Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
  boo-beek napsal:
Jeste par info ke strojku ;)

V zakladu ma 27 kamenu, takze v tomhle pripade je Eternou nejak modifikovan.

wona to taky může být tahle vyřazená 2895 se 30ti kameny ve standardu

Odesláno

Moc moudra sem nenapíšu. Hodinky jsou moc hezké, osobně se mi líbí více než Breitling ;)

4. fotka by se hodila do připravovaného kalendáře.

PS: I když jsi se snažil používat "kovový náramek" místo "tah", tak ti to jednou uklouzlo :thumbsup_anim:

Odesláno

Celkově moc pěkný hodinky, akorá mám trochu problém s tímto typem lunety - hlavně to zakulacení. Takže u mě v porovnání Ryby o prsa vedou :) Každopádně si je užij!

Odesláno

Hezky hodinky, bezva strojek. Zajimavy je jak maji diky lozisku jiny zvuk pri natahovani ... to ty kulicky ;)

Mam jedny spolecensky E-matic Galaxis, takova slepa ulice ale krasne provedeni, mam je moc rad k obleku...

Hodne premyslim o rade Kon-tiki. Eterna je takova zajimava non-snobbish brand... :D

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
maart - ja uvazuju o spolecenskych Soleure a volnocasovych chronografech Kontiki nebo tak neco ;) Celkem se mi u Eterny libi pomer cena/uzitek..

bohuzel ta cena je vysokanska a spatne nebo temer vubec se v Cechach sehnat nedaji, jinak je to no.1, hlavne pak Soleure Moonphase Chronograph:

post-3586-1246621670.jpg post-3586-1246622370.jpg

ty jsou bezkonkurencni...

Upraveno uživatelem paolous
Odesláno
  paolous napsal:
bohuzel ta cena je vysokanska a spatne nebo temer vubec se v Cechach sehnat nedaji, jinak je to no.1, hlavne pak Soleure Moonphase Chronograph:

ty jsou bezkonkurencni...

Asi si budu muset nekdy udelat vylet nekam kde maji nejake vetsi mnozstvi modelu od Eterny k dispozici ;)

• po měsících...
Odesláno

Videl jsem po case tyhle skvosty na sraze v Brne a musim rict, ze mi docela uchvatily. Jednoduche a elegantni na prvni pohled, a propracovane a robustni na druhy. Pridavam jedno video, na kterych je v rychlosti porovnavam f2f s Explorery.

Odesláno (upraveno)

Našel jsem jedny moc pěkné Eterny, snad se Michal nebude zlobit, že je tady dám.

Podobné se tady prodávaly, jen ve verzi XXL, která je o dva milimetry větší. Líbí se mi tady provedení datumky a především oceňuji tah, který vypadá moc pěkně, s poctvou sponou a ne žádnou plechařinou.

Tahle značka je tady dost přehlížena a je to škoda.

Zdroj:Eterna

Nevím, ke které variantě bych se přiklonil více, líbí se mi obě :)

post-2202-1266667295.jpg

post-2202-1266667427.jpg

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Mal som tú možnosť vidieť naživo verziu s čiernym ciferníkom a musím povedať, že spracovanie je skutočne vynikajúce. To že je značka Eterna na tomto fóre prehliadaná vôbec netreba riešiť, toto fórum je bohužiaľ dosť náchylné k vulgarizmom vo všetkých významoch, vrátane tých horologických /doplňte si kyslého smajla/. Každopádne za ceny na ebayi je Eterna naozaj výborná kúpa originálnych hodiniek, ktoré neomrzia - non vintage E. z druhej ruky nie sú úplne bežná záležitosť.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...