Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Už jsem stihl upravit svůj dotaz, protože mi kámoš přesně tohle poslal jen co jsem to poslal...tohle je přesně ono...teď to hledám, kde by se dalo vyzvednout v Praze a zatím marně...

edit: ohledně toho vstupu, má samostatný pro gramofon

01.jpg

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pátrání pokračuje...redukci cinch x 5 kolík už mám. Když jsem chtěl ale připojit bedny k zesilovači, zjistil jsem, že mám smůlu. Bedny mají čtyřkolík a na zesáku je zásuvka viz obrázek. Otec k tomu měl určitě nějakou redukci, ale ta se nenašla :( myslíte, že se dá něco takového sehnat nebo budu muset najít někoho, kdo mi to vyrobí?

detail-3.jpg

Odkaz ke komentáři

je to dočasné řešení...dostal jsem nový gramec a mám staré audio, tak se to snažím spárovat, než bude na něco funglovního a propojitélného bez dalších "kurvítek"...a už aby to bylo :) každopádně díky, ty šroubovací konektory jsou řešení...navíc za pár kaček...

Odkaz ke komentáři

Az ma striaslo! DIN konektory.. 5kolik.. ved to nie je hi-fi, to je nekro-fi :)

Inac na ebay tiez najdes kadeco, googli "DIN loudspeaker connector".

:) máš samozřejmě recht. Ale co si vzpomínám (byl jsem teda děcko), tak to znělo docela dobře. Poslouchávali jsme na tom s tatíkem Floydy, Cobhama, Mahavischnu Orchestra, JazzQ, Blue Efect a spol...no a minimálně ještě jednou bych si to rád zopakoval, než to půjde do komory :)

Odkaz ke komentáři

Kazdy sme to pocuvali a hralo nam to vtedy ok - nebolo moc s cim porovnat a uspech bol ked nepraskali potaky a nebrumel zosik :) Papierove membrany so 6db vyhybkami ale vyrabali prijemny stereo efekt. Na dnesnu muziku sa to ale naozaj moc nehodi. Je to ako jazdit vo vintaznom aute kazdy den - lepsie je sa na to pozerat ako to zazit. Spomienkova nostalgia vs kruta realita. Ma to fakt hlavne emocionalnu hodnotu /tiez mam odlozeny otcov kazetak Unitra a par zosikov a radii co postavil/

Odkaz ke komentáři

BV audio je mi sympaticka znacka, ale podla mna sa drzia strasne pri zemi pokial ide o produktovy dizajn (nemyslim estetiku). Je to take cele nedojebane, aby som bol presny :) k tym MAX este bude treba koncaky s aktivnymi vyhybkami (ani nie su v cenniku), co ich predrazi pocitam o dalsie dva-tri litre. Za to sa uz vyplati kupit nieco z druhej ruky. I ked proti aktivnym budam nemam nic, sam take prevadzkujem. Okrem nasledujucich siestich veci to nema ziadnu chybu: 1.cena, 2. kable, 3. ... :)

som sa podujal na novorocne odkablovanie, odvoz prachu, selektivny upgrade, selektivny downgrade, selektivnu udrzbu a kompletizaciu dipolov do novych ozvucnic (zatial sa zbavuju acetonoveho puchu v garazi)

post-4112-0-37168900-1452025793_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...