Přejít na obsah

Stowa Antea KS + Stowa Marine Original

Doporučené příspěvky

na kolik prosím vyjde ten tah Stowa Milanaise bracelet? Dá se koupit i samotný? A poslední otázka, jakou velikost zápěstí

má mladá paní? Díky za info.

Jsou na prodej na webu Stowy za 120 - 150 EUR podle šířky. Ale kup si ho spíš tady

http://www.uhrenbaender.de/Uhrenarmband_Luxus.html

má tam ten samej za 105,- a řadu dalších. Navíc s Herbertem Zahou je radost obchodovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po letech...

Kdo se boji, nesmi na Chronomag. Tez nevim, jak se to bude nosit. Ale Ingy maji 46, takze su klidny... :-) Nejsem zadny strevlik, tak to snad utahnu. A kdyz ne, tak je prodam. Oboji se budou prodavat dobre. Hodinky jsou to ruzne, ale oboje se mi desne libi. V soucasne dobe asi nejvice. Argumentu pro kterekoliv z nich je dost. Takze stale premyslim a vaham. Po listopadove vyplate kouknu na konto a uvidi se.

Odkaz ke komentáři

Nove. Nerikal jsem, ze je prodam vyhodne. :-) Jeste je ani nemam a mozna ani mit nebudu, takze debata o prodeji je predcasna. Ingy, pravda, bych vzhledem k velmi vyhodne porizovaci cene prodal minimalne za porizovacku. Ale zase rucni manufaktura a kolem stovky kusu na svete je taky lakava nabidka.

Odkaz ke komentáři

O Schauerovi jsem intenzivně přemýšlel, o ed. 9 s lunární fází, všechny důvody, proč jsem je nekoupil, jsi přesně popsal. Pokud Schauera, tak spíš jako zpestření stáje, které si vezmu podle momentální nálady jako manýru. Ale 3 kiloéček taky není málo, že? :)

Odkaz ke komentáři

Tak tam už musíš trochu vědět a něco mít za sebou... To není pro lidi, který mění hodinky po měsíci. Mimo jiné hlavně kvůli tomu, že na ně docela dlouho čekáš.

Jinak starší Edition 4, což je v podstatě Edition 9 bez faceliftu, se nedávno prodaly na ebay za krásný peníze a já debil na tu aukci úplně zapomněl. Nadávám si doteď.

Odkaz ke komentáři

Ale zase ... odhlidnu-li od vyse zminenych argumentu, tak Edition 15 proste zeru. Absolutne krasne hodinky. Tihnu k takovymhle uzkoprofilovym, manufakturnim vyrobkum vrcholne kvality. Alda tady v jinem vlakne zminoval, ze nereliefni, ciste ciferniky se dlouhodobe neokoukaji. Na tom neco bude. To Jorgovo pouzdro se sroubama v lunete je jedinecne. Pasek 24 mm, sroubovane stezejky, genialni umisteni i font data, elektrizujici pilotkoidni C3 lumi, bikompaks, rucne brousene, excelentni pozarucni servis, nemusis se hadat s nejakym priblblym AD, ale napises pekne rovnou stvoriteli, hodinky maji ksicht, jsou nezamenitelne, nefejkuji se, je to takovy prijemny symbol fajnsmekrovstvi. Zbohatlik bez fantazie si Schauerky urcite nekoupi. Nemaji MI mimo chronokomunitu a nejsou dost drahe. To vsechno je mi velmi sympaticke. Taky musim opravit ten nakup za oficialni cenu. Jako staly zakaznik.mi Regina nastrelila 3% slevu. :-) Ovsem zase na druhou stranu.......ty Ingy.... :-)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Máš to zmáknutý :)

Když si to takhle sepíšeš u obou hodinek, tak je jasný, co musí vyhrát :D Lepší pouzdro než u patnáctky Jörg nemá, tohle je prostě majstrštyk. I ty jednoručky s ním vypadají úžasně. Taky se mi líbí, že si u Schauera můžeš vyjednat individualizaci třeba v ciferníku apod., to mi k tomu jako k malovýrobci sedí. Na inženýrech mě vždycky odrazovala ta omezenost v náramku a řemenech. U Schauera to budeš mít s řemenama skoro jako u Panerai, taky jich tam bude sedět hodně. To je věc, která ti tu radost z hodinek prodlouží.

Odkaz ke komentáři

To jsou srdcovky, ty neprodam nikdy. Presne stejne, ale mosazne, pochromovane originaly mel na ruce tata, kdyz jsem zacal vnimat svet. Proto jsem si je taky nechal u Prima udelat v nerezu. A to jeste za ty prvni renovacni ceny. Bohuzel nemaji safir, ten byl komicky predrazeny. Jenom je tata nemival na zralokovi, ale na te bolsevicke perforovane gume, nebo na takovem skoro-nato pasku.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...