Radik Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 (upraveno) koukal jsem - to máš nyní Express na dvacítkách? krásnej stroj!mně taky maximálně sedí Mibo, na Crazynu nedám dopustit.chtěl jsem se zeptat, pokud máš srovnání starého "hranatého" rámu a těch nových oblouků - je to s pocitovou tuhostí rámu stejné? do budoucna by se mi líbila nová Crazy na 16´´ , ale právě ten nový rám mi takhle od pohledu připadá subtilnější, byť nosnost 150kg je stejná. Ano, mám express na dvacítkách. Starý "hranatý" rám jsem měl na prvním masterovi (skládacím). Rozdíl v tuhosti jsem mezi nimi žádným způsobem nepostřehnul. Tím neříkám, že tam rozdíl žádný není - spíš mi chybí šestý smysl, kterým bych to posoudil. Prostě to necítím Upraveno 25. dubna 2015 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Tak asi si opět koupím kolobku, sezení u pcčka není ono a chtělo by to nějaký pohyb Celkem se mi zalíbila tato, jen mám strach o náboje a typ ráfku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Yedoo tu jezdí jestl i se nepletu Sphynx ten bude vědět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Mezeq jsem měl, to co máš na obrázku je starší model, teď se dělá Mezeq New, má přepracovanougeometrii rámu. Z vlastní zkušenosti - Véčka brzdy vs kotouče - kotouče těžší, ale Véčka plně stačí,pokud to v klidu ubrzdilo s mým nákladem sjezd s převýšením 600metrů na 15ti km, tak bez obav.Rám tuhej, super, nosnost parádní. Výtka ke geometrii, mlátil jsem se občas kolenem do trubky, všese týká původního Mezka, ale celkově supr koloběžka, cestou i necestou a za ty peníze není co řešit. Teď jsem trochu nahlodanej jestli pořídit Mezeq New nebo něco jiného, ale asi to bude opět Mezeq. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Koukal jsem na porovnání hmotnosti V brake/disců a je tam rozdíl 600 gramů. Což mi nepřijde moc. Co mě ale trošku odrazuje je ten rám a komplikace s ním. Mlátil jsi se hodně do kolene nebo se s tím dá žít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Tome.. já bych šel do Kbike nebo do Mibo ...i když za mě kostka taky moc fajn..já se přiznam že yedoo jsem vyřadil z výběru na mě moc vysoko stupátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 - mezeq je všeobecně těžší kolobka (zato tuhá) takže každá váha dolů je vítaná, jinak s tím kolenemto je takový začátečnický nebo třeba ny konci dlouhý štreky když je člověk unavenej a neví co dělá,dá se s tím v pohodě žít - kbike, mibo - nějak si tam nemůžu vybrat, nevím proč? jinak ten mezeq new už má s V brzdama dvěpolohy upevnění zadního kola, takže už se dá snížita kostku pojedu mrknout, jezdím okolo jejich firemní prodejny tak to asi bude nejlepší osahat, ještě mámve výběru kostka tour, trochu mě odrazuje výška řídítek, s mýma skoro dvěma metrama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Mibo je v rožnově ..tak až budeš mít cestu můžeš kouknout i tam zas typuju že to tak daleko nemáš.. a máš pravdu to s tim kolem jsem moc neřešil nu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Pro vahavce by mohla být zajímavá informace, že se nedávno zrodila nová česká značka Morxes (.com). Pravda, nejsou zrovna levné, ale zaujala mě na nich nízká hmotnost díky cr-mo rámu. Na to, že to jsou velký stroje, svoji vahou konkurují bez problémů malým Mibům. a když jsem si kdysi na veletrhu zkoušel hlinikovy silniční Kickbike, tak je to sakra znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Když srovnám Morxes Vendeta 26/20 s 8,7kg za 14500k tomu Kostka Tour 3 26/20 s 9,0kg za 8900a Kickbike Racemax 26/20 s 6,9kg za 14200 tak jsou karty jasně rozdaný aneb dle peněženky a gusta každého soudruha Mě se totiž zdá ta 26 vepředu moc velká, a Kickbike, Morxes a Mibo nedělají 20/16 kolobku,proto u mě ten Mezeq vede, vyzkoušeno a vyhovuje. Ale projedu se na tom Kostkovic 26/20Tour a uvidíme. Je pravda že ten Mezeq má 10,5 kilo. To je snad horší než vybírat hodinky totok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 no já ti do toho moc kecat nechci ale Kostka Hill 3 má 20/16 http://cz.kostka-kolobka.eu/zbozi/0100000000012831-kolobezka-kostka-hill-3/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paso12 