Quasar007 Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 ad lehokolo: cca. před deseti lety jsem měl možnost na něm jezdit 2 týdny lehkou turistiku. Jednalo se o nějaký "kapotovaný" model, tehdy za celkem "šílené" peníze. Byl to ale fajn zážitek, těžiště bylo poměrně nízko (u Azub-u se mi zdá celkem vysoko), ovladatelnost bezproblémová a tak jsem o něm dost uvažoval na turistické vyjížďky. Bohužel nakonec z toho sešlo díky financím. Do větších kopců a terénu to rozhodně nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Kolobrnda me laka od te doby, co jsem videl borce jak na obr bantamovych kolech daval sjezdovku... mazec! Jen mam strach, ze bych se na tom casem zabil, pac bych to nevydrzel nedat si poradnej svih. Jestli to nevadi, vtirnu se s otazkou - jak se v plne rychlosti brzdi predni (kotoucovou) brzdou? Prijde mi, ze pokud clovek brzdeni neceka a ve stoje pri odpichovani zaflekuje predek, musi preletet pres riditka. Ma nekdo s timhle zkusenost? Pripadne delaji se ramy s jinym uhlem "hlavy" na cestovani po meste a sjezd?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 (upraveno) Na koloběžce jezdím již kolem 25 let a na krátké vzdálenosti je to super dopravní prostředek. Dokonce mi ta první vydržela dodnes, ikdyž tu již prohánějí moji synátoři. Já si před pár lety koupil novou právě od firmy MIBO a vzhledem k tomu, že majitelé patří k zakladatelům moderního koloběhu, myslím, že to je jedna z nejlepších voleb. Vřele doporučuji. Upraveno 10. července 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Už jsem tu v Jihlavě byl dnes něco okouknout,v pondělí vyrazím zas.....a možná již i něco zakoupím. Říkám si,že pro začátek by asi stačilo něco levnějšího(tak okolo 2000 kč)....a pokud mne to chytne(a pokud bude "koloběh" v souznění s mým zdr.stavem),že přezbrojím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Na koloběžce jezdím již kolem 25 let a na krátké vzdálenosti je to super dopravní prostředek. Dokonce mi ta první vydržela dodnes, ikdyž tu již prohánějí moji synátoři. Já si před pár lety koupil novou právě od firmy MIBO a vzhledem k tomu, že majitelé patří k zakladatelům moderního koloběhu, myslím, že to je jedna z nejlepších voleb. Vřele doporučuji. .... super odkaz - zamiloval jsem se do modelu REX x musím to jít někam omrknout .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Tož jsem nevydržel a dnes zakoupil......koloběžku od firmy Intrea za 2500 kč.......nejdřív se na tom musím naučit jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Tož jsem nevydržel a dnes zakoupil......koloběžku od firmy Intrea za 2500 kč.......nejdřív se na tom musím naučit jezdit Ty jeden starý blázne, chceš si rozbít držku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 nechci...doufám,že si ji nerozbiju !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Gilius: Gratuluji k první dospělé koloběžce . Jako dlouholetý uživatel radím - pozor na kotníky - při jízdě se rády setkávají se šrouby zadního kola - takže doporučuji odrážecí nohu nejdříve pokládat raději dál od koloběžky. No a pak se naučit střídat nohy (já to dělám tak po 8-10 odrazech). Jinak přeji mnoho úžasných zážitků. U nás koloběřkáři v rozmezí 5-90 let nikoho nepřekvapí, ve tvém okolí možná budeš budit rozruch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 nechci...doufám,že si ji nerozbiju !!!! Hele ta predni Veckova brzda je docela ostra ne ? Kdyz to v rychlosti zamacknes muze byt docela sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Gilius: Gratuluji k první dospělé koloběžce . Jako dlouholetý uživatel radím - pozor na kotníky - při jízdě se rády setkávají se šrouby zadního kola - takže doporučuji odrážecí nohu nejdříve pokládat raději dál od koloběžky. No a pak se naučit střídat nohy (já to dělám tak po 8-10 odrazech). Jinak přeji mnoho úžasných zážitků. U nás koloběřkáři v rozmezí 5-90 let nikoho nepřekvapí, ve tvém okolí možná budeš budit rozruch dík za radu.....mno...a ten rozruch....na to peču,potřebuju se hejbat,takže co si bude myslet okolí,to je mi šumák. 4Dantechno - jo,je celkem hodně ostrá.......šlajfuje okamžitě.....tu moc používat nebudu,bo bych si tu hubu asi rozbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 takže až pojedu přes Jihlavu a uvidím koloběžkáře s digitálkama tak budu vědět kdo to je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Gille, myslim ze vim co bude logicky nasledovat. Nakup digitalniho rychlobezkocomputeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 No....momentálně(sám se tomu divím),žádné digitálky nemám......nepočítám-li ty ana/digi. Nákup ničeho neproběhne, jsem naprosto spokojený se svýma Festinama a nenapadá mne nic,co bych teď koupil.Respektive napadá,ale na to nemám fufníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 No....momentálně(sám se tomu divím),žádné digitálky nemám......nepočítám-li ty ana/digi. Nákup ničeho neproběhne, jsem naprosto spokojený se svýma Festinama a nenapadá mne nic,co bych teď koupil.Respektive napadá,ale na to nemám fufníky. Ja nemyslel nic na ruku , spis nejaky cyclocomputer abys vedel kolik mas nalitano jakou rychlosti a tak. Teda pokud ho vyuzijes.... Na honicky se synatorem ho ale asi nepotrebujes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 jo,tak to asi přijde.......nekupoval jsem to na honičky se synem,chci se hlavně pořádně hýbat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 jo,tak to asi přijde.......nekupoval jsem to na honičky se synem,chci se hlavně pořádně hýbat. Tak pak nezapomen napsat dojmy z prvni poradne jizdy. Seznam toho, co te pak rano boli neposilej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 no jasně Zítra jdeme s klukama jen tak......chtěl jsem dnes,ale musel jsem jít do ZOO..... Mno...a vzhledem k tomu,že mne bolí celej člověk furt,tak ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 no jasně Zítra jdeme s klukama jen tak......chtěl jsem dnes,ale musel jsem jít do ZOO..... Mno...a vzhledem k tomu,že mne bolí celej člověk furt,tak ....... Kdybys nevedel jak do toho kopat, tak tady mas navod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 pěkný.....já se do toho dostanu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se