Kocour Odesláno 15. října 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2005 Zdravím všechny na Chronomag fóru. Toto je můj první příspěvek: nejnovější akvizice necelé dva týdny stará. Specifikace: - 40 mm průměr - safírové sklíčko z obou stran (přední mírně vypouklé) - ETA 2824 v provedení chronometr s certifikátem COSC - naprosto skvělé ručičky z modřené oceli, to se musí vidět naživo - Superluminova na všech ručičkách (i vteřinové), číslech i čárkách Koupil jsem je přes internet s tím, že moje očekávání bylo vysoké - ale skutečnost byla ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. října 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2005 Gratuluju! Krásnej "Flieger". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlad Odesláno 15. října 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2005 Ahoj! A mozes aj napisat kde si ich kupil a zakolko? By ma to celkom zaujimalo! dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 16. října 2005 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2005 Ahoj! A mozes aj napisat kde si ich kupil a zakolko? By ma to celkom zaujimalo! dakujem! Snadná odpověď: na online shopu www.stowa.de, tedy přímo od výrobce. Cena 737 euro včetně poštovného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlad Odesláno 16. října 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2005 No jasne, dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 4. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2006 Tak jsem se informoval na shipping a je to z Reichu 39 EUR, což mi přijde v dnešní době celkem hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 4. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2006 Tu je starsi model,ak by mal niekto zaujem: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...95088&rd=1&rd=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 4. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2006 nádhera nádhera!!! Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pachollini Odesláno 4. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2006 Nádhera to nepochybně je, akorát ta gratulace měla přijít tak před rokem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2006 Nádhera to nepochybně je, akorát ta gratulace měla přijít tak před rokem ;-) :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 1. ledna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2007 Nádhera to nepochybně je, akorát ta gratulace měla přijít tak před rokem ;-) :lol: Nevadí, na přijímání gratulací si čas najdu vždycky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2007 no jo, sem se nedíval na datum, ale na hodinky, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 Vyfotit je bez odlesku je fakt obtizne, ale zkusil jsem a jedna celkem vysla ... Stowa Marine Original na me rucce a pohled do strojovny (ten jsem si vypujcil na netu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 Tak znova, jen u jineho clena, casove uz spravne GRATULUJU, jeste vetsi nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 Vyfotit je bez odlesku je fakt obtizne, ale zkusil jsem a jedna celkem vysla ... Stowa Marine Original na me rucce a pohled do strojovny (ten jsem si vypujcil na netu) Nádhera, já budu čekat až do dubna... Zdají se mi ale na tvé ruce dost velké, kolik máš prosím obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 Nádhera, já budu čekat až do dubna... Zdají se mi ale na tvé ruce dost velké, kolik máš prosím obvod zápěstí? ... kostnatych cca 18cm ... ja bych mohl mit i vetsi ... rekneme prumer takovych 45mm ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 Stowa by měla mít vlastní kalibry... ...není to nápadně podobné Unitasu? Něco jako Prim a ETA na Orlíkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 Stowa by měla mít vlastní kalibry... http://img79.imageshack.us/img79/8779/stow...unitas01xq8.jpg ...není to nápadně podobné Unitasu? Něco jako Prim a ETA na Orlíkách Kde jsi našel tuhle informaci? Naopak Stowa (aspoň na jejich stránkách) vždy přesně uvádí, o jaký kalibr (v originálu) jde, jen že dělá vizuální úpravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 ... kostnatych cca 18cm ... ja bych mohl mit i vetsi ... rekneme prumer takovych 45mm ... No já mám také 18 cm a samá kost, zdá se mi to už na hranici, budu muset někde vyzkoušet v praxi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 Stowa by měla mít vlastní kalibry... http://img79.imageshack.us/img79/8779/stow...unitas01xq8.jpg ...není to nápadně podobné Unitasu? Něco jako Prim a ETA na Orlíkách Kde jsi našel tuhle informaci? Naopak Stowa (aspoň na jejich stránkách) vždy přesně uvádí, o jaký kalibr (v originálu) jde, jen že dělá vizuální úpravy To si me Kamil jen tak dobira! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se