RomanP Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 To máš asi pravdu. Já ale potřebuju nahradit AV reveiver cestou nejmenšího odporu a chci k tomu použít minimum financí v tuto chvíli. Proto by se mi něco v téhle relaci z druhé ruky hodilo. Stávající sestavu mám 18 let. Ne, že bych chtěl laborovat a točit často komponenty, ale umím si představit, že bych šel časem klidně i do těch monobloků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 (upraveno) Tak jsem vzal toho Vincenta. Hraje to skvěle a přitom normálně.Měl jsem u prodávajícího vlastní bedny a tam mi ten posun nepřišel tak ohromný, jako poté doma. Doma nemám dobrou akustiku, ale prodávající měl horší. ROzhodně jsem si polepšil v separaci nástrojů a pocitově je od sebe rozmotal. Stereo je tak nějak širší. Taky když hraju nahlas, nikterak mě to neděsí. Je to takové čitelné.S Venerkama si sedí. Jediné, co mě překvapilo, že na rozdíl od o hodně slabšího AV receiveru u kterého jsem dával hlasitost tak maximálně na čtvrtinu, mám u Vincenta běžně rozmezí -40 až -30dB. Nahlas umí každopádně, jen má pomyslný knoflík otočen o dost víc. Upraveno 3. června 2017 uživatelem RomanP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 tak porovnavat pootocenie regulatora nema zmysel, ocividne nemaju rovnaky priebeh na tom "kolecku" on ten slabsi riciver mozno bol v prvej stvrtine otacky ale hral uz celkom na hrane max vykonu (so vsetkym co k tomu patri - skreslenie atd), kdezto vincent moze byt na tom presne naopak. btw tie repraky maju pomerne slusny priebeh impedancie, takze s nimi by nemal mat existencny problem ziadny zosilnovac, akurat asi budu pytat vykon ak chces aby to hralo nahlas (vacsina vyrobcov reprosustav to s udajmi o citlivosti hodne prehana). Usudzujem, ze vincent produkuje relaxovany uvolneny dojem, ziadny stres - proste je tam dostatocny vykon a ten u tranzistoraku nicim nenahradis. Ja som pocul od Vincenta len tie popularne koncove monobloky a popisal by som ten zvuk tak nejako podobne, rozhodne ziadne velke staznosti pri tej cene. Takze vela stastnych kilowatthodin prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) Nejaká hodnota v decibeloch na zosíku hovorí iba o tom, aký je útlm signálu na regulátore hlasitosti, kým ide do koncového stupňa. Nič to nehovorí napríklad o jeho citlivosti, tzn. aký veľký signál na vstupe je potrebný pre plný výkon pri útlme 0 dB (čiže regulátor hlasitosti naplno). Upraveno 4. června 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Tak a presne tomuto som sa chcel vyhnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Aj ja, ale objavuje sa to tu každú chvíľu. Keďže už som starší nervózny pán, tentokrát som neudržal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 To som pozical motorku kolegovi a hovorim mu - bacha ma to rychlopalny plyn na lanku, ziadne ride by wire elektronicke picificurie a palivove mapy jak ta tvoja nadhera. Hovori ze jasne neboj - som mu veril ved jazdi roky - a odisiel prakticky po zadnom proste linearny priebeh signalu v uzkom rozsahu regulacie s vysokou citlivostou a vysokym vystupnym vykonom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 To som pozical motorku kolegovi a hovorim mu - bacha ma to rychlopalny plyn na lanku, ziadne ride by wire elektronicke picificurie a palivove mapy jak ta tvoja nadhera. Hovori ze jasne neboj - som mu veril ved jazdi roky - a odisiel prakticky po zadnom proste linearny priebeh signalu v uzkom rozsahu regulacie s vysokou citlivostou a vysokym vystupnym vykonom.Přesně tak. Nejdůležitější je ten 1Watt. Hraju na Musical FIdelity M6 ( Pre+Prx), kerej je schopen dodat ve špičkách přes 500VA na kanál při zkreslení pod 0,15%. A právě ten brutální nadbytek výkonu umožňje ultralineární odezvu cca do 15VA ale to už je pekelnej bugr, co vyžene i pavouky ze sednice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Jojo, už to