honza71 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 ty voe lidi to sebou tahate kufry nebo co? si pripadam uplne menecenej. ja u sebe mam jen kartu a bankovku a velmi tenky telefon Dobře vědět, že nejsem sám. Díky Ti. Taky jsem si připadal divně, když jsem viděl ty tuny materiálu, co tu "všichni" fotí. Já myslel, že většina žije ve městě, ale vypadá to na Aljašku nebo Tajgu. V lepším případě ostrov v teplých krajích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Dobře vědět, že nejsem sám. Díky Ti. Taky jsem si připadal divně, když jsem viděl ty tuny materiálu, co tu "všichni" fotí. Já myslel, že většina žije ve městě, ale vypadá to na Aljašku nebo Tajgu. V lepším případě ostrov v teplých krajích. mam s sebou kazdy den batoh kde ty veci mam( viz prvni prispevek ) , pripadne ho doplnim svacinou nebo tak necim. Je to 30 litrovy Deuter , takze nic velkyho. To Kalifx musi mit krosnu. Myslim ze tam nemam zadne hovadiny a ty veci se hodi..... At uz ve meste nebo na Aljasce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 mam s sebou kazdy den batoh kde ty veci mam( viz prvni prispevek ) , pripadne ho doplnim svacinou nebo tak necim. Je to 30 litrovy Deuter , takze nic velkyho. To Kalifx musi mit krosnu. Myslim ze tam nemam zadne hovadiny a ty veci se hodi..... At uz ve meste nebo na Aljasce... Omyl, mám střední trojůhelníkový batůžek Victorinox (to černý pod tím vším), ale bohužel mám i takovou nepěknou vlastnost, že do batohu pořád něco cpu... Dokud se vleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Já mám s sebou každý den manželku. Žijeme spolu, pracujeme spolu, na dovolené jezdíme spolu, takže ji vidím každý den tak od 5:45 do 23:30 hodin. Je multifunkční, využívám ji jako komunikátor, paměť, obranný prostředek značné kadence, navigaci, diář, zdroj mrzké obživy (náhodou ale velmi dobře vaří), atd. Joj. Nejsi trochu zvrhlík ??? mam s sebou kazdy den batoh kde ty veci mam( viz prvni prispevek ) , pripadne ho doplnim svacinou nebo tak necim. Je to 30 litrovy Deuter , takze nic velkyho. To Kalifx musi mit krosnu. Myslim ze tam nemam zadne hovadiny a ty veci se hodi..... At uz ve meste nebo na Aljasce... Však ty jsi v "normě". I když i u tebe je prostor pro redukci. Upraveno 8. července 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Nejsi trochu zvrhlík ??? Ale nojo, občas nějaký ten sex, to jsem zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 No jooooo , zlata VISA nahradi vse zlata je jen pro fikuliny. dnes uz jedine cerna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 zlata je jen pro fikuliny. dnes uz jedine cerna Ja se v tom moc neorientuju , je to nekde jinde ... Jako o platinove jsem slysel a cerna ma byt jeste nad nimy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Omyl, mám střední trojůhelníkový batůžek Victorinox (to černý pod tím vším), ale bohužel mám i takovou nepěknou vlastnost, že do batohu pořád něco cpu... Dokud se vleze. Pri pohledu na tu knihu jsem se fakt nasmal, je videt, ze beres svoji praci smrtelne vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Ja se v tom moc neorientuju , je to nekde jinde ... Jako o platinove jsem slysel a cerna ma byt jeste nad nimy? ja mam na mysli konkretne VISA Inifite. proti ni stoji AmEx Centurion, ale tu neznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Pri pohledu na tu knihu jsem se fakt nasmal, je videt, ze beres svoji praci smrtelne vazne Jen nech na hlavě ... ta kniha je z doby, kdy byl odstřihávací slevovej kupón vrcholem grafické kreativity a v reklamkách se vytvářely perly typu: Ať si kdo chce co chce říká, ví to každý malý kluk jen mentolky od Chrostíka vženou do plic čerstvý vzduch! Upraveno 8. července 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Jen nech na hlavě ... ta kniha je z doby, kdy byl odstřihávací slevovej kupón vrcholem grafické kreativity a v reklamkách se vytvářely perly typu: Ať si kdo chce co chce říká, ví to každý malý kluk jen mentolky od Chrostíka vženou do plic čerstvý vzduch! nahodou, to byla dobra doba. tohle jsou tak 30, 40 leta ne? kdyz nekdy vidim co predvadi nasi kreativci, brecel bych. nejak to usina na vavrinech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 nahodou, to byla dobra doba. tohle jsou tak 30, 40 leta ne? kdyz nekdy vidim co predvadi nasi kreativci, brecel bych. nejak to usina na vavrinech Jo jo, je to detektivka z třicátých let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 nahodou, to byla dobra doba. tohle jsou tak 30, 40 leta ne? kdyz nekdy vidim co predvadi nasi kreativci, brecel bych. nejak to usina na vavrinech 30 a 40 leta to jsou........ale v USA . U nas jsou to 90 leta a rekl bych, ze i pocatek tohoto tisicileti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 jsem to taky rychle blejsknul... Ty klestena klicich jsou A1. Casto lituju, ze sebou nemam kleste, pac velke k urcitemu obleceni nenosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 (upraveno) mám níže uvedené. Pouze variantně měněna čepice za provedení Navy. K obleku se čepice nepoužívá Občas změněny hodinky (za Hanowa) omlouvám se za kvalitu fotek. Foceno mobilem kolegyně v práci pod zářivkou Upraveno 9. července 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 cody: je to Squirt S1, tedy nůžky - dětem na záděry a tak... Jinak občas tahám Victorinox Swiss Tool Spirit a na březích řek pak blbnu hlavy maminkám, když jejich ratolestem timhle nářaďákem z pobřežního bordelu v rychlosti vysmahnu plavbyschopnou loďku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Tak to ja si jednou ty klesticky poridim... nuzky vyuziju malo. Btw netusil jsem ze motas hlavy vdanym panickam, proutniku! A jeste na to jde romanticky (reka) a fikane (deti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Jinak občas tahám Victorinox Swiss Tool Spirit a na březích řek pak blbnu hlavy maminkám, když jejich ratolestem timhle nářaďákem z pobřežního bordelu v rychlosti vysmahnu plavbyschopnou loďku :-) otec jak ma byt. od ted ti nereknu jinak nez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Mno, tak jsem zjistil, ze oproti mistnim zalesakum a lovcum mamutu jsem vyslovene feminni typ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 911: mým cílem je takový level zručnosti jako předvedl nebohý Sergej Bodrov ml. ve filmu Brat 2 (výroba jednoranného perkusáku na sekané hřebíky). Pro neznalé: http://www.csfd.cz/film/37633-brat-2/ skvělý film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se