Přejít na obsah

Co mam kazdy den u sebe...

Dantechno

Doporučené příspěvky

African: Dva klíče od auta, vzdálenostně docela blízko u sebe, ale cenově bych to tipoval na poněkud větší rozptyl ;o) Jinak nad těma fotkama přemýšlím, kam to kolegové všechno dáváte? Já mám v saku peněženku a mobil, v kapse klíče a už si přijdu jak sysel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

African: Dva klíče od auta, vzdálenostně docela blízko u sebe, ale cenově bych to tipoval na poněkud větší rozptyl ;o) Jinak nad těma fotkama přemýšlím, kam to kolegové všechno dáváte? Já mám v saku peněženku a mobil, v kapse klíče a už si přijdu jak sysel.

Cenový rozptyl je celkem velký a samozřejmě to levnější je moje, jak jinak :worried_anim: Medvídek je firemní" Já nosím většinou kapsáče, tak že místa na věci je haldy"

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli je to záliba, protože mám jeden a ten samý už asi 6 let a po dalším nijak netoužím.

Ale nebaví mně to dál řešit, takže samozřejmě máš ve všem pravdu a tím tady končím.....

škoda, že končíš - bavil jsem se !

:guitar:

:thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tudíž nezbývá než nosit nůž divadelní, dobrovolně ho vydat a dobrovolně se nechat zabodnout...taktika mrtvého brouka:D

toť:

v autě pak mám ještě jednun pořádnou kudlu a v off-roadu pak i mačetu ("kudu") - třeba pro tyhle případy

:ph34r:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V autě mám akorát startovací kabely a když jedu offroadem, nechávám i mačetu doma... místo mačety mě vždy následují moji companieros. ti jsou lepší jak mačeta..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V autě mám akorát startovací kabely a když jedu offroadem, nechávám i mačetu doma... místo mačety mě vždy následují moji companieros. ti jsou lepší jak mačeta..

tak to máš dobrý - i když, zrovna těmhle bych moc nevěřil...

:D

Odkaz ke komentáři

Ještě jsem tam zapomněl dát cigarety - vždy rozkouřenou krabičku a jednu záložní a občas Kevina.

Edit: a samozřejmě na ruce hodinky.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Ještě jsem tam zapomněl dát cigarety - vždy rozkouřenou krabičku a jednu záložní a občas Kevina.

Edit: a samozřejmě na ruce hodinky.

Jo jo, Zippák byl také moji nedílnou součástí, když jsem blafal jednu za druhou :cigar: Už je to ale minulost :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

kudlu mame rovnaku :)

Nápodobně :)

Jinak jsem díky tomuto vláknu objevil svůj starý dobrý první vystěžejkovač...hledal jsem ho po všech čertech a přitom jsem ho měl každý den u sebe v kabele kura...

...jo a peněženku občas nahrazuju ruličkou bankovek, ale co nám zrušili ty papírové padesátky, tak vizuálně je to imho slabší...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tohle mám přímo u sebe, aktovku nepočítám. Ale tam už toho moc navíc není. Jěště mám trochu zredukovanou variantu např. do obleku. Ale to nejhlavnější je dle mě stejně ten nůž.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...