tommas4 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Me ta kostka sedla.. Aspon v krabici kde jsem se chtel pohybovat.. Jeste nejezdim zadny velky cisla dle pet si deset na pohodu v klidu.. A sakra me to bavi..Mě nesedla hlavně ta prodejna 10 jsem dneska běžel takový pěkný cross country na pohodu za hoďku a čtvrt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Noo s mojim fialovym kotnikem jsem rad ze nemam sadru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 @Franto, no tak to je super zpráva. Na záda je kolobka fakt super. @ Tomáši, tak to máš dobrou cenu. Jinak my už jsme spokojeni celá rodinka . Všeci jezdíme na nových modelech (aktuální foto z komory) a je znát rozdíl oproti tomu staršímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 No a to je přesně typ, který mi vadí pro mimosilniční sjezdy. Ale na silnici to musí být super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Jj neni to na hrbolaty trate? ale zatim jsem s tim nemel problem.. Obrubniky musis snest nu? me to nevadi.. Je prvni? s dalsi to bude jinak treba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Jasně, tak hlavně, že jseš spokojenej. Není to do terénu, ale zase to má jiné přednosti. Člověk se musí při výběru rozhodnout kam s ní bude jezdit než koupí. Ale je hezká . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Ten Mezeq.. nevím Jedna sezona mi s ním stačila, teď jedu druhým rokem Kostku Uni a do města a na cyklostezky tady v Praze prostě ideál. O víkendu jsem odrovnal poprvý duši na zadním kole - obrubník. Při mém stylu jízdy jsem to čekal už loni, takže docela dobrý. A dneska jsem debil sjížděl rozbitou cestu v šeru. Naštěstí letěla jen koloběžka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Tak za mě mezek s novou geometrií super. Cyklostezky, město, pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Super? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 (upraveno) Ovšem jezdí to na plzeňský nebo na budvárek, jako všechny Jinak narazil jsem na kolobky DOXTOR, zajímavý, stojí za omrknutí. A potkal jsem mraky koloběžek Upraveno 8. května 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 mrcha mě včera lehce vyklopila tak jsem jí to dneska oplatil a protáhl jí polňačkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Franto, jak se Ti jelo po polňačkách ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 není to takový agilní to se ti na mezkovi bude jezdit líp..ale pokud je to vyjetý a není to jako uplně polem tak na pohodu...trochu víc síly menší dojezd na odraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 (upraveno) Já teď na kolobku nemám moc času, ale chci to rychle napravit. Když to vidím, tak už se těším na dlouhé trasy ... Upraveno 10. května 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Ja jsem mistr kratkych trati ..me to bavi tak kolem tech deseti km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Těch deset je optimál, já brousím na 30-40km, tak uvidíme. V prvé řadě to chce nabrat kondici, protože jsem během zimy "vyšel z cviku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Ono zalezi kde jezdis....me to pri takovym najedu predtane bavit.. Protoze by me cekal nejakej krpal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Je fakt, že Ty tam u Vás moc možností nemáš, pokud vyloženě nechceš zdolávat kopce, ale já to beru jako 40% zábavu a 60% sport. Jenotechnická, jezdíš po silnici v provozu nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Pokud nemusim tak ne.. Nekdy he sle treba tech 200 300m ujet.. Ale takovy ty silnicky kokem kde pitkas dk hodiny jedno auto tak vyuzivam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se