Přejít na obsah

Co mam kazdy den u sebe...

Dantechno

Doporučené příspěvky

ty voe lidi to sebou tahate kufry nebo co? :D si pripadam uplne menecenej. ja u sebe mam jen kartu a bankovku a velmi tenky telefon

Dobře vědět, že nejsem sám. Díky Ti. Taky jsem si připadal divně, když jsem viděl ty tuny materiálu, co tu "všichni" fotí.

Já myslel, že většina žije ve městě, ale vypadá to na Aljašku nebo Tajgu. V lepším případě ostrov v teplých krajích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dobře vědět, že nejsem sám. Díky Ti. Taky jsem si připadal divně, když jsem viděl ty tuny materiálu, co tu "všichni" fotí.

Já myslel, že většina žije ve městě, ale vypadá to na Aljašku nebo Tajgu. V lepším případě ostrov v teplých krajích.

mam s sebou kazdy den batoh kde ty veci mam( viz prvni prispevek ) , pripadne ho doplnim svacinou nebo tak necim. Je to 30 litrovy Deuter , takze nic velkyho. To Kalifx musi mit krosnu.

Myslim ze tam nemam zadne hovadiny a ty veci se hodi..... At uz ve meste nebo na Aljasce...

Odkaz ke komentáři

mam s sebou kazdy den batoh kde ty veci mam( viz prvni prispevek ) , pripadne ho doplnim svacinou nebo tak necim. Je to 30 litrovy Deuter , takze nic velkyho. To Kalifx musi mit krosnu.

Myslim ze tam nemam zadne hovadiny a ty veci se hodi..... At uz ve meste nebo na Aljasce...

Omyl, mám střední trojůhelníkový batůžek Victorinox (to černý pod tím vším), ale bohužel mám i takovou nepěknou vlastnost, že do batohu pořád něco cpu... Dokud se vleze.

Odkaz ke komentáři

Já mám s sebou každý den manželku. Žijeme spolu, pracujeme spolu, na dovolené jezdíme spolu, takže ji vidím každý den tak od 5:45 do 23:30 hodin. Je multifunkční, využívám ji jako komunikátor, paměť, obranný prostředek značné kadence, navigaci, diář, zdroj mrzké obživy (náhodou ale velmi dobře vaří), atd. Joj.

Nejsi trochu zvrhlík ??? :thumbsup_anim:

Však ty jsi v "normě". I když i u tebe je prostor pro redukci.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Omyl, mám střední trojůhelníkový batůžek Victorinox (to černý pod tím vším), ale bohužel mám i takovou nepěknou vlastnost, že do batohu pořád něco cpu... Dokud se vleze.

Pri pohledu na tu knihu jsem se fakt nasmal, je videt, ze beres svoji praci smrtelne vazne :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pri pohledu na tu knihu jsem se fakt nasmal, je videt, ze beres svoji praci smrtelne vazne :thumbsup_anim:

Jen nech na hlavě ... ta kniha je z doby, kdy byl odstřihávací slevovej kupón vrcholem grafické kreativity a v reklamkách se vytvářely perly typu:

Ať si kdo chce co chce říká,

ví to každý malý kluk

jen mentolky od Chrostíka

vženou do plic čerstvý vzduch!

:)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Jen nech na hlavě ... ta kniha je z doby, kdy byl odstřihávací slevovej kupón vrcholem grafické kreativity a v reklamkách se vytvářely perly typu:

Ať si kdo chce co chce říká,

ví to každý malý kluk

jen mentolky od Chrostíka

vženou do plic čerstvý vzduch!

:)

nahodou, to byla dobra doba. tohle jsou tak 30, 40 leta ne? kdyz nekdy vidim co predvadi nasi kreativci, brecel bych. nejak to usina na vavrinech

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...