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 - mezeq je všeobecně těžší kolobka (zato tuhá) takže každá váha dolů je vítaná, jinak s tím kolenemto je takový začátečnický nebo třeba ny konci dlouhý štreky když je člověk unavenej a neví co dělá,dá se s tím v pohodě žít - kbike, mibo - nějak si tam nemůžu vybrat, nevím proč? jinak ten mezeq new už má s V brzdama dvěpolohy upevnění zadního kola, takže už se dá snížita kostku pojedu mrknout, jezdím okolo jejich firemní prodejny tak to asi bude nejlepší osahat, ještě mámve výběru kostka tour, trochu mě odrazuje výška řídítek, s mýma skoro dvěma metramaKostka tour a 2 metry je v pohodě....,ale asi bych se vyvyroval trojkové řady....,buď sežeň dvojku,nebo běž do miba,byť je trochu těžší..... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Nenechte si s Morxesem kecat do výběru, ten jsem hodil do placu, protože myslím, že ho tu ještě nikdo nezmínil. Kostka mě nevím proč nebere a to jsem ji krátce měl. Hmotnost mě prastila do očí hlavně z toho důvodu, že i na Priblizovadlech recenzovana Mibo Tiny má přes 10 kilo a to je prosím 12/12! Ale nebudu hanet Mibo, když ho sám mám :-) Já sám si Morxes asi nikdy nekoupím, ale kdybych chtěl minikolobku, líbí se mi Micro Flex Air 20, na dlouhý cesty bych si pak už asi dopral Kickbike Race Max 20. Tyhle "konce" kolobkovyho spektra mi zatím unikají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Netuším na co má Kostka firemní prodejnu. Přijdu, paní u pultu otočená zády ke vchodu teda na pozdrav odpoví, to zas jo. Pak mě nechá brouzdat okolo koloběžek pár minut. Jsem jedinej zákazník, ona jediná prodavačka, takže je to 50/50.Kolobka 26 vepředu by asi teda šla, zeptám se na pár detailů. Ha, nezeptám, přišla pošťačka, teď je to dvě na jednoho. Ale i tak tak zkusím tah na bránu, nádech, fixace očima, pevný a rozhodný kroky směr pult a .. . . a prd, prodávající je znalec a hbitě se přesunuje k bočnímu pultu.Aktivním posunem velký obálky donutí k přesunu i korpulentní pošťačku směr boční pult u východu. Přece to nevzdám, kor když paní co u ní bydlím souhlasila s tím že jako terapii na bolavý záda koloběžku občas projede.Na výstavce i růžová, tak je to jasný. Místo na dvě kolobky v autě mám. Konečně!Pohledy se střetly, jen to tu, všimla si mě! !!YES, cejtím se jako king, budu vobsloužen!!! Dva rychlý kroky do uličky, a řítím se k pultu.Pch, narazil jsem na skutečnýho profíka, proklouzla mi vyprovodit pošťačku. Však je krásný den a je teplo. Jsem takovej upejpavej introvert, ale odsaďpodsaď.Jdu za něma ven, stoupnu si na krátko, nádech. Kuwa ten pohled tý pošťačky. Zabiják draků. Fakt nekecám. Ceny stejný jak na netu, seru na to. Nashledanou. Zítra ráno tu mám pépéelku s Mezkem Jinak Kostka vypadá fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Hezkej pribeh... Musis byt vic prubojnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Franto, díky za doporučení . Jezdím jenom tuto značku po odzkoušení Mibo/Kostka, však víš. Jen je škoda, že to Tomáš neprobral dřív, mohl to mít výrazně levnější . Sám mám nového Mezeqa a jsem maximálně spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Me ta kostka sedla.. Aspon v krabici kde jsem se chtel pohybovat.. Jeste nejezdim zadny velky cisla dle pet si deset na pohodu v klidu.. A sakra me to bavi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 To jsem rád! Hlavně, že máš kde jezdit a našel jsi pro ni uplatnění. Nejlepší na kondičku je stezka, ale dá se i kolem silnic, tam už člověk musí hlídat auta a provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Já jsem spíš stydlivej a jezdím s přilbou Novej Mezeq bude určo supr, s původním modelem jsem byl spokojenej taky. Platil jsem asi tisícovku pod doporučenou cenu na webu výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 To jsem rád! Hlavně, že máš kde jezdit a našel jsi pro ni uplatnění. Nejlepší na kondičku je stezka, ale dá se i kolem silnic, tam už člověk musí hlídat auta a provoz.Tady je kde vzdycky.. Neco se najde.. Je to moc bezva.. Uz prestavam mit i pocit utahanych zad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se