nickie Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 děkuji, chci jen mechanické části, lift netřeba. před olejem na šicí stroje a wd40 jsem byl varován Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Něco se chystá... ale my nesmíme ani naznačovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 V 15. 2. 2022 v 0:15, nickie napsal: děkuji, chci jen mechanické části, lift netřeba. před olejem na šicí stroje a wd40 jsem byl varován olejíček na holicí strojky bude vyhovující, třeba Braun má nějakou svoji specifikaci a přijde mi lepší než ten od Phillipse. Dřív se nechal v modelářských potřebách koupit olej na mašinky, ten byl taky dobrý, ale nemám tucha, zda se ještě nechá sehnat, když už maj všude ty " univerzální " mazadla typu WD a spol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 14 hodinami, Duke650 napsal: Něco se chystá... ale my nesmíme ani naznačovat Není to škoda dávat do auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 No jo, ale kdybys slyšel frustrující zvuk co leze z origo Canton v Superbu 2021... upgrade nutný a když už to nechám dělat, tak sice s ohledem na budget, ale pořádně. Ten 6-kanálový zesilovač s vestavěným DSP slibuje THD jen 0,03%, dává 100 Wattů na kanál, bude krmit pár 3-pásmových repro, precizně se poladí dělicí frekvence na míru těm měničům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Bude hrát dost dobře. Se ti posmívám, ale ve Velorexu mám taky repráky a subík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Huustý, ukaž já teda subwoofer nechci, v předchozím autě jsem měl aktivní pod sedačkou spolujezdce a furt byl stažený na minimum. A podle specifikace těch měničů by to i bez subu mělo hrát od 55 Hz, což je pro moje ucho úplně cajk, nejsem basshead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Zadní repro osazeny novými reproduktory do starých dobových korpusů....třípásma JVC a výkonej výškáč-značku už nevím. Přední repro obyč dvoupásma a sub Alpine. Hraje to jak z praku. Popravdě za jízdy ve dvou nezposlouchám. Když jedu sám tak občas ano. Ale spíš musím slyšet motor....jestli se v něm něco nesere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) Upraveno 16. února 2022 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Teda klobouk dolu, tohle vse nekam umistnit v tak malem prostoru. I ta stanicka, cekal bych nejakou malou Formelku, kdyz uz. Pouzivas ji, nebo dnes uz jen ozdoba? Omluva za offtopic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 @Oplt Kdyz to vokouris, utahne to el.soustava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Utáhne, musíš opatrně. Dynamostartér má jen 150w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 13 minutami, milhauszn napsal: Teda klobouk dolu, tohle vse nekam umistnit v tak malem prostoru. I ta stanicka, cekal bych nejakou malou Formelku, kdyz uz. Pouzivas ji, nebo dnes uz jen ozdoba? Omluva za offtopic. Používáme je. Každý rok máme týden dovolenou jen pánská jízda. Vždy cca 7-8 strojů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 2 minutami, Oplt napsal: Utáhne, musíš opatrně. Dynamostartér má jen 150w Proto jsem se ptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 tak po dlouhý době mi něco vyrazilo dech @Oplt neuvěřitelně úchylný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 (upraveno) Jak jsem zde poptával zkušenosti s praním LP. Tak už jsem byl rozhodnutý a Pro ject vc-s2alu objednal. Ovšem po shlédnutí videa vnitřku výrobku jsem nákup zrušil. Vnitřní provedení je jak ze školní dílny nebo podle návodu z ABC. A co mě úplně dostalo.....tak ten podomácky upravenej kanystřík od destilky. A za tuto srandu chtějí bratru 13000,- Upraveno 17. února 2022 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se