elloco Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října (upraveno) 21 Mbps je docela málo, ale mělo by to šlapat. Jinde v místnosti máš taky tak málo? Někdy stačí změnit umístění routeru, nebo přesměrovat antény a příjem se zlepší... Od routeru ke streameru je přímá cesta, nebo tam je nějaká překážka? Upraveno 12. října uživatelem elloco
YPO Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října (upraveno) před 10 minutami, elloco napsal: Až mi technik vysvětli, že použitý router od Vodafonu je absolutní shit. Vodafone Od spodu: vedle routeru, co nejdál od routeru v rámci obydlí, na dvoře cca 20m daleko (zavřený okna) Jedem jenom na rychlost 500. Upraveno 12. října uživatelem YPO
Pelikan73 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října uplně nejdal od routru mám rychlost: Download 16Mb/s, upload 26Mb/s.To vše ale na frekv. 2.4Ghz.Jinak jedu všechno na 5Ghz, tam je rychlost uplně jinde, Down. 290Mb/s a 196Mb/s uplo.Ten streamer je přes stěnu od routru tak 1,5m.Vyzkoušim ještě natočit ty antény ale pochybuju.Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
elloco Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Ještě změř rychlost hned vedle routeru, ať víme, kde je zakopanej pes...
Pelikan73 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října přímo u routru: down. 44Mb/s, upl. 34Mb/s, ping 27ms.Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Pelikan73 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října na 5Ghz, měřeno přímo u routru: down. 253Mb/s, upl. 113Mb/s, ping 87ms...to je celkem pomale ten pingOdesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
elloco Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Zkus to ještě změřit z routeru kabelem do noťasu.
Pelikan73 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října na starém notebooku asus, po kabelu 100Mb/s, notebook jede na 2.4GhOdesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
elloco Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Je možné, že noťas má ještě 100 Mb síťovou kartu... Zkus router restartovat (vyndej z elektriky a minutu počkej, pak zapoj) a zopakuj měření.
Pelikan73 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října na novějším notebooku ktery jede na 5Ghz, je rychlost po kabelu: dow. 244Mb/s, upl. 213Mb/s, ping 7ms.....no na to že Poda slibuje po kabelu 1000Mb/s, nic moc.Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Pelikan73 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Poda mi ten router na dalku restartovala a nahrala nejnovejsi aktualizaci.....teda prý...kdoviOdesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
bluman Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října 4 hours ago, Pelikan73 said: na novějším notebooku ktery jede na 5Ghz, je rychlost po kabelu: dow. 244Mb/s, upl. 213Mb/s, ping 7ms.....no na to že Poda slibuje po kabelu 1000Mb/s, nic moc. Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk 2.4/5Ghz je "rychlost" wifi, t.j. s rychlostou cez kabel to nema nic spolocne. Po kabli mas bud 100 alebo 1000Mb/s, podla toho aku mas sietovu kartu a samotny kabel. Na 1000Mb/s potrebujes kabel "CAT 5e" a vyssie. 1
YPO Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října (upraveno) Přátelé, než mi praskne cévka ..... Čtu částečně s křížkem po funusu diskuze ze zahraničních fór, že ten NAD M10 V3 při změně vstupu vydává práskavé zvuky .... to bych asi nechtěl. Přemýšlím teda, že bych se na to vyprdnul a pořídil tohle. Přišel bych tedy o Dirac a měl větší výkon. Máte ten NAD někdo doma nebo zkušenost, jestli to vyluzuje nepříjemné zvuky ? Když už jsem to objednal, ale ještě nezaplatil..... Upraveno 12. října uživatelem YPO
bluman Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října (upraveno) @YPO Ak Dirac nie je podmienkou, tak ber KEF LS50 Wireless II, pripadne KEF LS60, podla budgetu. Mas to all-in-1 a v podstate Dirac je asi jedinym dovodom, preco spekulovat o niecom inom . Upraveno 12. října uživatelem bluman
YPO Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října (upraveno) Repro mám - nepotřebuju. Potřebuju stroj *Edit: Jo vlastně mi mezi řádky píšeš ať nespekuluju a koupím NAD. Upraveno 12. října uživatelem YPO
Pelikan73 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října 2.4/5Ghz je "rychlost" wifi, t.j. s rychlostou cez kabel to nema nic spolocne. Po kabli mas bud 100 alebo 1000Mb/s, podla toho aku mas sietovu kartu a samotny kabel. Na 1000Mb/s potrebujes kabel "CAT 5e" a vyssie. aha, diky za info......všechno to hifi je o kablechOdesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
African Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října 1 hour ago, YPO said: Repro mám - nepotřebuju. Potřebuju stroj *Edit: Jo vlastně mi mezi řádky píšeš ať nespekuluju a koupím NAD. Mě už je tedy v dnešní době sympatičtější třeba Naim, a to jsem býval velkým fanouškem NAD...ale poslední dobou si dle mého moc dobře nevedou, ani recenze jim nevycházejí zrovna nejlépe. Naim jede, na co sáhne se tak nějak vždycky povede... https://www.whathifi.com/naim/uniti-atom/review 1
YPO Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října (upraveno) Jó jasně. Hele to je jako se vším co sleduješ - hodinky, auta, muziku, zahrada, nářadí.... - čteš rádoby recenze, koukáš na rádoby videa a výsledek je takovej jako na Seznamu v diskuzích. Jenom guláš a každej je chytrej jak rádio a vlastní zkušenost 0. Já ten NAD risknu a maximálně budu buď šťastnej nebo nasranej. Nic víc se stát nemůže. Upraveno 12. října uživatelem YPO
African Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října 14 minutes ago, YPO said: Jó jasně. Hele to je jako se vším co sleduješ - hodinky, auta, muziku, zahrada, nářadí.... - čteš rádoby recenze, koukáš na rádoby videa a výsledek je takovej jako na Seznamu v diskuzích. Jenom guláš a každej je chytrej jak rádio a vlastní zkušenost 0. Já ten NAD risknu a maximálně budu buď šťastnej nebo nasranej. Nic víc se stát nemůže. Tak pokud budeš mít doma NAD, tak budeš mega happy, protože jiné kousky si nikdy na stejných bednách už neposlechneš pokud neobjedeš studia, nebo nepřečteš porovnávací testy. Zrovna mezi NAD a Naim toho je poslední dobou všude dost, protože značky cenově velmi podobné, ale ten Naim prostě vede... Ale jak říkám, myslím že budeš spokojený, maximálně to vrátíš. Já nevím proč nezajdeš jako kluk pražský třeba do lepšího zvuku, kde by ti pustili víc kousků ve stejné cenové relaci a ty by jsi se rozhodl dle svého uvážení https://www.whathifi.com/reviews/nad-masters-m10
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se