Gilius Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Dneska jsem smíchy flusnul kafe na kolegu na konferenci předemnou (seriozní konference o vnitřní kriminalitě). Stačilo k tomu jediný... číst toto vlákno... Zadání: recept na domácí burger Reakce: nejlepší je ryba na Tahiti Tohle zatím překonalo vše předchozí :-D
Diamondking Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Když budete v Karviné tak se zastavte do "Dlouhých vidlí"..super hambáče..třeba takový Angličan nebo Kozí dech..ňamňam..McDonald muže jít do pr***e a to vše v ceně okolo 30-ti káčé
Dantechno Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Když budete v Karviné tak se zastavte do "Dlouhých vidlí"..super hambáče..třeba takový Angličan nebo Kozí dech..ňamňam..McDonald muže jít do pr***e a to vše v ceně okolo 30-ti káčé Za tři pětky jo? Sice to nebude pro zdejší hledače nejkvalitnějšího masa a ingrediencí ale veřím že to může chutnat. Co do nich dávají / v čem se liší ?
flagolo Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Teda nechci do toho kecat, ale čas od času mi donesou sekačku za 25 z Globusu... Úžasný... Ale jestli ono to nebude v té donášce. Kam se hrabou Tahiťanky s rybama....
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Dneska jsem smíchy flusnul kafe na kolegu na konferenci předemnou (seriozní konference o vnitřní kriminalitě). Stačilo k tomu jediný... číst toto vlákno... Zadání: recept na domácí burger Reakce: nejlepší je ryba na Tahiti Tohle zatím překonalo vše předchozí :-D že já vůbec něco někam píšu... sem byl nervní před zkouškou, tak jsem sem napsal pár kravin no, zase z toho nedělejte nějakou vědu.
Alessio Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 že já vůbec něco někam píšu... sem byl nervní před zkouškou, tak jsem sem napsal pár kravin no, zase z toho nedělejte nějakou vědu. Já myslím že v pohodě... PS: ve které jiné exotické zemi jsi byl, že bys to sem vypsal rovnou a zabránil připadným pozdějším třídním nepokojům? PPS: trošku mě mrzí, že zapadla moje otázka, kde nakupujete masíčko na vaše biftečky, hamburgříčky atd... Je tu spousta lidí, co si ráda dopřeje dobrého žvance, takže asi nejsem sám, kdo by rád objevil nová místa. Já občas kupuju na trhu v holešovicích přímo na stánku, kde mají chlazené bedny a prodávají čerstvé biohovězí za ceny srovnatelné s polským nebio hovězím, co je v tescu... Už tam ale dlouho nebyli...
bandicoot Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Alessio: ve Vysočanech u řezníka na začátku Kolbenovy, kousek od náměstí OSN - má svý drobný dodavetele, tu kravičku ze šumavy, tu zas prasátko, klobásku z moravy, jindy berberku, nebo německou kachýnku co papají i v Radissonu. P.S. má i slušnou vlastní sekanou na stojáka a poctivou šunku od kosti...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Já myslím že v pohodě... PS: ve které jiné exotické zemi jsi byl, že bys to sem vypsal rovnou a zabránil připadným pozdějším třídním nepokojům? PPS: trošku mě mrzí, že zapadla moje otázka, kde nakupujete masíčko na vaše biftečky, hamburgříčky atd... Je tu spousta lidí, co si ráda dopřeje dobrého žvance, takže asi nejsem sám, kdo by rád objevil nová místa. Já občas kupuju na trhu v holešovicích přímo na stánku, kde mají chlazené bedny a prodávají čerstvé biohovězí za ceny srovnatelné s polským nebio hovězím, co je v tescu... Už tam ale dlouho nebyli... Někde jsem byl... ale Mahi burger mají jen na jednom místě. Maso nakupujeme jedině a pouze v makru. Tam se mi to zdá takové nejlepší, nejčerstvější...
Návštěvník Tada Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Někde jsem byl... ale Mahi burger mají jen na jednom místě. Maso nakupujeme jedině a pouze v makru. Tam se mi to zdá takové nejlepší, nejčerstvější... Tak proč to v makru tak smrdí?
