sibirnaya Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 ne, to ne, tak to mam v hlave proste zakodovany. Breitling, Omega, to je fajn, ale Rolex, to je pro me modla co jsem o nich slysel prvni zminku v nejakem US Blockbusteru... proto jim i odpoustim jejich podmerecnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Bylo to jen rypnuti, chapu, ze je to ikona. Mozna az budu starsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Par zivych fotek v galerii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lifedrive Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Rolex: Ikona mozna, ale realita je hrozna. Na ruce normalne rostleho chlapa proste vypadaji jako damske. Sry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lifedrive Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 ..a jeste k tem materialum, pamatuji si, kdyz zacala Omega prodavat SM s kauckukovym tahem, jak to bylo prijato negativne na vetsine diskuznich for. A dnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Rolex: Ikona mozna, ale realita je hrozna. Na ruce normalne rostleho chlapa proste vypadaji jako damske. Sry. S timhle si dovolim nesouhlasit. Nevim sice, jestli jsem sam normalne rostly chlap, ale dosel jsem k tomu, ze i pres dnesni modu velkych hodinek je velikost okolo 40 mm dostacujici. Hodinky nejsou male a zaroven je jejich noseni pohodlne, vejdou se pod kosili apod. Treba zrovna sibirnayovy Milgaussy jsou dobry kandidat na "definitivni hodinky". Univerzalni, precizne zpracovane, neokoukaji se, maji zajimavou historii. Nemusi si kazdy, kdo nema na ruce popelnik, pripadat blbe. I kdyz zrovna sibirnaya si v nadmerecnych hodinkach libuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lifedrive Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 S timhle si dovolim nesouhlasit. Nevim sice, jestli jsem sam normalne rostly chlap, ale dosel jsem k tomu, ze i pres dnesni modu velkych hodinek je velikost okolo 40 mm dostacujici. Hodinky nejsou male a zaroven je jejich noseni pohodlne, vejdou se pod kosili apod. Treba zrovna sibirnayovy Milgaussy jsou dobry kandidat na "definitivni hodinky". Univerzalni, precizne zpracovane, neokoukaji se, maji zajimavou historii. Nemusi si kazdy, kdo nema na ruce popelnik, pripadat blbe. I kdyz zrovna sibirnaya si v nadmerecnych hodinkach libuje Samozrejme, je to opravdu otazka vkusu a subjektivniho pocitu. Vubec nechci zpochybnovat znacku Rolex, ale muj kolega v praci je zatvrzely rolada-fanda, strida Oytery a zminovane Milgaussy - a ja si proste nemuzu pomoci, pres prumer hodinek pusobi hodinky titerne. Jina vec je, ze kolega ma tlapu jako medved... Ja proste pod 43 mm jit nemuzu, pripada mi, ze nic na ruce nemam...a je mi uplne jedno, co je modni ci neni, jde o muj pocit. Ale souhlasim, ze pokud nekdo ma v rolexkach pocit, ze se nasel, tezko by hledal jinde. To je jako s auty - nekdo ma Mercedes a neda na nej dopustit, i kdyz se ostatnim nelibi a povazuji to za vuz "pro pany v letech". Hlavni je ale co si mysli majitel. Mozna jednou u rolad take skoncim, uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lifedrive Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Samozrejme, je to opravdu otazka vkusu a subjektivniho pocitu. Vubec nechci zpochybnovat znacku Rolex, ale muj kolega v praci je zatvrzely rolada-fanda, strida Oytery a zminovane Milgaussy - a ja si proste nemuzu pomoci, pres prumer hodinek pusobi hodinky titerne. Jina vec je, ze kolega ma tlapu jako medved... Ja proste pod 43 mm jit nemuzu, pripada mi, ze nic na ruce nemam...a je mi uplne jedno, co je modni ci neni, jde o muj pocit. Ale souhlasim, ze pokud nekdo ma v rolexkach pocit, ze se nasel, tezko by hledal jinde. To je jako s auty - nekdo ma Mercedes a neda na nej dopustit, i kdyz se ostatnim nelibi a povazuji to za vuz "pro pany v letech". Hlavni je ale co si mysli majitel. Mozna jednou u rolad take skoncim, uvidime... Oystery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 U "B" uz taky nevi cim se zabavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 S timhle si dovolim nesouhlasit. Nevim sice, jestli jsem sam normalne rostly chlap, ale dosel jsem k tomu, ze i pres dnesni modu velkych hodinek je velikost okolo 40 mm dostacujici. Hodinky nejsou male a zaroven je jejich noseni pohodlne, vejdou se pod kosili apod. Treba zrovna sibirnayovy Milgaussy jsou dobry kandidat na "definitivni hodinky". Univerzalni, precizne