JPB Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Ahoj, kdyby bylo jen na jedny hodinky a chodili byste 5 dni v obleku vikendy v dzinach, ktere byste volili Daytona v oceli s cernym cifernikem nebo Zenith rada Chronomaster nebo Zenith rada Class nebo Zenith radaPort Royal Daytony mam a jsou klasika, ale kdyz ty Zenithy jsou tak pekny. Menit nemenit za Zenithy? Diky moc.
Skipi Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Tvoje starosti bych chtěl mít Daytony jsou podle mě naprosto perfektní - jak k obleku, tak k džínám. To ty Zenithy, které tu uvádíš, jsou spíše oblekovky. Nic neměň, časem by tě to určitě mrzelo. Máš skvělé "timeless" hodinky.
safi Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Tvoje starosti bych chtěl mít Daytony jsou podle mě naprosto perfektní - jak k obleku, tak k džínám. To ty Zenithy, které tu uvádíš, jsou spíše oblekovky. Nic neměň, časem by tě to určitě mrzelo. Máš skvělé "timeless" hodinky. přesně tak.
Donuts Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 přesně tak. Taky bych Daytony povazoval za vhodne a slusive jak k obleku tak k tricku.
Cyber Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Černý Daytony, nejlépe s ElPrimerem :-) !
cigi Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Nech si daytony a kup si i zenithy. Vol nějakou komplikaci, kterou daytony nemají (big date, gmt....) a nebo ty čtvercový. Sbírečka bude perfektní.l
schermann Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Osobne si myslím, že ten zenith nie je až taký zlý nápad. Keď si uvedomíme, že rok 2009 je jubilejným rokom od uvedenia el primera a kdesi som čítal, že k príležitosti tohto jubilea bude zenith vydávať zopár limitiek s vintage lookom, tak je to zároveň vhodná príležitosť aspoň na úvahy o takejto investícii. Daytony by som určite ale nepúštal z domu :-)
trekky Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Ja jsem resil podobny problem....radsi jedny lepsi hodinky nez nekolik levnejsich. A zase bylo jen na jedny lepsi. A potreboval jsem je k obleku a na bezne noseni. Nakonec jsem zvolil tyto. Nelitoval jsem, ale po peti letech uz zacinaji nudit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Trekky: Hele hodinky máš pěkný, ale fakt je musíš cpát všude?
Dantechno Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Nelitoval jsem, ale po peti letech uz zacinaji nudit. Covece ja je znam od vcera a uz me nudi taky
Návštěvník 12345 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Mám pocit že včerejší smršť ještě neskončila.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39791-kovovy-tah-nebo-kuze/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se