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Tak proč to v makru tak smrdí? Jestliže ti smrdí makro, tak si někdy zkus zajít do masny u nás ve městě...
bandicoot Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 když už, tak stylově... http://bigkahunaburger.net/
Alessio Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Alessio: ve Vysočanech u řezníka na začátku Kolbenovy, kousek od náměstí OSN - má svý drobný dodavetele, tu kravičku ze šumavy, tu zas prasátko, klobásku z moravy, jindy berberku, nebo německou kachýnku co papají i v Radissonu. P.S. má i slušnou vlastní sekanou na stojáka a poctivou šunku od kosti... Dvě informace najednou - že je tam řezník jsem netušil, a že se to jmenuje náměstí OSN taky ne...ale můžu tudy jet domů, zítra se tam zastavím
bandicoot Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 No zkus to, mrkni na pani řeznici ať ti něco čerstvého doporučí, maso dělá pan manžel u boxu u dveří, zná i původ masa, hovězí ale moc nemá, protože vysočany nejsou čtvrť kde se jí takhle nóbl maso... je to asi 300 metrů od křižovatky směrem od prahy po pravé straně, z venku nic moc, ale sekačka slušná, šunka vynikající, určitě se dá zeptat co kdy bude mít. Sekanou peče ráno, takže nebude úplně fresh. Dělá i guláše atd, ale ty už jsou moc "lidový".
marosh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Když budete v Karviné tak se zastavte do "Dlouhých vidlí"..super hambáče..třeba takový Angličan nebo Kozí dech..ňamňam..McDonald muže jít do pr***e a to vše v ceně okolo 30-ti káčé Tak to já si dovolím nesouhlasit, super hambáč si představuji jinak. Maso stejný prefabrikát jako u Tebou zmiňovaného McD a ta halda nakrouhaného zelí to nezachrání. U mě-nebrat. Mě chutnal burger v Jágr's Baru na Václaváku, sice nestal třicet, ale stálo to za to. Upraveno 11. června 2009 uživatelem marosh
lolohh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Když budete v Karviné tak se zastavte do "Dlouhých vidlí"..super hambáče..třeba takový Angličan nebo Kozí dech..ňamňam..McDonald muže jít do pr***e a to vše v ceně okolo 30-ti káčé Správnej Karviňák chodí k Vojtovi na klobásu. Ježíš, tam bylo krásně.
marosh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Správnej Karviňák chodí k Vojtovi na klobásu. Ježíš, tam bylo krásně. Hmmm, to je jiná písnička. Klobása v Praze(název hospody v Karviné), kde se zahrada jmenuje U Vojty, je mistní jednička mezi grilovanými uzeninami. Dělají ještě žebra, makrely. I v "čorné" Karviné může být někdy krásně...
lolohh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Hmmm, to je jiná písnička. Klobása v Praze(název hospody v Karviné), kde se zahrada jmenuje U Vojty, je mistní jednička mezi grilovanými uzeninami. Dělají ještě žebra, makrely. I v "čorné" Karviné může být někdy krásně... Jo, makrely, kurva, makrely, ty byly taky výborný. Jen ty hajzlíky byly takový trochu nechutný. Ale většinou nám to vadilo jen prvních 5-6 piv. U Vojty jsem strávil víc času než ve škole. Dnes už vím, že to mělo být opačně
Kalifx Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Zajímavý téma... ohledně masa na dobrej hamburger už se tu lecos řeklo, ale můžete doporučit i nějakou dobrou housku? Vím, že čerstvé housky (žemle) jsou spíš regionální záležitost, ale třeba znáte někdo nějaký dobrý balený... Nebo i ty čerstvý v Praze . Nemám moc rád nasládlý housky a raději než sypkou konzistenci s přemírou křupavosti preferuju vláčnější a hutnější pečivo.
VS Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Zajímavý téma... ohledně masa na dobrej hamburger už se tu lecos řeklo, ale můžete doporučit i nějakou dobrou housku? Vím, že čerstvé housky (žemle) jsou spíš regionální záležitost, ale třeba znáte někdo nějaký dobrý balený... Nebo i ty čerstvý v Praze . Nemám moc rád nasládlý housky a raději než sypkou konzistenci s přemírou křupavosti preferuju vláčnější a hutnější pečivo. Co tak domácí pekárna a upéct si vlastní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se