Viktor Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 na kolik prosím vyjde ten tah Stowa Milanaise bracelet? Dá se koupit i samotný? A poslední otázka, jakou velikost zápěstí má mladá paní? Díky za info. Jsou na prodej na webu Stowy za 120 - 150 EUR podle šířky. Ale kup si ho spíš tady http://www.uhrenbaender.de/Uhrenarmband_Luxus.html má tam ten samej za 105,- a řadu dalších. Navíc s Herbertem Zahou je radost obchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Tady jsem zakopl o malou recenzi. http://home.watchprosite.com/show-forumpos.../ti-541401/s-0/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Po velmi dlouhe dobe jsem si zmeril Mariny. +5 sekund za tri dny. S tim se da zit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Hasňo, které Kulisse máš v hledáčku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 ???? Vy blaho, tady se fakt nic neutaji. :-) Jedny jsou ve hre, vlastne to dotahly az do finale ale asi je prebije trochu tezsi vaha. Uvidime. Souboj zatim trva. Kdo referoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 (upraveno) No co by, stačí si občas přečíst WUS. To víš, dnešní svět je propojený... Jörgovy chronografy jsou jedny z nejosobitějších hodinek, navíc je to střídmý design. Zajímal by mě ten soupeř Upraveno 19. října 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 (upraveno) Edition 15 na buffalo vs. Ing. ME. na gume Upraveno 19. října 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 To 44mm pouzdro u patnáctky je skvělý, hodně se povedlo. Docela ti závidím, já bych se tý velikosti bál. Vždycky mě bralo to jeho 41mm pouzdro se zkosenou lunetou + vlastní ciferník. Výběr máš každopádně skvělý, i když to jsou oboje naprosto rozdílný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Kdo se boji, nesmi na Chronomag. Tez nevim, jak se to bude nosit. Ale Ingy maji 46, takze su klidny... :-) Nejsem zadny strevlik, tak to snad utahnu. A kdyz ne, tak je prodam. Oboji se budou prodavat dobre. Hodinky jsou to ruzne, ale oboje se mi desne libi. V soucasne dobe asi nejvice. Argumentu pro kterekoliv z nich je dost. Takze stale premyslim a vaham. Po listopadove vyplate kouknu na konto a uvidi se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Schauery budeš kupovat z druhé ruky za nižší cenu? Protože jinak je prodáš s celkem velkou ztrátou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Nove. Nerikal jsem, ze je prodam vyhodne. :-) Jeste je ani nemam a mozna ani mit nebudu, takze debata o prodeji je predcasna. Ingy, pravda, bych vzhledem k velmi vyhodne porizovaci cene prodal minimalne za porizovacku. Ale zase rucni manufaktura a kolem stovky kusu na svete je taky lakava nabidka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Jenom jsem reagoval na část tvého příspěvku Pro mě má všechny výhody Schauer, navíc je o cca 1200e "levnější". Já ti fandím Právě ta osobitost a unikátnost se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Jo, ale zase.... nema inhouse, neni antimagnet, nema reliefni cifr, i kdyz to je spise Jorguv trademark, nema tu tradici a historii, nema to jafne jmeno, koupe by byla za ofiko cenu, kdezto Ingy stlacim o 30%, nema ten MI, nema tu vodotesnost a risejl ma proste horsi. A ted mudruj. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 O Schauerovi jsem intenzivně přemýšlel, o ed. 9 s lunární fází, všechny důvody, proč jsem je nekoupil, jsi přesně popsal. Pokud Schauera, tak spíš jako zpestření stáje, které si vezmu podle momentální nálady jako manýru. Ale 3 kiloéček taky není málo, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Mariny jsou parádní!!! Jsou v pořadí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Tak tam už musíš trochu vědět a něco mít za sebou... To není pro lidi, který mění hodinky po měsíci. Mimo jiné hlavně kvůli tomu, že na ně docela dlouho čekáš. Jinak starší Edition 4, což je v podstatě Edition 9 bez faceliftu, se nedávno prodaly na ebay za krásný peníze a já debil na tu aukci úplně zapomněl. Nadávám si doteď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 (upraveno) Ale zase ... odhlidnu-li od vyse zminenych argumentu, tak Edition 15 proste zeru. Absolutne krasne hodinky. Tihnu k takovymhle uzkoprofilovym, manufakturnim vyrobkum vrcholne kvality. Alda tady v jinem vlakne zminoval, ze nereliefni, ciste ciferniky se dlouhodobe neokoukaji. Na tom neco bude. To Jorgovo pouzdro se sroubama v lunete je jedinecne. Pasek 24 mm, sroubovane stezejky, genialni umisteni i font data, elektrizujici pilotkoidni C3 lumi, bikompaks, rucne brousene, excelentni pozarucni servis, nemusis se hadat s nejakym priblblym AD, ale napises pekne rovnou stvoriteli, hodinky maji ksicht, jsou nezamenitelne, nefejkuji se, je to takovy prijemny symbol fajnsmekrovstvi. Zbohatlik bez fantazie si Schauerky urcite nekoupi. Nemaji MI mimo chronokomunitu a nejsou dost drahe. To vsechno je mi velmi sympaticke. Taky musim opravit ten nakup za oficialni cenu. Jako staly zakaznik.mi Regina nastrelila 3% slevu. :-) Ovsem zase na druhou stranu.......ty Ingy.... :-) Upraveno 19. října 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Máš to zmáknutý Když si to takhle sepíšeš u obou hodinek, tak je jasný, co musí vyhrát Lepší pouzdro než u patnáctky Jörg nemá, tohle je prostě majstrštyk. I ty jednoručky s ním vypadají úžasně. Taky se mi líbí, že si u Schauera můžeš vyjednat individualizaci třeba v ciferníku apod., to mi k tomu jako k malovýrobci sedí. Na inženýrech mě vždycky odrazovala ta omezenost v náramku a řemenech. U Schauera to budeš mít s řemenama skoro jako u Panerai, taky jich tam bude sedět hodně. To je věc, která ti tu radost z hodinek prodlouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Stowa hezký, ale ty prim sport I jsou super !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 (upraveno) To jsou srdcovky, ty neprodam nikdy. Presne stejne, ale mosazne, pochromovane originaly mel na ruce tata, kdyz jsem zacal vnimat svet. Proto jsem si je taky nechal u Prima udelat v nerezu. A to jeste za ty prvni renovacni ceny. Bohuzel nemaji safir, ten byl komicky predrazeny. Jenom je tata nemival na zralokovi, ale na te bolsevicke perforovane gume, nebo na takovem skoro-nato pasku. Upraveno 19. října 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se