long Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 No chlapí každopádně je BERDYCH FRAJER.Hodně se zlepšil !Musíme si uvědomit jaké je to být mezi 10 nejlepšími tenisty na světě, je to NESKUTEČNÉ !!!Moc mu gratuluji k druhému místu n nejlepším turnaji na celé tour !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Dívali jste se v noci na čtvrtfinále D.Ferrer - Nadal ( 6:4 6:2 6:3) ? Dobře jsem se bavil, konečně Nadal prohrál. Koho tipujete za vítěze, titul bych přál veteránovi Federerovi. Od půl deváté je semifinále Federer - Djokovič, doufám, že švýcar srba smázne a ve finále se utká s Andy Murrayem, z kterého jde ovšem strach. Murray hraje na rozdíl od loňské sezóny ve velké pohdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 JJ, Murray se stále zlepšuje. A je to ještě mladej kluk, má budoucnost před sebou. Federer - Djokovič bude tipuju hodně dobrý zápas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Už hrají, paráda Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Jo, streamuju v práci. Luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Dik za pripomenuti, je to fakt super tenis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Taky dik za pripomenuti, uplne jsem zapomnel Kdyby u toho Djokovic nehekal, tak by se na to dalo i koukat. Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 I když jsem fandil Federerovi, tak Djokovič hrál perfektně. I to hekání mu klidně odpustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Ja ne, rad se divam na TV i se zvukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Djokoviče tipuju na budoucí č.1. Nadalovi přestává sloužit zdraví, Murray má brouky v hlavě a Federer už dosáhl všeho. Navíc věk nezastaví a má rodinu, takže už pro něj není tenis to jediný na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Souhlas. Ještě doufám že se vrátí Del Potro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Souhlas. Ještě doufám že se vrátí Del Potro. Jo, tak toho je škoda. Pro mě je to takovej tenisovej Honza Koller. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Škoda Cetkovský po brejku na 4:2 v prvním setu sem doufal že bude "pohádka" pokračovat škoda no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Jo, když už jsme u turnaje jahod a šampaňského jsem zvědavý, kam až se dostane kvalifikant, hubený bombardér australan Bernard Tomic. V tenhle moment má slušně nakročeno do čtvrtfinále, že bychom měli nového Borise Beckera, který podobně vyhrál Wimbledon v roce 1985 ? Sakra, moc bych mu to přál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Překvapuje mne zatím hodně hladký průběh zápasu Petry Kvitové.Jinak ženský tenis to je peklo pro uši jak furt hekají-viz závěr zápasu Marie Šarapovové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 jj ja kvuli hekani na to ani nekoukam, to se fakt neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 jj ja kvuli hekani na to ani nekoukam, to se fakt neda Ta Sharapova to už bylo moc radši sem to přepnul na ženskej fotbal Japonsko-Nový Zéland tam už jsou holky potichu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Wozniacká mě stála nový hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Wozniacká mě stála nový hodinky měl jsi vsazeno? Jak vidíte zápas Berdych vs Fish? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 měl jsi vsazeno? Jak vidíte zápas Berdych vs Fish? Bohužel jo a byl to poslední zápas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se