Návštěvník YPO Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 boo-beek napsal: Jeste par info ke strojku V zakladu ma 27 kamenu, takze v tomhle pripade je Eternou nejak modifikovan. wona to taky může být tahle vyřazená 2895 se 30ti kameny ve standardu
boo-beek Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 YPO napsal: wona to taky může být tahle vyřazená 2895 se 30ti kameny ve standardu To mi nesecvaklo - bral jsem v uvahu pouze soucasnou konstrukci Omlouvam se za mystifikaci
Ruda Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Moc moudra sem nenapíšu. Hodinky jsou moc hezké, osobně se mi líbí více než Breitling 4. fotka by se hodila do připravovaného kalendáře. PS: I když jsi se snažil používat "kovový náramek" místo "tah", tak ti to jednou uklouzlo
spiderer Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Hezke fotografie a povidani u francouzskych kolegu zde: http://www.chronomania.net/contenus/mamont...rna/eterna.html Jeste odkaz v prekladaci pro nefrancouzsky mluvici http://translate.google.cz/translate?hl=cs...a%2Feterna.html
Kalifx Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Celkově moc pěkný hodinky, akorá mám trochu problém s tímto typem lunety - hlavně to zakulacení. Takže u mě v porovnání Ryby o prsa vedou Každopádně si je užij!
spiderer Odesláno 27. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Tak do fotogalerie pribylo par dalsich snimku, odkaz zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20510 Kalifx - luneta je naprosto v pohode a i kdyz nema "jezdce" jako becka tak se s ni manipuluje vcelku prijemne
spiderer Odesláno 27. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Zatim slapou celkem presne - za 4 dny jsou +/- 0s, to je docela fajn
spiderer Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Baker napsal: Vypadaji fakt dobre, zda se, ze ani ta velikost neni problem. Dik za recenzi. Fotka na ruce by nebyla ? Fotka na ruce a druha pro porovnani velikosti s B SF
Baker Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 spiderer napsal: Fotka na ruce a druha pro porovnani velikosti s B SF Dobry to je, diky.
maart Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Hezky hodinky, bezva strojek. Zajimavy je jak maji diky lozisku jiny zvuk pri natahovani ... to ty kulicky Mam jedny spolecensky E-matic Galaxis, takova slepa ulice ale krasne provedeni, mam je moc rad k obleku... Hodne premyslim o rade Kon-tiki. Eterna je takova zajimava non-snobbish brand...
spiderer Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 maart - ja uvazuju o spolecenskych Soleure a volnocasovych chronografech Kontiki nebo tak neco Celkem se mi u Eterny libi pomer cena/uzitek..
paolous Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) spiderer napsal: maart - ja uvazuju o spolecenskych Soleure a volnocasovych chronografech Kontiki nebo tak neco Celkem se mi u Eterny libi pomer cena/uzitek.. bohuzel ta cena je vysokanska a spatne nebo temer vubec se v Cechach sehnat nedaji, jinak je to no.1, hlavne pak Soleure Moonphase Chronograph: ty jsou bezkonkurencni... Upraveno 3. července 2009 uživatelem paolous
spiderer Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 paolous napsal: bohuzel ta cena je vysokanska a spatne nebo temer vubec se v Cechach sehnat nedaji, jinak je to no.1, hlavne pak Soleure Moonphase Chronograph: ty jsou bezkonkurencni... Asi si budu muset nekdy udelat vylet nekam kde maji nejake vetsi mnozstvi modelu od Eterny k dispozici
Jakubisko Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Videl jsem po case tyhle skvosty na sraze v Brne a musim rict, ze mi docela uchvatily. Jednoduche a elegantni na prvni pohled, a propracovane a robustni na druhy. Pridavam jedno video, na kterych je v rychlosti porovnavam f2f s Explorery.
Peta-Biker Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Našel jsem jedny moc pěkné Eterny, snad se Michal nebude zlobit, že je tady dám. Podobné se tady prodávaly, jen ve verzi XXL, která je o dva milimetry větší. Líbí se mi tady provedení datumky a především oceňuji tah, který vypadá moc pěkně, s poctvou sponou a ne žádnou plechařinou. Tahle značka je tady dost přehlížena a je to škoda. Zdroj:Eterna Nevím, ke které variantě bych se přiklonil více, líbí se mi obě Upraveno 20. února 2010 uživatelem Peta-Biker
instant Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 Mal som tú možnosť vidieť naživo verziu s čiernym ciferníkom a musím povedať, že spracovanie je skutočne vynikajúce. To že je značka Eterna na tomto fóre prehliadaná vôbec netreba riešiť, toto fórum je bohužiaľ dosť náchylné k vulgarizmom vo všetkých významoch, vrátane tých horologických /doplňte si kyslého smajla/. Každopádne za ceny na ebayi je Eterna naozaj výborná kúpa originálnych hodiniek, ktoré neomrzia - non vintage E. z druhej ruky nie sú úplne bežná záležitosť.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se