mengelis Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 fuj, až se mi udělalo nevolno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Tak tohle je fakt mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlosin79 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Tak tohle je fakt mazec! Mazec je slabé slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Svatá prostato ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 To jsou zase příběhy ovčí babičky... OMG.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Do oci bijuci fake ,......a to tak ze, keby bitie do oci bolelo, tak toto by sa dalo pouzivat ako mucidla. Kazdy hodinar ktory kolegu s tymi hodinkami nevysmial je bud moc velky ludomil, alebo by mal okamzite zavriet kram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Pikec, poslouchej. Rolex nikdy nebude mít průhled na stroj nebo výřez v číselníku. Jak se k nim kamarád vůbec dostal? Myslím, že Tě trochu lakoval. Že moc dobře ví, která bije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Pikec, poslouchej. Rolex nikdy nebude mít průhled na stroj nebo výřez v číselníku. Jak se k nim kamarád vůbec dostal? Myslím, že Tě trochu lakoval. Že moc dobře ví, která bije. Zítra uvidíme je to možné, ale jestli lakoval, tak to zahrál na oskara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Pikec, poslouchej. Rolex nikdy nebude mít průhled na stroj nebo výřez v číselníku. Jak se k nim kamarád vůbec dostal? Myslím, že Tě trochu lakoval. Že moc dobře ví, která bije. rad bych te poopravil. rolex ma par modelu s pruhledem na strojek. dokonce i skeleton. tady je hezky priklad. zdejsi odbornik Romulada to potvrdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 rad bych te poopravil. rolex ma par modelu s pruhledem na strojek. dokonce i skeleton. tady je hezky priklad. zdejsi odbornik Romulada to potvrdi Che! Teď jsi mě dostal. Tenhle model je pěkná šílenost. Aspoň se můžu vymluvit na to, že jsem myslel datejust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 rad bych te poopravil. rolex ma par modelu s pruhledem na strojek. dokonce i skeleton. tady je hezky priklad. zdejsi odbornik Romulada to potvrdi Japan MOVT, ty vole.. nech toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Japan MOVT, ty vole.. nech toho! Tak teď se řežu smíchy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 chtel jsem vam udelat radost spiderer, jen se nedelej, uz ti urcite jedou z ciny v tom kontejneru, viz vcerejsi nocni diskuze s Kamilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 chtel jsem vam udelat radost spiderer, jen se nedelej, uz ti urcite jedou z ciny v tom kontejneru, viz vcerejsi nocni diskuze s Kamilem Nechci videt co tam vsechno bude, ale takovyhle masakry snad ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Tak teď se řežu smíchy... Cekej, ted mi to doslo, myslim, tys mu to sezral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Zítra uvidíme je to možné, ale jestli lakoval, tak to zahrál na oskara. Vyřiď kamarádovi, že bych je za půl milionu vzal. Doma si do nich svidříkem udělám ještě další díru a počkám co se stane. Pokud se mu ty prachy budou zdát málo tak se omlouvám, ale v poledne jsem byl na odběru mozkového štěpu (výměnný program s Ugandou) a operatér mně toho vzal třičtvrtě kila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Cekej, ted mi to doslo, myslim, tys mu to sezral? no asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Tak aby bylo jasno... JO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Tak musím napsat jak to dopadlo. Vzal jsem do práce noťas a řekl jsem mu, že je menší problém, ať si to přečte sám. Četl četl a pak řekl, že svět je plnej nepřejícných lidí, který tvrdí něco jen podle fotografie a že zajde přímo k Rolex pro ověření. Ale jestli to je pravda bude muset vytáhnou z tetičky, kde to koupila. Když přijela přímo z dovolené ve Švýcarsku, tak to prý přivezla. Jsem rád, že to vzal tak jak to vzal. Podle všeho mě nelakoval. Jelikož jsem si všiml, že se na ně ve chvilkách volna pořád díval. Nevíte o nějakém místě, kde by to mohl osobně ověřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Nevíte o nějakém místě, kde by to mohl osobně ověřit. To opravdu nemusi, jen se mu tam vysmejou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.