Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

V 15. 2. 2022 v 0:15, nickie napsal:

děkuji, chci jen mechanické části, lift netřeba. před olejem na šicí stroje a wd40 jsem byl varován 🙂

olejíček na holicí strojky bude vyhovující, třeba Braun má nějakou svoji specifikaci a přijde mi lepší než ten od Phillipse.

Dřív se nechal v modelářských potřebách koupit olej na mašinky, ten byl taky dobrý, ale nemám tucha, zda se ještě nechá sehnat, když už maj všude ty " univerzální " mazadla typu WD a spol. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, ale kdybys slyšel frustrující zvuk co leze z origo Canton v Superbu 2021... upgrade nutný a když už to nechám dělat, tak sice s ohledem na budget, ale pořádně. Ten 6-kanálový zesilovač s vestavěným DSP slibuje THD jen 0,03%, dává 100 Wattů na kanál, bude krmit pár 3-pásmových repro, precizně se poladí dělicí frekvence na míru těm měničům... 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Oplt

Zadní repro osazeny novými reproduktory do starých dobových korpusů....třípásma JVC a výkonej výškáč-značku už nevím. Přední repro obyč dvoupásma a sub Alpine. Hraje to jak z praku. Popravdě za jízdy ve dvou nezposlouchám. Když jedu sám tak občas ano. Ale spíš musím slyšet motor....jestli se v něm něco nesere 😀

20220216_141859.jpg

20220216_141941.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Oplt
před 13 minutami, milhauszn napsal:

Teda klobouk dolu, tohle vse nekam umistnit v tak malem prostoru. I ta stanicka, cekal bych nejakou malou Formelku, kdyz uz. Pouzivas ji, nebo dnes uz jen ozdoba? Omluva za offtopic.

Používáme je. Každý rok máme týden dovolenou jen pánská jízda. Vždy cca 7-8 strojů.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Oplt

Jak jsem zde poptával zkušenosti s praním LP. 

Tak už jsem byl rozhodnutý a Pro ject vc-s2alu objednal. Ovšem po shlédnutí videa vnitřku výrobku jsem nákup zrušil.
Vnitřní provedení je jak ze školní dílny nebo podle návodu z ABC.

A co mě úplně dostalo.....tak ten podomácky upravenej kanystřík od destilky.  A za tuto srandu chtějí bratru 13000,-

🤮

Upraveno uživatelem Oplt
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...