chápu. Jsem jen uživatel s lehkým přehledem, ne elektro engineer :-) ...ale to s tou motorkou není špatný příklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Hraju na Musical FIdelity M6 ( Pre+Prx), kerej je schopen dodat ve špičkách přes 500VA na kanál při zkreslení pod 0,15%... To je lampáč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 (upraveno) To je lampáč? vypadá to že ne...... http://freesoftwa.blogspot.cz/2010/11/review-musical-fidelity-m6pre-pre-and.html no ale ta slabá kabeláž.................... Upraveno 6. června 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Čo je s kabelážou? Ten prvý dôležitý watt to utiahne . Ale teda keď už máme foto, tak Molex konektory na symetrických vstupoch by som ako audiofil neprežil, možno by pomohlo natrieť ich zelenou fixkou a obložiť drevom. Plus tam je nejak moc elektrolytických kondíkov na vstupe, snáď sú iba filtračné a neprskli ich do signálovej cesty. Ale ktoré sú potom v signálovej ceste? Snáď nie tie malé keramické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 niekedy je lepsie pod sukne nepozerat. to je potom drahy spas.. vo vsetkych metaforickych vyznamoch kazdopadne, nech trochu napravime dojem z toho nepekneho detailu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 aještě jednu zepředu............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 niekedy je lepsie pod sukne nepozerat. to je potom drahy spas.. vo vsetkych metaforickych vyznamoch kazdopadne, nech trochu napravime dojem z toho nepekneho detailu: Ale iste... Koho by bavil pohľad na káble z trafákov, pospájané fastonmi... Zas, ak sa nimi nehýbe, kontakt nestrácajú. Načo vôbec Wago robí pružinové svorky do plošákov? Si trochu robím prdel a určite to hrá dobre, ale takéto detaily u mňa bodujú. Inak to na mňa pôsobí, že hlavne nech to dobre vyzerá zvonku a pár detailov v elektronike samotnej už srali psi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Nechal jsem se strhnout pomerne intresantni analogii toho rychlopalu, jinak zasadne do klubu hifi mudrlantu neprispivam. Tak aspon tu nikdo nepostuje, jak preletoval tranzivat a ze to hraje lip jak mcintosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 (upraveno) boa nestras s transiwattom.. semselek mi prislo McStingera normalne luto. Zivot sa s nim nemazna - ma mladu ziadostivu manzelku, denne vykonava tazku pracu, a ani vlasov mu uz vela nezostalo. Tak reku ze mu urobim radost.. odstrojil som jeden zo svojich carovnych hudobnych pristrojov. I ked, omluvam sa - fotky postradaju kvalitu a jeden molex tam predsa len je edit: deklik z dierovaneho plechu ma asi dve kila a drzi ho 20 skrutiek. ktore som musel odsrobovat.. co clovek neurobi pre kamarata Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Parádička tohle Onkyo. Pro zasvěcené- jeden z nesmrtelných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 boa nestras s transiwattom.. semselek mi prislo McStingera normalne luto. Zivot sa s nim nemazna - ma mladu ziadostivu manzelku, denne vykonava tazku pracu, a ani vlasov mu uz vela nezostalo. Tak reku ze mu urobim radost.. odstrojil som jeden zo svojich carovnych hudobnych pristrojov. I ked, omluvam sa - fotky postradaju kvalitu a jeden molex tam predsa len je edit: deklik z dierovaneho plechu ma asi dve kila a drzi ho 20 skrutiek. ktore som musel odsrobovat.. co clovek neurobi pre kamarata No, mňa Ti ľúto byť nemusí, ja som spokojný. Manželka má dobrú povahu, vlasy mi už netreba a tak A áno. To, čo je na obrázkoch je zosík. Zdroj zakrytovaný v poriadnom plechu, hromada hliníka, kvalitné súčiastky, dobré konštrukčné riešenie pre prípad servisu. A nie je Molex ako Molex. Správne dimenzovaný je na napájaní v pohode, do signálovej cesty by som ho nedával. A už tu nebudem mudrovať, koho by zaujímalo obvodové riešenie hi-end krámov a moje komentáre ku nemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se