Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Narazil jsem na člověka, který nabízí několik typů hodinek Omega. Píše že původní pásek byl nahrazen novým. Jedná se skutečně o autentickou práci dejme toku kol 1930... a nebo prostě novodobá úprava?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

nemusí to být fake, prý se tyhle úpravy dělaly hlavně kolem 1 světové války. Ale ty co jsem viděl měly řemen jinak upevněný, jednoduché z drátu ohýbané třmeny kterýma byl provlečený jednodílný řemen. a byly udělané v pozici korunkou nabok takže číselník byl trochu nezvykle otočený.

• Po letech...
Odesláno

Podobných z kapesných na náramkové prerobených hodiniek je v súčasnej dobe na ebay veľké množstvo rôznych značoek.

Predajcovia sú väčšinou s ukrainy. Viete sa niekto k nim vyjadriť?

Dodaes

Odesláno

Podobných z kapesných na náramkové prerobených hodiniek je v súčasnej dobe na ebay veľké množstvo rôznych značiek.

Predajcovia sú väčšinou z Ukrainy. Viete sa niekto k nim vyjadriť?

Dodaes

Odesláno (upraveno)

No myslím si, že je to nové, těch dříve předělaných jsem měl pár v ruce a VŽDY to vypadalo jinak. :-)

Závěr: je to spatlanina a řemen upevněn jako například na BM, to dříve takhle nedělali. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Predajcovia sú väčšinou s ukrainy. Viete sa niekto k nim vyjadriť?

Prostě zjistili, že to tam mají a je to bezva obchod, tak kupují staré předělávky a renovují je, případně si pohotově vyrábějí nové... Ale i mě zaráží kolik se na Ukrajině ještě dnes najde strojků a hodinek i těch nejprestižnějších značek.
Odesláno (upraveno)

Prostě zjistili, že to tam mají a je to bezva obchod, tak kupují staré předělávky a renovují je, případně si pohotově vyrábějí nové... Ale i mě zaráží kolik se na Ukrajině ještě dnes najde strojků a hodinek i těch nejprestižnějších značek.

Nemusí banderovci a spol operovali během války hodně moc na Ukrajině.

Měli dokonce dost členů v okolí Lvova atd.

To víš že u nich nějaké majetky skončily , jelikož Ukrajina na tom byla relativně dobře a přes ní se během války opakovaně, navíc mají blízko do Polska a vždy měli. :-)

Všichni chtěli jíst a to jak Rusáci tak i Němci a stejně tak Banderovci a samozřejmě když nefungoval bič fungoval cukr v podobě válečné kořisti. (např hodinky a zlato)

Doteď se tam čile obchoduje s carským zlatýmu mincemi.

Upraveno uživatelem long
Odesláno (upraveno)

Pre informáciu prikladám link na jedného z predajcov.

Vyjadrite sa prosím k strojčekom.

Dodaes

http://shop.ebay.com...sid=p4340.l2562

Prosím tě teď to neber jako něco špatného z mojí strany ALE ZAČNÍ SE VĚNOVAT NĚČEMU POŘÁDMÉMU, jinak si u takovýchto kutilů zle a za veliké prahy naběhneš. !!!!

Nepřijde tI snad další jeho neodolatelná nabídka normální, tedy JWC IWC. : http://cgi.ebay.com/...=item4aacb99add

Má rada na závěr: vymaž sI HO z oblíbených a sežeň si někde jiného prodejce, kde si koupíš například kapesní OMEGA v krásném stavu za 2200 kč a do 1000 kč ti tam někdo pěkně heftne ty patky na řemen.

Stejně tě tento kompromis přestane za 1 měsíc bavit a vyjde tě to levněji než to kupovat od PODVODNÍKŮ !!!

A POZOR MYSLÍM SI, ŽE SE CPE I NA AUKRO !!!!

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Například pro mě mají takovéhle předělávky hodně velké kouzlo, sám vlastně ani nevím proč. Jen ty ceny se mi zdají neúměrně velké a překvapuje mě, že například za vlastně zničené kapesní hodinky s přiletovanýma nožkama a uříznutým krčkem je někdo ochotný zaplatit víc, než za stejné kapesní hodinky v zachovaléma původním stavu. Stačí k tomu přidat nějakou pohádku (Driver's wrist watch, UNIQUE AND RARE TYPE OF WATCHES,...)

Odesláno

Například pro mě mají takovéhle předělávky hodně velké kouzlo, sám vlastně ani nevím proč. Jen ty ceny se mi zdají neúměrně velké a překvapuje mě, že například za vlastně zničené kapesní hodinky s přiletovanýma nožkama a uříznutým krčkem je někdo ochotný zaplatit víc, než za stejné kapesní hodinky v zachovaléma původním stavu. Stačí k tomu přidat nějakou pohádku (Driver's wrist watch, UNIQUE AND RARE TYPE OF WATCHES,...)

Hele nechci na tobě vydělávat (i když ?) ale nějakou pohádku ti vymyslím a příští týden pojedu do dílny na chatu tak já ti tam nějaké zbastlím.

Chtěl by jsi raději JISTO JISTĚ ORiGINÁL HODINKY TAJEMNÍKA PREZIDENTA USA KENEDYHO nebo hodinky SAMOTNÉHO STALINOVY PRODLOUŽENÉ RUKY SOUDRUHA BERJY ????

:-) mám tam totiž jedny Tavanes Watch a jedny EAVROPSKÉ prašivky no a drát a plech tam mám taky

Jen si prosím řekni (a možná by jsem ti mohl sehnat i Remontierky přímo od tatínka CH.De GOLLA) :-)

Prostě historii ti vyseknu jen si budu muset dát před tím trochu do řepy. :-)

Odesláno

Dík, nechci :) Mám předělávek několik, to mi stačí. Ale zkusím to říct obráceně - kdyby k těm hodinkám z odkazu nebyla ta otravná a směšná pohádka a kdyby cena byla úměrná skutečné hodnotě hodinek (i když to je asi jen můj subjektivní pocit, protože co je skutečná hodnota hodinek), tak bych neměl vůbec nic proti a klidně bych si nějaké takové i koupil. Nic špatného na nich nevidím.

Odesláno

Dík, nechci :) Mám předělávek několik, to mi stačí. Ale zkusím to říct obráceně - kdyby k těm hodinkám z odkazu nebyla ta otravná a směšná pohádka a kdyby cena byla úměrná skutečné hodnotě hodinek (i když to je asi jen můj subjektivní pocit, protože co je skutečná hodnota hodinek), tak bych neměl vůbec nic proti a klidně bych si nějaké takové i koupil. Nic špatného na nich nevidím.

Jasně mám od tebe IWC tedy vím, ale právě ty kecy a ty mraky hodinek s divnými pohádkami dělají z prodejce NEDŮVĚRYHODNOU OSOBU.

Pro mne navíc hodně nedůvěryhodnou v tom JWC IVC jak jsem dával výše do odkazu. Totok se mi už vůbec nelíbí:crying_anim02:

Odesláno
:whistle: Jestli někdo chce mám tady velice zajímavé trojzávažové kukačky, předělané na ruku, pravda musel by se vyměnit řemínek, je už zpuchřelý.:rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...