zpracovane, neokoukaji se, maji zajimavou historii. Nemusi si kazdy, kdo nema na ruce popelnik, pripadat blbe. I kdyz zrovna sibirnaya si v nadmerecnych hodinkach libuje Velké hodinky není nic jiného než móda. Celé desítky let nosili chlapi hodinky 34-38mm a nikomu to nevadilo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Velké hodinky není nic jiného než móda. Celé desítky let nosili chlapi hodinky 34-38mm a nikomu to nevadilo:-) Souhlas....nosím 38mm......chápu velikost B-uhr a potom u hodinek typu ABC(Protrek,Suunto)......ale jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Velké hodinky není nic jiného než móda. Celé desítky let nosili chlapi hodinky 34-38mm a nikomu to nevadilo:-) A co doba, kdy se kapesnim hodinkam pridelavaly nozky, aby se daly nosit na ruce. Myslim, ze to jsou vlny, ale 34mm se na chlapske zapesti uz nevrati, o tom jsem presvedcen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 U "B" uz taky nevi cim se zabavit Za prvé svým původem do vlákna nepřísluší, za druhé jsem si dovolil civat včetně obrázku, ale tuto možnost jsem naschvál, aby jste měli možnost porovnat invenci Breitlingu a Bell&Ross ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Samozrejme, je to opravdu otazka vkusu a subjektivniho pocitu. Vubec nechci zpochybnovat znacku Rolex, ale muj kolega v praci je zatvrzely rolada-fanda, strida Oytery a zminovane Milgaussy - a ja si proste nemuzu pomoci, pres prumer hodinek pusobi hodinky titerne. Jina vec je, ze kolega ma tlapu jako medved... Ja proste pod 43 mm jit nemuzu, pripada mi, ze nic na ruce nemam...a je mi uplne jedno, co je modni ci neni, jde o muj pocit. Ale souhlasim, ze pokud nekdo ma v rolexkach pocit, ze se nasel, tezko by hledal jinde. To je jako s auty - nekdo ma Mercedes a neda na nej dopustit, i kdyz se ostatnim nelibi a povazuji to za vuz "pro pany v letech". Hlavni je ale co si mysli majitel. Mozna jednou u rolad take skoncim, uvidime... promin nechci byt puntickar, ale milgauss jsou z kolekce oyester Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Myslim, ze to jsou vlny, ale 34mm se na chlapske zapesti uz nevrati, o tom jsem presvedcen. jo, pak rozhodně nejsem chlap :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 (upraveno) Myslim, ze to jsou vlny, ale 34mm se na chlapske zapesti uz nevrati, o tom jsem presvedcen. Jsem podobného názoru, mám jedny 38mm a menší si už nedovedu představit. "Malým" však nelze v žádném případě upřít elegance, kterou u dnešních 47mm nebo šílených 55mm co vyrábí, myslím že Revue Thommen, postrádám, pro mě je hraniční velikost 45mm. Musím přiznat, že na toto téma vedu vášnivé diskuse s New X-Bobem, který by měl na ruce nejraději podšálek. Dlužno podotknout, že si to Bob může, díky své postavě, dovolit. O soudnosti některých kolegů na fóru si myslím své . Upraveno 19. srpna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Myslim, ze to jsou vlny, ale 34mm se na chlapske zapesti uz nevrati, o tom jsem presvedcen. 34 mm možná ne,ale 38 mm je normální,nositelná velikost. 4 Snow - jo...máš nádherné S-E........pořád nechápu to,že se jich chceš zbavit........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 34 mm možná ne,ale 38 mm je normální,nositelná velikost. S tim souhlasim, u peknych oblekovek, ale osobne si nedovedu tuto velikost predstavit u sportovnich hodinek. pro mě je hraniční velikost 45mm. Pro me uz jen 44mm, mel jsem spoustu vetsich, ale je to dost nepohodlne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 (upraveno) S tim souhlasim, u peknych oblekovek, ale osobne si nedovedu tuto velikost predstavit u sportovnich hodinek. Pro me uz jen 44mm, mel jsem spoustu vetsich, ale je to dost nepohodlne. Já jsem kravaťák, takže já to mám jasné .,..teda zaleží jak dlouho ještě budu s ohledem na dnešní ranní noviny :-) Upraveno 19. srpna 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 S tim souhlasim, u peknych oblekovek, ale osobne si nedovedu tuto velikost predstavit u sportovnich hodinek. Pro me uz jen 44mm, mel jsem spoustu vetsich, ale je to dost nepohodlne. Ja mam vetsinu hodinek 42 a 44mm, ale od te doby, co jsou Big Piloty od IWC, naucil jsem se nosit na svem mikrozapesti i poradnej budik. Vzdy jsem si myslel, ze to nejsou hodinky pro me kvuli sve velikosti, ale ted si s tim hlavu nedelam. Jsou boziii, miluju je a mam je pres celou ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se