gulf Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Zdravím všechny co mají rádi hodinky. Dlouho sleduji toto forum. Až dnes jsem se dostal k tomu abych napsal, že také vlastním hodinky Panerai.Koupil jsem je v roce 2004 / doufám, že si to pamatuji přesně /.Nosím je vždy přes léto.Nikdy jsem neměl žádný problém.Přesnost mě celkem udivuje, protože odchylka je pořád stejná - cca 2 vteřiny za 24 hodin.Je teda fakt, že nejvíc jsem to sledoval první rok.Jediné co chci vyměnit je řemínek. Je už dost popraskaný. Nejsem velký spisovatel.Takže jen takto krátce.
Dantechno Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Hezkej kousek, skoda ze maj kyklopa...
Ondraj Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Pěkné, další Paneraista na fóru. Řemen koukám vydrží docela dost. Staral si se o něj nějak? Original u nás vyjde na necelé 3 tis.
Karlos Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Krásné hodinky a závidím. A taky vyhráváš soutěž o největší rozlišení fotek. Rozlišení skoro 15 mega sem snad ještě nikdo neplácnul
cody Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Super hodinky, vitej na foru. Ikdyz to rozliseni, myslel jsem napred ze mi vypadlo ADSL, staci kdyz das cca 1000x1000, nebo to nech presunout modama do fotogalerie. Kazdopadne je videt, ze OP je i po letech velkej krasavec
Baker Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 gulf: Fotky jsem smazal, doporucuji procist toto vlakno, specialne pak Onionuv posledni prispevek. Zmensi je a nahraj znovu. Jinak moc pekny kousek.
kulix Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Submersible jedině s kiklopem..Tento titanový kousek má moc pěkný ciferník...škoda, že to nedělají v oceli.. Jinak submery jsou nejlepší OP..) Jen přidám do sbírky taky jednu fotku těch nejkrásnějších hodinek.. Ať je rodinka pohromadě..
Dantechno Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 (upraveno) Submersible jedině s kiklopem..Tento titanový kousek má moc pěkný ciferník...škoda, že to nedělají v oceli.. Jinak submery jsou nejlepší OP..) Jen přidám do sbírky taky jednu fotku těch nejkrásnějších hodinek.. Ať je rodinka pohromadě.. Tohle uz vidim jako provokaci Bakera ..... Hosi vy neumite cist Upraveno 6. července 2009 uživatelem Dantechno
Karlos Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Číst uměj, ale zmenšit fotku neuměj
gulf Odesláno 6. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Omlouvám se. Jsem velkej počítačovej machr.Pokud teď nebude velikost pro forum dostačujíc,í tak se musím poradit na lampárně.
911 Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Omlouvám se. Jsem velkej počítačovej machr.Pokud teď nebude velikost pro forum dostačujíc,í tak se musím poradit na lampárně. velikost v pohode. jde o to aby byly fotky do 800x600 nebo proste maly soubor (kb) protoze kdo ma stahovat 2 a vice MB fotky, ze?
Návštěvník Snow Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Obstrukce okolo fotek vidím jako slušnou buzeraci. Fotka kulixe je o.k.
Peta-Biker Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 (upraveno) Tak, tak, nový člen a hned si na něm smlsněte , Baker: Jak by se něco stalo, kdybys tu fotku za něj zmenši nebo se pletu??? Myslím, že byly dvě, otázka pár sekund, možná minuty... Upraveno 6. července 2009 uživatelem Peta-Biker
911 Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 (upraveno) Obstrukce okolo fotek vidím jako slušnou buzeraci. Fotka kulixe je o.k. fakt neni. fotka od kulixe ma 2mega a tahat to pres mobil nebo CDMA je fakt pruda. tyhle omezeni plati na vetsine for. je to proste slusnost. pokud to neni fotogalerie, ale jen vobyc prispevek kde nekdo nasazi 20 fotek a kazde 15Mpixelu a 4 mega, tak to nekdo bude stahovat tejden. me se to ted taky nacte ani ne za vterinu, ale kdyz sedim nekde venku tak to nastve. edit: to peta: nikdo si na nem nesmlsnul a myslim ze to novy clen vzal v pohode Upraveno 6. července 2009 uživatelem 911
gulf Odesláno 6. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Pěkné, další Paneraista na fóru. Řemen koukám vydrží docela dost. Staral si se o něj nějak? Original u nás vyjde na necelé 3 tis. Ani jsem na něj nešáhnul. V krabici je ještě pásek na sucháč - asi pro potápění.Nepátral jsem po tom.
Baker Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Obstrukce okolo fotek vidím jako slušnou buzeraci. Fotka kulixe je o.k. Pokud vim, probehla zde anketa nebo mas pocit, ze jsem nekomu slapnul na kuri oko ? Tak, tak, nový člen a hned si na něm smlsněte , Baker: Jak by se něco stalo, kdybys tu fotku za něj zmenši nebo se pletu??? Myslím, že byly dvě, otázka pár sekund, možná minuty... Petre proboha, to snad nemuzes myslet vazne.
Návštěvník Snow Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Pokud vim, probehla zde anketa nebo mas pocit, ze jsem nekomu slapnul na kuri oko ? Takový pocit nemám, spíš mám pocit, že taková fotečka o rozměru třeba 2400x1600 nemůže nikomu uškodit.
kulix Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Moje fotka byla do 2MB a šla přiložit a náhle NENÍ.. Tak máte smůlu.. Když je soubor do 2MB tak je to v poho, ne? Ještě musím upravovat velikost???
Návštěvník Snow Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Moje fotka byla do 2MB a šla přiložit a náhle NENÍ.. Tak máte smůlu.. Když je soubor do 2MB tak je to v poho, ne? Ještě musím upravovat velikost??? Jasně že je, nic neupravuj a loupni ji znova, byla pěkná.
911 Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Moje fotka byla do 2MB a šla přiložit a náhle NENÍ.. Tak máte smůlu.. Když je soubor do 2MB tak je to v poho, ne? Ještě musím upravovat velikost??? ja mam pocit, ze to rozliseni co se tady nekde odsouhlasilo, tak kdyz se to prevede, tak ty fota jsou jen par set kilo. 2MB uz je fakt hoodne. ja celkem chapu ty lidi co maj pomaly pripojeni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se