Kalifx Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 co to je za sýr? Jsou tam dva druhy sýra - Toasty Chester a pak klasický 45% čedar
Gilius Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 hmmm...Ty si žereš Dobrou chuť.....sic určitě opožděně.......ale přece.....
Conrad Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Jako mívali v masný jídelně v Myslíkový ? Nejlepší sekaná byla ta nejsprostší za 1.60,kam se na ní hrabaly ty všechny babiččiny, lahůdkové, drůbeží,výběrové , bavorské,domácí atd.Jezdil jsem ráno do práce,na 7.30, tak po 7 jsem klepl na výlohu známého řezníka,tomu ji vozili ještě horkou z výrobny v 7.00 on mi takových 15 - 20 dkg ukrojil já jel, v levé ruce sekačku v pravé volant požíral jsem ji a celé auto nebesky vonělo Upraveno 12. června 2009 uživatelem Conrad
Conrad Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 (upraveno) Půjdu stejně off-topic kacířskou cestou jako spiderer - Hard Rock Café na Malém náměstí (Dům u Rotta) a tam exkluzivní HRC Bacon Cheesburger za 270 kaček (super hambáč, plus hranole, zelenina atd.) . OT: Jinak HRC můžu vřele doporučit! edit: doplnění Porovnej si ceny a chuťové prožitky a na takové kulinářské barbarství jako je hamburger zapomeneš. http://www.barabizna.cz/jidelak.jpg A pokud mleté tedy Čevapčiči. Základem je skladba masa,hovězího asi 60 procent,ovčího 25 procent a vepřového 15 procent.Poměry jsou samozřejmě přibližné a záleží jak na kuchaři,tak i na místních zvyklostech.Přidáte pepř,sůl a dobrá je i šťáva z cibule a česneku/pozor,ne česnek opravdu jenom šťáva/,.pořádně promícháte a nechte odpočinout. Celá finesa spočívá v tom,že čevapčiči se připravuje tak,že maso je tvarováno úzkou trubičkou,která ho silně stlačí k sobě a tak máte na talíři daleko více,než na první pohled tušíte. Setkal jsem se i s tím,že někteří kuchaři doporučují do směsi masa,když odpočívá, přidat trochu jedlé sody či sodovky .Volit jinou přílohu než bílý chléb a nasekanou cibulku je naprostý nesmysl.Receptů na čevapčiči je opravdu spousta,například v Makedonii ,tam kde jsem jedl snad ty nejlepší,do masa,které melou na dvakrát, po druhém mletí přidávají mouku a vejce a některých místech i cibuli a česnek,hlavní chuťový rozdíl bude asi ve směsi,kde se používá jen hovězí a skopové půl na půl. Upraveno 13. června 2009 uživatelem Conrad
Návštěvník Snow Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Z nudy jsem to přelouskal, zajímavé téma . Škoda, že nežeru.
Návštěvník Tada Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 snídaně šampionů....... Snídaní šampinů je sex...
utrejch Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Mluví z Tebe příliš nezkušené mládí . Snídaně šampionů vypadá jinak. Ja mel za to ze snidani sampionu je pul litru vodky. Asi jiny kraj, jiny mrav
New Milis Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Ja mel za to ze snidani sampionu je pul litru vodky. Asi jiny kraj, jiny mrav Pevně doufám, že k tomu se jednou dopracuji...
911 Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Pevně doufám, že k tomu se jednou dopracuji... no bude to tezky to snizit z toho litru, co?
grakij Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 (upraveno) cas vecere... heartattackgrill Upraveno 13. června 2009 uživatelem grakij
mengelis Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 cas vecere... heartattackgrill ****!!!!!!!!!
Filipes Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Já si na domácí burgery na grilu kupuju mletý hovězí v Globusu a s kvalitou jsem spokojený ...tak jsem to testnul, právě sundal z grilu a zežral, dobrý to bylo - dík za tip
Návštěvník Tada Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 grakij: No, já se považuju za velkého jedlíka, ale tohle by mě asi zabilo
Kalifx Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 ...tak jsem to testnul, právě sundal z grilu a zežral, dobrý to bylo - dík za tip Já mám s masem z Globusu jenom ty nejlepší zkušenosti. Kupuju tam i svíčkovou a zatím jen spokojenost.
New Milis Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 no bude to tezky to snizit z toho litru, co? Hehe, debile...
safi Odesláno 14. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Tak už na tom pracuju. Co mi to maso bude držet pohromadě? Nemám tam dát jedno vajíčko?
spiderer Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Promazana potentne impotentni cast debaty Tada vs Snow
Conrad Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 (upraveno) cas vecere... heartattackgrill Pan Edouard Pomian a Brillat-Savarin by se s prominutím poblili jen při pohledu na tehnle americkej blaf V roce 1810 sestávala snídaně z jediné polévky, tří příkrmů ( ? hors d´oeuvre ), dvou hlavních jídel ( ? Entrées?), dvou druhů zákusků, kávy, chlebíčků a poloviční lahve Chambertin. Napoleon uměl snídat. Největší námořní katastrofa se stala 15. dubna 1912, kdy se potopila britská loď Titanic, o které se říkalo, že je nepotopitelná a zahynulo 1 503 osob. Z toho dne se zachoval i jídelní lístek, který nabízel menu ve druhé třídě: consommé Fermier, pórková polévka, filé z kambaly, vejce ála l´ Argenteuil, kuře ála Maryland, corned beef, zeleninové knedlíčky. Z jídel na roštu se podávaly grilované skopové kotlety a vařené, osmažené či opékané brambory. Z moučníků se nabízel výběr mezi vaječným pudinkem, jablečným pyré a pečivem. Na poslední řádce jídelního lístku stálo: ? Chlazený točený ležák z Mnichova, sklenice 3 nebo 6 pencí? A to byna prosím druhá třída představte si tu první Upraveno 14. června 2009 uživatelem Conrad
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 tákže, právě jsem se dověděl supertajnou repepturu Stačí mít namleté maso, žádné ochucování... důležité však je, přimíchat do toho masa namletý hovězí lůj. A to cca v poměru 1:6 (80kg masa, 10-15kg loje). Maso je pak hezky šťavnaté
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se