Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Teď jsem si živě představil tu hypotetickou situaci..

dealer v L.A. si do šanonu zakládá podací lístek FedEx na měniče z hájendových beden Utopia, škrábe se na hlavě a říká si kua kde já na mapě najdu tu zemi Slovakia, to musí být ráj na zemi

no flame, i love Slovakia (i´m made in Slovakia :-))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam v USA firmu, tak si to viem skonsolidovat a vyzdvihnut osobne, ked sa tam obcas vyskytnem. Niekedy to zato cakanie nestoji, niekedy je to nutnost. Problem s reproduktormi je akurat ten, ze aerolinky ti ich neprepravia v batozine, musia ist pekne do balika a postou.. ale USPS musim pochvalit, je to fakt rychle a zatial som nemal problem zeby nieco stratili alebo rozbili. a verte ze na niektorych pobockach posty to vyzera ako v postapokalyptickych filmoch.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahoj, 

rád bych se zeptal zkušených audiofilů na názor. Můj stařičký Ipod Classic jsem dal bratrovi, teď poslouchám písničky v telefonu huawei mate7, což se mi nelíbí. Všiml jsem si, že vyšel nový Ipod touch 64 GB za 10k. V nějaké recenzi mě zaujal přehrávač Astell Kern Jr., který je o nějakou tisícovku dražší, ale líbí se mi, že je to něco úplně něco jiného, navíc lze jej rozšířit ještě o dalších 128GB, což je pro mě až až. 

Nejsem žádný audiofil, už vůbec nemám 100 % hudební sluch. Poslouchat písničky ve formátu mp3 192kbit budu na cestách, dovolené a občas i doma, takže je pro mě důležitá přenositelnost. Sluchátka asi Bang Olufsen Form 2 nebo Bang Olufsen Ear Set 3i. Chtěl jsem, aby přehrávač uměl i přehrávat videoklipy, ale klidně to oželím.

Rád bych se Vás zeptal na názor. Zda je to dobrý nápad. Vím, že je to entry model, ale vyšší třídy tohoto ani podobných výrobců určitě nevyužiju.

Díky za názor.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pánové, mám problém s Note 3, když do něj zapojím Senheiser IE8 tak mi hrajou jen vejšky, zbytek strašně huhlá (de facto není slyšet). Když povytáhnu jack, začne hrát vše ale v mizerné kvalitě. Když použiju redukci 3,5-3,5mm tak to funguje, stejně jako sluchátka fungují na jiných zařízeních a jiná sluchátka fungují na Note 3.
Rantl jacku neinterferuje s pouzdrem telefonu nebo tak, jde to zasunout až na doraz bez problémů.
Nevíte co s tím? Nebo se prostě musím smířit s podivnou nekompatibilitou?
Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...