Přejít na obsah

Rolex 8570F

pikec

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Pikec, poslouchej. Rolex nikdy nebude mít průhled na stroj nebo výřez v číselníku. Jak se k nim kamarád vůbec dostal? Myslím, že Tě trochu lakoval. Že moc dobře ví, která bije.

Zítra uvidíme je to možné, ale jestli lakoval, tak to zahrál na oskara.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pikec, poslouchej. Rolex nikdy nebude mít průhled na stroj nebo výřez v číselníku. Jak se k nim kamarád vůbec dostal? Myslím, že Tě trochu lakoval. Že moc dobře ví, která bije.

rad bych te poopravil. rolex ma par modelu s pruhledem na strojek. dokonce i skeleton. tady je hezky priklad. zdejsi odbornik Romulada to potvrdi :)

watch0508%201015.jpg

watch0508%201005.jpg

Odkaz ke komentáři

Zítra uvidíme je to možné, ale jestli lakoval, tak to zahrál na oskara.

Vyřiď kamarádovi, že bych je za půl milionu vzal. Doma si do nich svidříkem udělám ještě další díru a počkám co se stane. Pokud se mu ty prachy budou zdát málo tak se omlouvám, ale v poledne jsem byl na odběru mozkového štěpu (výměnný program s Ugandou) a operatér mně toho vzal třičtvrtě kila...

Odkaz ke komentáři

Tak musím napsat jak to dopadlo. Vzal jsem do práce noťas a řekl jsem mu, že je menší problém, ať si to přečte sám. Četl četl a pak řekl, že svět je plnej nepřejícných lidí, který tvrdí něco jen podle fotografie a že zajde přímo k Rolex pro ověření.

Ale jestli to je pravda bude muset vytáhnou z tetičky, kde to koupila. Když přijela přímo z dovolené ve Švýcarsku, tak to prý přivezla. Jsem rád, že to vzal tak jak to vzal. Podle všeho mě nelakoval. Jelikož jsem si všiml, že se na ně ve chvilkách volna pořád díval.

Nevíte o nějakém místě, kde by to mohl osobně ověřit.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...