Red Dwarf Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 African: Dva klíče od auta, vzdálenostně docela blízko u sebe, ale cenově bych to tipoval na poněkud větší rozptyl ;o) Jinak nad těma fotkama přemýšlím, kam to kolegové všechno dáváte? Já mám v saku peněženku a mobil, v kapse klíče a už si přijdu jak sysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 African: Dva klíče od auta, vzdálenostně docela blízko u sebe, ale cenově bych to tipoval na poněkud větší rozptyl ;o) Jinak nad těma fotkama přemýšlím, kam to kolegové všechno dáváte? Já mám v saku peněženku a mobil, v kapse klíče a už si přijdu jak sysel. Cenový rozptyl je celkem velký a samozřejmě to levnější je moje, jak jinak Medvídek je firemní" Já nosím většinou kapsáče, tak že místa na věci je haldy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 kudlu mame rovnaku šak to je standard mezi baníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Nevím jestli je to záliba, protože mám jeden a ten samý už asi 6 let a po dalším nijak netoužím. Ale nebaví mně to dál řešit, takže samozřejmě máš ve všem pravdu a tím tady končím..... škoda, že končíš - bavil jsem se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Jinak nůž je na obranu asi ta nejnevhodnější věc. ... hlavně když ti ho třeba vezmou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 ... hlavně když ti ho třeba vezmou Tudíž nezbývá než nosit nůž divadelní, dobrovolně ho vydat a dobrovolně se nechat zabodnout...taktika mrtvého brouka:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Tudíž nezbývá než nosit nůž divadelní, dobrovolně ho vydat a dobrovolně se nechat zabodnout...taktika mrtvého brouka:D toť:v autě pak mám ještě jednun pořádnou kudlu a v off-roadu pak i mačetu ("kudu") - třeba pro tyhle případy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 V autě mám akorát startovací kabely a když jedu offroadem, nechávám i mačetu doma... místo mačety mě vždy následují moji companieros. ti jsou lepší jak mačeta.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 V autě mám akorát startovací kabely a když jedu offroadem, nechávám i mačetu doma... místo mačety mě vždy následují moji companieros. ti jsou lepší jak mačeta.. tak to máš dobrý - i když, zrovna těmhle bych moc nevěřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Ještě jsem tam zapomněl dát cigarety - vždy rozkouřenou krabičku a jednu záložní a občas Kevina. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: a samozřejmě na ruce hodinky. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Ještě jsem tam zapomněl dát cigarety - vždy rozkouřenou krabičku a jednu záložní a občas Kevina. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: a samozřejmě na ruce hodinky. Jo jo, Zippák byl také moji nedílnou součástí, když jsem blafal jednu za druhou Už je to ale minulost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 kudlu mame rovnaku Nápodobně Jinak jsem díky tomuto vláknu objevil svůj starý dobrý první vystěžejkovač...hledal jsem ho po všech čertech a přitom jsem ho měl každý den u sebe v kabele kura... ...jo a peněženku občas nahrazuju ruličkou bankovek, ale co nám zrušili ty papírové padesátky, tak vizuálně je to imho slabší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Tohle mám přímo u sebe, aktovku nepočítám. Ale tam už toho moc navíc není. Jěště mám trochu zredukovanou variantu např. do obleku. Ale to nejhlavnější je dle mě stejně ten nůž. Upraveno 4. října 2012 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Tohle mám přímo u sebe, aktovku nepočítám. Ale tam už toho moc navíc není. Jěště mám trochu zredukovanou variantu např. do obleku. Ale to nejhlavnější je dle mě stejně ten nůž. jsi polda? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Ne, proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 protože tam máš stříkačku woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Zvyk je železná košile Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Kombinace kondomu a pistole mi nahani husi kuzi. Nechtel bych te veru potkat sam na zachodcich :-))))) Upraveno 4. října 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 stříkačku i další zásobník... a v ofiko pouzdrech a nejen to - kudla pomáhá a šprcka chrání, ne...?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se