Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ajajaj, měl jsem je před pár dny v Carollinu na ruce a začaly ke mně promlouvat. Tak dlouho jsem se viru Panerai úspěšně bránil, ale kombinace sendvič, vlastní strojek s dlouhou rezervou chodu a nový pouzdro prolamuje moji imunitu.

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Safi, pekne, ale uneseme i vice fotek.

zbylé fotky upravuju :thumbsup_anim: dám je sem večer, teď musím pracovat :thumbsup_anim: Příště s sebou ale beru světelný stan, ty bodová světla jsou na focení příšerná

Viktor napsal:
Ajajaj, měl jsem je před pár dny v Carollinu na ruce a začaly ke mně promlouvat. Tak dlouho jsem se viru Panerai úspěšně bránil, ale kombinace sendvič, vlastní strojek s dlouhou rezervou chodu a nový pouzdro prolamuje moji imunitu.

Tak šup do nich :-) Stojí jednoznačně za to :thumbsup_anim: Jestli to bylo jen před pár dny, tak to je možná stejný kousek. Dnes už bude u někoho v domečku. Takže pochlubte se :P

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  Viktor napsal:

taky jsem je v carollinu měl na ruce :smile_anim: , ale zůstanu věrný o počkám si na objednané 210, co mě vzalo u srdce byl Patek Nautilus (jen nejsem rozhodnutý který, chrono nebo ne?)

Odesláno (upraveno)
  mt01 napsal:
taky jsem je v carollinu měl na ruce :smile_anim: , ale zůstanu věrný o počkám si na objednané 210, co mě vzalo u srdce byl Patek Nautilus (jen nejsem rozhodnutý který, chrono nebo ne?)

no to je velmi dobra volba. za me chrono. ten cifernik je takovy plnejsi. proste se mi libi vice. tak at ti delaji radost brzo :)

edit: jinak k tomu delaji hezke manzetove knoflicky k tomuto modelu. tak jestli nosis nekdy oblek, tak fajn doplnek

Upraveno uživatelem 911
Odesláno

Jsem na ně koukal, kalibr je zajímavý, příjemná rezerva chodu, tenhle typ pouzdra je taky fajn, cena ještě pozemská, ale nevím, jestli mě vzaly za srdce.

Chtěl bych někde v reálu vidět 305.

Odesláno
  Ondraj napsal:
Jsem na ně koukal, kalibr je zajímavý, příjemná rezerva chodu, tenhle typ pouzdra je taky fajn, cena ještě pozemská, ale nevím, jestli mě vzaly za srdce.

Chtěl bych někde v reálu vidět 305.

Hodinky mají jednoznačně potenciál. Co jim podle tebe pocitově schází?

Odesláno (upraveno)
  ¨safi napsal:
Hodinky mají jednoznačně potenciál. Co jim podle tebe pocitově schází?

Čoveče já ani pořádně nevím, nějak to neumím popsat. :(

Každopádně potenciál mají a jsou hezké, o tom není sporu.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno
  Ondraj napsal:

Každopádně potenciál mají a jsou hezké, o tom není sporu.

Ono to bude asi částečně o subjektivním pocitu, které modely z kolekce Panerai jsou ty správné Panerai a které modely se od původních ideálů už trochu odchýlili. Pro mě osobně jsou ty nejvíce PAM modely klasické modely s upravovaným Unitasem a pak tyhle 312. :thumbsup_anim: Docela vážn+ě začnám o nákupu nějakých starších PAM s ručnm nátahem uvažovat.....

Odesláno (upraveno)
  ¨safi napsal:
Docela vážn+ě začnám o nákupu nějakých starších PAM s ručnm nátahem uvažovat.....

Chybu určitě neuděláš.

I po dva a čtvrt roku o prodeji vůbec neuvažuji.

Možná ten pocit souvisí s tím, co si psal.

Na druhou stranu ten nový strojek s vyšší rezervou je lákadlo.

Dost mě láká něco ze submersible.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno
  Ondraj napsal:

Mam to podobne.

Co mi ale vadi urcite, je ta "surova" datumka, proste je vyrezany okno. Vim ze je to u vsech PAM, ale diky zvetsovaci lupe to neni tak vyrazne jako tady.

Odesláno

Koukám,že s Panerai je to jako s prasečí chřipkou,napřed sem tam ojedinělý případ a najednou je z toho epidemie

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...