Viktor Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Ajajaj, měl jsem je před pár dny v Carollinu na ruce a začaly ke mně promlouvat. Tak dlouho jsem se viru Panerai úspěšně bránil, ale kombinace sendvič, vlastní strojek s dlouhou rezervou chodu a nový pouzdro prolamuje moji imunitu.
Baker Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Safi, pekne, ale uneseme i vice fotek.
safi Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) Baker napsal: Safi, pekne, ale uneseme i vice fotek. zbylé fotky upravuju dám je sem večer, teď musím pracovat Příště s sebou ale beru světelný stan, ty bodová světla jsou na focení příšerná Viktor napsal: Ajajaj, měl jsem je před pár dny v Carollinu na ruce a začaly ke mně promlouvat. Tak dlouho jsem se viru Panerai úspěšně bránil, ale kombinace sendvič, vlastní strojek s dlouhou rezervou chodu a nový pouzdro prolamuje moji imunitu. Tak šup do nich :-) Stojí jednoznačně za to Jestli to bylo jen před pár dny, tak to je možná stejný kousek. Dnes už bude u někoho v domečku. Takže pochlubte se Upraveno 3. července 2009 uživatelem ¨safi
mt01 Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Viktor napsal: Ajajaj, měl jsem je před pár dny v Carollinu na ruce a začaly ke mně promlouvat. Tak dlouho jsem se viru Panerai úspěšně bránil, ale kombinace sendvič, vlastní strojek s dlouhou rezervou chodu a nový pouzdro prolamuje moji imunitu. taky jsem je v carollinu měl na ruce , ale zůstanu věrný o počkám si na objednané 210, co mě vzalo u srdce byl Patek Nautilus (jen nejsem rozhodnutý který, chrono nebo ne?)
911 Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) mt01 napsal: taky jsem je v carollinu měl na ruce , ale zůstanu věrný o počkám si na objednané 210, co mě vzalo u srdce byl Patek Nautilus (jen nejsem rozhodnutý který, chrono nebo ne?) no to je velmi dobra volba. za me chrono. ten cifernik je takovy plnejsi. proste se mi libi vice. tak at ti delaji radost brzo edit: jinak k tomu delaji hezke manzetove knoflicky k tomuto modelu. tak jestli nosis nekdy oblek, tak fajn doplnek Upraveno 3. července 2009 uživatelem 911
FiXilVer Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 aspon jena fotka toho stoja by sa mohla pretlacit vyberom do kalendara 09/10 rad by som sa nan dival na stene
safi Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) Upraveno 3. července 2009 uživatelem ¨safi
Ondraj Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Jsem na ně koukal, kalibr je zajímavý, příjemná rezerva chodu, tenhle typ pouzdra je taky fajn, cena ještě pozemská, ale nevím, jestli mě vzaly za srdce. Chtěl bych někde v reálu vidět 305.
safi Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Tak hotovo. Nic lepšího se s fotkami nedalo dělat. Přště beru fotostan:-)
Ondraj Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Ty si sem tedy našoupal hezkých fotek.
safi Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Ondraj napsal: Ty si sem tedy našoupal hezkých fotek. PAM jsou včera z Carollina, Kubsonovy Botta Design fotila dnes na balkóně manželka
safi Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Ondraj napsal: Jsem na ně koukal, kalibr je zajímavý, příjemná rezerva chodu, tenhle typ pouzdra je taky fajn, cena ještě pozemská, ale nevím, jestli mě vzaly za srdce. Chtěl bych někde v reálu vidět 305. Hodinky mají jednoznačně potenciál. Co jim podle tebe pocitově schází?
Ondraj Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) ¨safi napsal: Hodinky mají jednoznačně potenciál. Co jim podle tebe pocitově schází? Čoveče já ani pořádně nevím, nějak to neumím popsat. Každopádně potenciál mají a jsou hezké, o tom není sporu. Upraveno 3. července 2009 uživatelem Ondraj
safi Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Ondraj napsal: Čoveče já ani pořádně nevím, nějak to neumím popsat. Každopádně potenciál mají a jsou hezké, o tom není sporu. Ono to bude asi částečně o subjektivním pocitu, které modely z kolekce Panerai jsou ty správné Panerai a které modely se od původních ideálů už trochu odchýlili. Pro mě osobně jsou ty nejvíce PAM modely klasické modely s upravovaným Unitasem a pak tyhle 312. Docela vážn+ě začnám o nákupu nějakých starších PAM s ručnm nátahem uvažovat.....
Ondraj Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) ¨safi napsal: Docela vážn+ě začnám o nákupu nějakých starších PAM s ručnm nátahem uvažovat..... Chybu určitě neuděláš. I po dva a čtvrt roku o prodeji vůbec neuvažuji. Možná ten pocit souvisí s tím, co si psal. Na druhou stranu ten nový strojek s vyšší rezervou je lákadlo. Dost mě láká něco ze submersible. Upraveno 3. července 2009 uživatelem Ondraj
mt01 Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 krásný, pěkný start do pracovního dne. Káva a pěkné pokoukání, díky
Baker Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Ondraj napsal: Čoveče já ani pořádně nevím, nějak to neumím popsat. Mam to podobne. Co mi ale vadi urcite, je ta "surova" datumka, proste je vyrezany okno. Vim ze je to u vsech PAM, ale diky zvetsovaci lupe to neni tak vyrazne jako tady.
Conrad Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Koukám,že s Panerai je to jako s prasečí chřipkou,napřed sem tam ojedinělý případ a najednou je z toho epidemie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se