Peta-Biker Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 (upraveno) Kdyby se někdo chtěl dívat na US Open, jak si vede P. Kvitová, tak tady: http://livetv.ru/en/...ova_p_hercog_p/ Upraveno 27. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník Snow Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Asi bychom neměli zaměňovat US Open za Wimbledon. US Open takřka nepřetržitě vysílá Eurosport HD. Mám TV zapnutou za zády a nevím jestli sledovat fórum nebo zajímavé zápasy. Rozhodování mi v jednu chvíli usnadnila nesnesitelným hekáním neméně nesnesitelná Ruska Šarapovová, které komentátor na Eurosportu nepokrytě fandil, no hrůza. Pro fandy PC připravuje na každé mače Grand Slamu velmi zajímavé informace IMB, najdete je zde. KLIK V linku objevíte celkové informace o US Open,najdou se i klepy, dále senzační fotky, pavouka, radiový live přenos, aktuální sledování zápasů po jednotlivých míčích. V zaměstnání dokonalá pomůcka, neuteče vám ani jediný gam z každého zápasu, který se právě hraje včetně juniorky. Právě dohrál Paul-Henri Mathieu, který měl mnoho práce s Igorem Andreevem. Mathieu prohrával 2:0 na sety, třetí a čtvrtý vyhrál v tiebreaku a poslední už byl pro něj lehčí, skončil 6:1. Celkově spolu válčili 3 hodiny a 48 minut. Už jsem si myslel, že ze zápasu vznikne taková bitva, kterou svedl Mathieu s Johnem Isnerem na letošním Wimbledonu, kde spolu hráli skvělý zápas přesně 5 hodin a 48 minut. Jen na okraj, Isner prohrál 7-6, 4-6, 4-6, 6-3, 16-18. Konec konců Isner je vůbec v těchto maratonech smolař. V roce 2010 hrál s Francouzem Nicolasem Mahutem nejdelší zápas v dějinách Wimbledonu. Hra trvala jedenáct hodin a pět minut, trvala tři dny, celkové skóre 6?4, 3?6, 6?7(7), 7?6(3), 70?68 !!!. Ten poslední set je šílenství, 138 gamů je několik třísetových zápasů.
Marfael Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Zamenovat by se to nemelo,ale vytvaret na kazdy turnaj samotne vlakno je taky nesmysl.Asi by bylo nejlepsi to dat do nejake noveho vlakna "Tenis-turnaje" a bylo by to idealni.
Marfael Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Zatím jsem z US OPEN mile překvapen,plus třešnička na dortu byl včera slovák Kližan,který celkem včera porazil mně nesympatického Tsongu.Dnes Kvotivka a Šafářová,tak jsem zvědav:-)
Peta-Biker Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Dneska hraje Berdych velký match. Roger je dneska k poražení, ale stejně mu pořád věřím. Pojď, Rogere!
quest987 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Tak se nám rok s rokem sešel a máme tu opět Wimbledon.Jak vidíte naděje českých želízek ve hře?Zachvíli nastupuje Petra Kvitová.Štěpánek zatím v pohodě hraje nad Reidem 6:2 , 6:2 a třetí sada je zatím otevřená 1:2 a na podání Štěpánek
quest987 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 A je to Nadal opet venku hned v prvním kole. Darcis ho poslal domu po skore 7:6,7:6 , 6:4
Petr Svenda Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 A hele, Rafa v 1.kole venku s Darcisem! Takže Wimbledon pro něho znovu předčasně konci!!! Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Čendík Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 A je to Nadal opet venku hned v prvním kole. Darcis ho poslal domu po skore 7:6,7:6 , 6:4 A to je Darcis 110 hráč a nejlepší výsledek je z roku 2009, kdy se dostal do druhého kola.
Skipi Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Nadal venku, Roger suverénní. Lépe ten letošní ročník začít nemohl Darcis ovšem zahrál super zápas, nerozklepal se v kritických momentech, přestože proti němu stál 12-násobný GS šampión.
quest987 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Dnesni den byl na prekvapeni pomerne vyzivny Z kola ven jsou po dnesku : Šarapovova TsongaFedererJankovičová Cetkovska vyprovodila Wozniackou 6:2, 6:2 Ze by se Berdychovi a Kvitove zvetsila sance
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se