VS Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Cigi: 1000 + 1 Nemělo by o legendě vědět víc, než 10 lidí?
Andreas.ks Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Prim by mohl být maximálně "lokální" legendou (či pověstí? ), podobně jako možná v německu Stowa nebo Nomos. Souhlasím s tím, že legendární hodinky by měly být dostupné širšímu okruhu lidí - nikoliv pouze nadšencům a sběratelům. V širší měřítku by se takovou legendou mohly stát několikrát zmiňované Bondovky nebo Submarinery...
Onisan Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Legandární hodinky musí být na něco navázané... proto ty Bondovky... ty poznávají i lidi, kteří se hodinkám nevěnují jako naše partička psychopatů... Nejsou cenově nedostupné ani pro střední vrstvu...
honza71 Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Ahoj, beru zpět svůj první tip a volím Omega Speedmaster. Jestliže mají být podle spousty z vás legendární hodinky na něco "navázané" (ve smyslu příběh/událost), tak by mohlo zabrat na lidi to spojení s legendou (nebo spíš pohádkou), jak byli amíci na měsíci.
Jarett Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Omega Speedmaster Moon watch Breitling Navitimer či B01 Rolex Submariner Panerai Radomir
cigi Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 (upraveno) tak tu mám 1000+druhou: O legendě musí vědět víc lidí, až když legendou je. Dokud je to řekněme běžný model v nabídce je myslím lépe, když se o tom až tak neví. Být legendou již za života se podaří málokomu, že. To ovšem nepočítám nějaký extrémně populární modely, který se ale většinou osvědčily pro nějaký specielní, výjmečný účel, uživatele, okolnost, událost (humberta pro ostravský fáraly, airmany pro letce v indočíně, moonwatche, PAM, FF , SBB .....), nebo byly s něčím výjmečným spojený (Stýví s monakama...i když tam je to už po funuse, bohužel) přesně, jak píše onion, jen nejsem přesvědčen, že zrovna nynější 007 je správná sázka (snad kdyby se greg nedejbože proslavil něčím jiným, než tím bondem ....) , emergency fosseta naneštěstí nezachránily, promarněná příležitost.... Tady nehlasujeme o legendárních hodinkách současnosti, ale budoucnosti, pánové, budou to hoďky, o kterých třeba nemáme ani tušení. Takže se submarinerama, speedmasterama, PAM a tak jste vedle, přesně jak píše cyber. PS: Po včerejším sledování HBO mám nový tip - zodiac :D Upraveno 9. července 2009 uživatelem cigi
gougy Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Za posledních pět let (tak bylo to zadání tuším) to ještě může být Rado V10K
bandicoot Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Já to taky připomenu "z produkce posledních pěti let", tak nás tu nedrťte moonwatchema, nebo rolexama GMT (o kterejch nikdo nepochybuje, ale legendama už jsou). Otázka je, jestli v dnešní rychloobrátkový době se stane legendou něco poctivýho jako byly ty Heuery nebo spíš něco marketingově provařenýho jako ty Bondovky... Já, ač nerad, sázím za bé. A na to, že budoucí legenda musí mít dnes nějakou technickou inovaci zapomeňte. Takový hodinky jsou dneska HH a tam neplatí ta dostupnost. Zkusím nahodit... Budou legendou Brajtle chronomaty první várka s inhouse kalibrem? Upraveno 9. července 2009 uživatelem bandicoot
zdr Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Já to taky připomenu "z produkce posledních pěti let", tak nás tu nedrťte moonwatchema, nebo rolexama GMT (o kterejch nikdo nepochybuje, ale legendama už jsou). Otázka je, jestli v dnešní rychloobrátkový době se stane legendou něco poctivýho jako byly ty Heuery nebo spíš něco marketingově provařenýho jako ty Bondovky... Já, ač nerad, sázím za bé. A na to, že budoucí legenda musí mít dnes nějakou technickou inovaci zapomeňte. Takový hodinky jsou dneska HH a tam neplatí ta dostupnost. Zkusím nahodit... Budou legendou Brajtle chronomaty první várka s inhouse kalibrem? No ale vsak tu mame nove Speedmastre s co-axial pohonom . Ale je pravda za na tie som nemyslel
Jarett Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Fajn, tak tedy Seiko SpringDrive Chronograph Upraveno 9. července 2009 uživatelem Jarett
Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Fajn, tak tedy Seiko SpringDrive Chronograph Predstaveni tohohle strojku probehlo na Basel 1998 coz se mi zda na legendu malo...... EDIT: Sorry myslel jsem ze jde o definitivni legendy - ted koukam produkce z poslednich peti let... Upraveno 9. července 2009 uživatelem Dantechno
spiderer Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Omega Speedmaster Moon watch Breitling Navitimer či B01 Rolex Submariner Panerai Radomir To z poslednich peti let neni Myslim, ze ty hodinky (krome neceho s B01 a mozna Radiomiru) co jsi vyjmenoval uz legendami jsou
Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Ja bych zkusil UN Freak Blue Phantom.....
HB63 Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 JLC Gyrotourbillon SEIKO Spring Drive Technologie H3
CzechJoker Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Jak to tak pročítám, tak se taky kloním k tomu, že legendu tvoří ruka, která hodinky nosí. V tom případě hlasuji pro Jet Set, protože kdo dnes něco opravdu znamená, nosí tyhle kultovní, luxusní a opravdu krásný chronočasy pro správný metrouše EDIT: překlep Upraveno 9. července 2009 uživatelem CzechJoker
Gilius Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 já bych řekl,že Seiko TUNA jsou už na velmi dobré cestě........
PhoeniX Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 já bych řekl,že Seiko TUNA jsou už na velmi dobré cestě........ A to je pravda. Na konzervu jsem úplně zapomněl.
lib Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Pánové, jsme všichni vedle jak ta jedle! 1) Dostupné pro širší okruh 2) Vyjímečné 3) Z posledních 5 let 4) Snadno rozpoznatelné 5) ........ teď nevím, jak spěchám Vám to zvěstovat: LEGENDOU BUDE .... tradááááá ... JET SET !!!!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se