Duke650 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Teď jsem si živě představil tu hypotetickou situaci..dealer v L.A. si do šanonu zakládá podací lístek FedEx na měniče z hájendových beden Utopia, škrábe se na hlavě a říká si kua kde já na mapě najdu tu zemi Slovakia, to musí být ráj na zemino flame, i love Slovakia (i´m made in Slovakia :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 ja mam v USA firmu, tak si to viem skonsolidovat a vyzdvihnut osobne, ked sa tam obcas vyskytnem. Niekedy to zato cakanie nestoji, niekedy je to nutnost. Problem s reproduktormi je akurat ten, ze aerolinky ti ich neprepravia v batozine, musia ist pekne do balika a postou.. ale USPS musim pochvalit, je to fakt rychle a zatial som nemal problem zeby nieco stratili alebo rozbili. a verte ze na niektorych pobockach posty to vyzera ako v postapokalyptickych filmoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Tak oni tam maju ine kadre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 dokupene 12x fekal s inverznou titanovou kalotou. imperium zbroji, systematicky a cielavedomo.. z toho nakonec bude ještě hvězda smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Tak oni tam maju ine kadre...K_as_postal_worker.jpg ..a Harvey Keitel to ruco nahadzuje do dodavky a piska si pri tom divnu melodiu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 z toho nakonec bude ještě hvězda smrti projekt sa vola "Erázor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 projekt sa vola "Erázor" priebezne referuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 preco mam rad McIntosh: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 hmmmmm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 preco mam rad McIntosh: 0:50 je špica, človek už pomaly zabudol, čo to je EI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 INSTANTsi ma uplne zase navnadil na nejaku ameriku....preco sem leziem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Ahoj, rád bych se zeptal zkušených audiofilů na názor. Můj stařičký Ipod Classic jsem dal bratrovi, teď poslouchám písničky v telefonu huawei mate7, což se mi nelíbí. Všiml jsem si, že vyšel nový Ipod touch 64 GB za 10k. V nějaké recenzi mě zaujal přehrávač Astell Kern Jr., který je o nějakou tisícovku dražší, ale líbí se mi, že je to něco úplně něco jiného, navíc lze jej rozšířit ještě o dalších 128GB, což je pro mě až až. Nejsem žádný audiofil, už vůbec nemám 100 % hudební sluch. Poslouchat písničky ve formátu mp3 192kbit budu na cestách, dovolené a občas i doma, takže je pro mě důležitá přenositelnost. Sluchátka asi Bang Olufsen Form 2 nebo Bang Olufsen Ear Set 3i. Chtěl jsem, aby přehrávač uměl i přehrávat videoklipy, ale klidně to oželím. Rád bych se Vás zeptal na názor. Zda je to dobrý nápad. Vím, že je to entry model, ale vyšší třídy tohoto ani podobných výrobců určitě nevyužiju. Díky za názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Pro mp3 192kbps a uvedena sluchatka uplne staci nejake Fiio nebo iBasso do 10tTen Astell&Kern za ty prachy imho nestoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 jsou mezi nimi nějaké zásadní rozdíly, které odborníka dráždí, ale laik si jich ani nevšimne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Asi jsem to napsal blbě.Při použití A+K Jr se sluchátky B+O a muzikou v mp3 192kbpsversusFiio X3 (nebo X5) nebo iBasso DX50 +sluchátka B+O + mp3 192kbpspoznáš zásadní rozdíl jenom v ceně. Ve zvuku na 99% ne (pokud nemáš netopýři uši) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 díky. Zkusím se podívat na to Flio a na iBasso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Dají se poslechnout v Brně http://headphones.cz/inshop/prehravace-strana-2/i v Praze http://www.sluchatka.net/kontakt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 chodit kolem toho denně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 hledají chlapy na motáže tady těch krasavic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Pánové, mám problém s Note 3, když do něj zapojím Senheiser IE8 tak mi hrajou jen vejšky, zbytek strašně huhlá (de facto není slyšet). Když povytáhnu jack, začne hrát vše ale v mizerné kvalitě. Když použiju redukci 3,5-3,5mm tak to funguje, stejně jako sluchátka fungují na jiných zařízeních a jiná sluchátka fungují na Note 3.Rantl jacku neinterferuje s pouzdrem telefonu nebo tak, jde to zasunout až na doraz bez problémů.Nevíte co s tím? Nebo se prostě musím smířit s podivnou nekompatibilitou?Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se