Přejít na obsah

Wimbledon

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejlepší tenis z ''našich'' holek hraje Lucie Šafářová.

Bohužel od toho zranění hýžďového svalu se nemohla dlouho pozbírat.

Petře K. už dlouho předpovídají slibnou karieru, tak uvidíme.

Odesláno

Potesilo, ze nejaky tym vypadl? No, asi ten sport vidim jinak. Ja vzdy, kdyz vidim zklamane tvare porazenych, tak s nimi citim a je mi jich lito. Kdyz nekdy hrali Nadal s Federerem, tak bych byl nejradeji, kdyby vyhrali oba. Prohra nekoho by me snad tesila, jen kdyby lhal o ruce po vzoru Maradony, nebo tak neco. Jsem asi prilis prejici mekkosrdcar.

Návštěvník Snow
Odesláno

Jsem asi prilis prejici mekkosrdcar.

Zjevně, sport je tvrdý a vždycky bolí, hodně o tom vím.

Návštěvník Snow
Odesláno

Jak to vidíte dnes, smázne už konečně někdo Nadala, zadaří se Andy Murrayovi ?

Odesláno

Tyhle dva opravdu moc nemusím, takže jsem rád, že hrajou spolu. Murraymu věřím víc, letos má největší šanci to celé vyhrát.

A Tomáš to snad dneska zvládne, pokud mu vyloženě neodejde podání.

Odesláno

Andy Murray je bojovník, co dokáže vyhrát zápas z 0-2 na sety. Ale myslím, že to nezvládne. Ten sympaťák co nosí malý slipy ho vypráší.

No a Novak Djokovic nabírá pomalu starou formu, takže IMHO Tomáš Berdych odejde poražen. Rád bych se mýlil.

Odesláno

Djokovice,jsem jeste na Wimbledonu hrat nevidel,ani nedokazu rict v jake forme hral Rodick,kdyz ho porazil ten korejec nebo cinan nebo co to bylo za narodnost,ale Djokovic jej hned dalsim kole jednoduse vypraskal,takze forma Djokovice velka neznama.Co se tyce Nadala hraje svuj tennis a za mne jasnej vitez Wimbledonu.Cekal jsem ze Soderling ho trochu vic potrapi,ale zahral dobre jen prvni set a pak zacal neskutecne kazit,i pritom sem mu veril dal,protoze on proste tak divne hraje ze ma neskutecne hodne nevynucenejch chyb a zapas vyhraje viz. s berdychem v Parizi.

Odesláno (upraveno)

Tak jak na to koukam,tak se Berdych se zase absolutne nemuze trefit do prvniho podani,jeste ze Djokovic tak kazi,zatim mi to z Berdychovi strany moc radosti nedela

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

Tak to tomu našemu ogarovi z valmezu zase vyšlo a všichni mu držme palce ať to dotáhne do zdárnéhé konce

Odesláno

tak se to nepovedlo, ale nevadi. a musim rict, ze na konci velmi hezky mluvi. a i vtipne. viz mission impossible

Dnes byl Rafa k poražení - Tomáš ale bohužel dělal chyby - zejména podání a zbytečné chyby ho připravily o vítězství. Nicméně, obrovská gratulace a především si myslím, že jeho 8.místo nebude konečné na žebříčku ATP.

Odesláno (upraveno)

Mno ja bych to tak kriticky nevidel,myslim si ze dnes hral Berdych o nece lepe nez proti Djokovicovi,ale Rafa je proste Rafa ten se jen tak neporazi

Berdych dnes určitě nehrál lépe - on i u Djokoviče měl rezervy, které stále má - protože potenciál má největší ze všech současných tenistů. Rozdíl byl v tom, že Novak dělal taky chyby a psychicky to nezvládl - kdyby vyhrál ten druhý set, (zápas by otočil) Tomáš by dneska nehrál finále. Rafael sice dneska chyby udělal - v součtu jich bylo více než dvacet a to u něj není zvykem - ale jak říkám, Tomáš je nevyužil a nepotrestal je.

Rafael je kapitola sama pro sebe - ano, v současnosti nemá protivníka - na antuce bude rozdíl ještě vyráznější. Nicméně jsem přesvědčen, že příští rok bude králem Tomáš a hrozně mu to přeju - je to dříč.

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...