Micey Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Nenašel jste někdo náhodou nějakej online přenos? Nějak se mi nedaří najít nic kde by nechtěli registraci nebo tak něco.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 http://atdhe.net/20572/watch-wimbledon-s-williams-vs-kvitova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 http://atdhe.net/205...iams-vs-kvitova Dík moc, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 http://atdhe.net/20572/watch-wimbledon-s-williams-vs-kvitova ¨taky diky,aspon nemusim poslouchat toho kretena na nove.........to Cigi a Snow... se Stomilkou sem dal taky jednu sezonu a byl to hroznej kram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 http://atdhe.net/20572/watch-wimbledon-s-williams-vs-kvitova Díky! Komentátři výborní ... nežvaní moc nadbytečně, jsou v klidu a Petra Kvitová není žádný béčko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 to lib - jak jsem psal včera, tyhle generace jsou slabé. Pamatuji jiné hvězdy. zdroj - http://www.sporting-heroes.net/tennis-heroes/printableversion.asp?HeroID=2380 zdroj - http://www.sporting-heroes.net/files_tennis/MANDLIKOVA_H_1982_GH_R.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Serena by měla hrát s chlapama :-) Škoda, řekl bych, že teď přišel zlomový moment utkání - přesto, klobouk dolů před naší Petrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Pekny zapas, sice boj nejspis marny, ale dobry tenis. Asi oprasim raketu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Skoda tech chyb z forehandu v prvnim setu. Ted uz mi pripadne, ze se williamsova dostala do tempa a psychicke pohody....petra to bude mit hodne tezke, ale budu ji drzet palce. Doufam ze to rychle obrati a vyhraje treti set, protoze na sedm mam tenis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 to lib - jak jsem psal včera, tyhle generace jsou slabé. Pamatuji jiné hvězdy. To máš těžký. V ženských kategoriích bych bodoval taky trochu vzhled. Ne jen výkon. nebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 MAS RECHT ,TAKY SEM MIVAL FAVORITKY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 No jo, Gabriela Sabatiniová kráska a zároveň tenisová hvězda, to nebývá zvykem V předcházejícím příspěvku je Ana Ivaničová sice také bývalá světová jednička, ale ta se vytratila z vrcholu světové špičky hodně rychle. Dnes se potácí na koci první padesátky Sony Ericsson WTA Tour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Byl to pekny tenis. Na Serenu musi Petra jeste potrenovat. Myslim, ze tahle generace je uplne stejna, jako jakakoliv jina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 (upraveno) Myslim, ze tahle generace je uplne stejna, jako jakakoliv jina. Jasně, abys neodporoval. Ivan Lendl - 1960 světová jednička Hana Mandlíková - 1962 světová jednička Miloslav Mečíř - 1964 4.místo ATP Helena Suková - 1965 4. WTA, světová jednička ve čtyřhře Takže Hasňo až tahle generace bude tyhle výsledky dám Ti zapravdu. Upraveno 1. července 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Snow, tos ty roky nějak popletl, ne? Vždyť já je pamatuju a zas tak starej tedy nejsem, nebo fakt jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Myslel jsem to obecne. Pokud jsi mluvil jen o ceskych hracich, tak mozna jo. Tam to mozna byla v osmdesatych letech skutecne vyjimecna vlna. Zapomel jsi jeste Pavla Slozila, ktery byl myslim taky ctyrka ve ctyrhre. Ja jenom moc nemusim ty reci starych strejcu ve stylu:"Dneska uz neni tenis, co byval. Dneska se proti tomu, co bylo, hraje uplny prd. Jo, to kdyz my hrali Stomilkou, to byly casy, ti dnesni by si ani neskrtli." A to samozrejme neplati jen pro tenis. Cesi, ale v posledni dobe v tenise skutecne nikoho v prvni petce nemaji, to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 To su hadam roky narodenia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Přiznám se, že českým hráčům nefandím od doby Ivana Lendla a Miroslava Mečíře, nové generace mě nezaujaly. Myslel jsem to obecne. Pokud jsi mluvil jen o ceskych hracich, tak mozna jo. Můj příspěvek mluvil naprosto zřetelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 (upraveno) Jo jo, neuvedomil jsem si to. Jen me ted zarazilo, ze pises, ze jim nefandis? Proc? Nejsou mozna tak uspesni ve svetovem zebricku, ale proc nefandit? Upraveno 1. července 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 (upraveno) Nevidím u nich to zapálení jako u minulých generací, které se jinak snažily. Asi to bylo dobou, hráči viděli možnost podívat se do světa, vydělat peníze. Edit - když jsme u toho, nefandil jsem slovenskému fotbalovému týmu a v podstatě jsem ani nechápal vaše nadšení, které jste projevovali při výhře nad Itálií. Já byl velmi zklamán a potěšilo mě, že Slováci hned vypadli, díky tulipánům. Upraveno 1. července 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se