...představa, že musím koukat na černé/modré pozadí s windowsí vlajkou mě deprimuje. Mám na ploše oddychovou krajinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 (upraveno) mě naopak překvapuje, že se tady pár jabkařů najde.. plocha je z mého pracovního mini myslis macbook 12 inch? to gratulujem najblizzsi comp dufam ze uz bude mac lebo s PC to je o zivot len nevem co si vybrat ale macbook AIR by ma bral to je paradny stroj a este pridam pre predstavu link Upraveno 10. června 2009 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_0303 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 to bych asi rychle sabotoval vyškubnitím kabelu z portu...představa, že musím koukat na černé/modré pozadí s windowsí vlajkou mě deprimuje. Mám na ploše oddychovou krajinu Za 4000USD/měs. čistýho bys to vydržel, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Za 4000USD/měs. čistýho bys to vydržel, ne? ne, podpora mi stačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Za 4000USD/měs. čistýho bys to vydržel, ne? Hele co ty máš vlastně za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 já obrázky na ploše střídám......momentálně tam mám knihovníka z Magické Univerzity(Prattchett)-na středu......ikony okolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Uklidňující plocha pro Hciq, radka a railmastera. To by snad i u vás v práci prošlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_0303 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Uklidňující plocha pro Hciq, radka a railmastera. To by snad i u vás v práci prošlo ? To je Tvoje zahrádka?, hezká, kde je? Přijel bych si pro trochu zeleniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 myslis macbook 12 inch? rekl bych ze mysli Mac mini Na Aira se vybodni, pokud to nechces jako predvadecku fotek Radsi nejaky normalni MB. Ted kdyz jsou tela hlinikove uzijes hned vice srandy - kdyz spadne tak to vyklepes ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 myslis macbook 12 inch? to gratulujem najblizzsi comp dufam ze uz bude mac lebo s PC to je o zivot mac mini, macbooka má manželka, ten je 13" - 12" byl naposled ibook, toho mám taky ale už je v důchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 ... aby si človek zvykol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se