safi Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Pár základních modelů IWC jsem držel v ruce a většinou mě nechaly chladnými. Čm Vás osobně tato značka přitahuje?
PhoeniX Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Strohostí a precizností - letecké modely. Také mají lépe udělány kovové náramky, kde jsou jednotlivé články spojeny "kolíčky". Jinak se mi líbí taky inženýry a aquatimery.
Návštěvník Tada Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 ¨safi: Vítej do klubu - přesně tímhle chladným dojmem na mě působily už při prvním setkání, když jsem si vyzkoušel Big Piloty, Portugese Chrono némlich to samé a ani vintage kousky, které jsem si zkoušel v Schaffhausenu nebyly to pravé ořechové... Co bych chtěl ještě zkusit jsou první Inženýry, protože slogan "Orolos Los Technicos Atomicos" se mi v muzeu vryl do paměti a ty hodinky vůbec nevypadají zle
dknespl Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 "Orolos Los Technicos Atomicos" To asi jako že jsou antimagneticky, ty puvodní do 500 000 amper na metr, seriový do 80 000 A/m ? Jinak ty svoje zrestaurovaný (ciferník od poláka) vintage kalibr 89 nosím teď skoro nejraději, protože jsou takový akorát. (Aspoň do doby než budou Calatravy ;-)
Návštěvník Tada Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 To asi jako že jsou antimagneticky, ty puvodní do 500 000 amper na metr, seriový do 80 000 A/m ? Jinak ty svoje zrestaurovaný (ciferník od poláka) vintage kalibr 89 nosím teď skoro nejraději, protože jsou takový akorát. (Aspoň do doby než budou Calatravy ;-) To zas kolik magnetismu to vydrží jsem nezkoumal, jen ty hodinky se mi líbily a tenhle slogan taky
Psuťák Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Ahoj, mne nejvíce oslovují Ingenieur Automatic nebo Portuguese sedmidenní; obojí bílé.
Libor Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Jak rikaji anglicani, horses for the courses. Nekomu se libi, nekomu ne, ja napriklad nemuzu prijit na chut AP. Prijde mi to vsechno jak priruba na potrubi, samozrejme, ze se bavime pouze po esteticke strance. Portuguese Automatic byly asi prvni hodinky ktery me zaujaly, kdyz jsem zacal s timto "konickem". Zatim porad pokukuji a rozhoduji jestli ano a nebo ne, no uvidime. Pak samozrejme BP, to je bez debat.
Ondraj Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 (upraveno) Je to jedna ze značek, ke které si chce asi najít cestu a ke které člověk zřejmě dospěje časem. PP asi také nebudou první hodinky, které si člověk pořídí a které by se hned musely líbit. Ale Ingenieur, Portuguese sedmidenní bych klidně pořídil už teď. Upraveno 14. července 2009 uživatelem Ondraj
maty Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Me se mooc libi nova aquatimer rada z novinek 2009. Desim se, kolik budou stat, ale pokud to jen bude trochu mozne, tak bych do nich sel...
Ondraj Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Nové Aquatimer také nejsou vůbec špatné.
PhoeniX Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Nové Aquatimer také nejsou vůbec špatné. Viděl jsi je na živo?
PhoeniX Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Já právě taky ne. Ale mluvil jsem s někým, kdo je měl už v ruce - prej žrádlo.
Ondraj Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 (upraveno) Podle fotek to vypadá nadějně. Upraveno 14. července 2009 uživatelem Ondraj
Onisan Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 do chladného, perfekcionalistického konce dotažené modely s historickým odkazem, legendou... Mluvím třeba o BP
Návštěvník Tada Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 PhoeniX: Naživo jsou super Potvrzuji...
Harry Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 IWC mi nikdy nijak do oka nepadly, ale jak už bylo řečeno - nová řada Aquatimer, to je jiná! Zatím samozřejmě jen podle fotek, ale líbí, líbí - moc...
PhoeniX Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 (upraveno) Vždycky, když jsem nějaké IWC viděl nejprv na fotce, v reálu potom byly tak 1.000.000x hezčí. Pro mě to dělají perfektně zpracované detaily. Třeba nedávno jsem si prohlížel Mission Earth. Na ruce mi startoval malý raketoplán. Mám z nich takový pocit, že píšu - jsou to nejhezčí hodinky, jaké jsem kdy viděl. Fotku sem dávat nebudu, je k ničemu. Nikdy nevystihne "dokonalost" celého pouzdra a číselníku. EDIT: prostě edit Upraveno 14. července 2009 uživatelem PhoeniX
Dantechno Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 EDIT: prostě edit Skoda chtel jsem si rypnout. Ja mel v ruce jedine IWC , nejake chronografy - tady se neorientuju. Muzu rict jen ze je to kvalita a vychytany design na prvni pohled a take na druhy a na ty dalsi ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se