Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Snažil jsem se hledat všude možně na fóru, ale nic jsme o těchto digimonech nenašel :(

Jedná se o Junghans model 026/4512.44 Avantgarde Mega 1000.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nemé o nich někdo nějaké bližší info, názory, nebo přímo osobni zkušenost?

Pač za digošky skoro za 10k v ČR, které skoro nic neumí a od pohledu nevypdají nějak robustně, mi to příjde hodně.

Mno, ale na druhou stranu se mi líbí jejich design, jednoduchá krása :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem festik
  • Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Nemé o nich někdo nějaké bližší info, názory, nebo přímo osobni zkušenost?

Mám je zrovna na ruce, tak se klidně ptej :)

Velmi příjemně se nosí a ten gumový pásek je dokonalý - pořád vypadá jako nový nechytá se na něj prach.

Odesláno

Velmi příjemně se nosí a ten gumový pásek je dokonalý - pořád vypadá jako nový nechytá se na něj prach.

Super :)

Zajimala by mne velikost na ruce, mohl by jsi si prosim vyblejsknout ruku s hodinkama? :)

4 Gilius: promin, asi jsem spatne hledal :crying_anim: a ofic predni stranku nectu, jdu rovnou na forum :worried_anim:

Odesláno
Zajimala by mne velikost na ruce, mohl by jsi si prosim vyblejsknout ruku s hodinkama? :)

Až přijdu z práce tak něco zkusím blejsknout, OK?

Odesláno
4 Gilius: promin, asi jsem spatne hledal :crying_anim: a ofic predni stranku nectu, jdu rovnou na forum :worried_anim:

to bys ale měl,je tam mraky recenzí a zajímavých informací!!!!!!

Osobně se mi více líbí Mega 1(ty tu také někdo má),ale i Mega 1000 jsou vymazlené.....!!!! Dle mne jsou lepší,než třeba TH MicroTimer,který stojí okolo 40 000kč a jsou(opět můj názor) srovnatelné s asi nejlepšími digitálkami na světě,s Venturami.

Mimochodem,jak jsi myslel tu větu :"skoro nic neumí"?????

Odesláno

to Festik: Tady máš 2 fotky, kdybys je chtěl ve větším rozlišení, tak písni. PS: Zápěstí mám asi 17 cm.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
to Festik: Tady máš 2 fotky, kdybys je chtěl ve větším rozlišení, tak písni. PS: Zápěstí mám asi 17 cm.

diky moc za fotecky....vypadaji fakt skvele :speak_cool:

Jsou o dost vetsi nez jsem cekal :)

Ale bohuzel, stale jsem prizemni clovek, takze je to pro me ranec za digosky, sel do levnejsi varianty G-shocku :)

Návštěvník YPO
Odesláno
diky moc za fotecky....vypadaji fakt skvele :speak_cool:

Jsou o dost vetsi nez jsem cekal :)

Ale bohuzel, stale jsem prizemni clovek, takze je to pro me ranec za digosky, sel do levnejsi varianty G-shocku :)

ty hodinky nejsou moc velké - skipi je evidentně chcípák :P :cheers: - podle mne to jsou jediné, skutečně nositelné digitálky pro každou příležitost (neudělají ostudu k saku ani u wohníčku)

Odesláno
ty hodinky nejsou moc velké - skipi je evidentně chcípák :P :cheers: - podle mne to jsou jediné, skutečně nositelné digitálky pro každou příležitost (neudělají ostudu k saku ani u wohníčku)

aha :lol2:

Ale kazdopadne souhlasim, ze jsou nadherny a hodi se ke vsemu, zacnu setrit... 13 plat to jisti :smoke:

Odesláno

Chcípák?? Mám ti poslat obvod pasu? :) :) Každopádně začnu pro jistotu mačkat tohle:

Odesláno

Koblihu ne, takové to modré gumové a smradlavé :)

Festiku, velikosti se vůbec neboj, pouzdro krásně kopíruje zápěstí. Jsou to nejlepší digitálky, co jsem kdy nosil a jak píše jejich předchozí majitel YPO :) tak se hodí i k tomu obleku.

Odesláno

Jak dlouho uz je mas a jak jsou na tom s funkcnosti? Pred casem jsem kdesi cetl ze maji vnitrni problem (elektronika) s nejakou funkci, uz si ale nevzpominam co to presne bylo :unsure: Tobe fungujou bez problemu?

Odesláno
Jak dlouho uz je mas a jak jsou na tom s funkcnosti? Pred casem jsem kdesi cetl ze maji vnitrni problem (elektronika) s nejakou funkci, uz si ale nevzpominam co to presne bylo :unsure: Tobe fungujou bez problemu?

Asi 3/4 roku a po všech stránkách fungují výborně, i když je pravda, že si s nimi moc nehraju, maximálně ty stopky se občas využijou.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Už je mám tak tři roky, fungují naprosto bez problémů i baterku už jsem měnil, nosím je příležitostně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...