Baker Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Nahodou jsem nasel obrazku techto Orient, ale nikde zadne dalsi info. Nevi nekdo co je to za model. Evidentne je tam sklo s AR, celkem se mi ten chaos na ciferniku libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Hmmm...me se libi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 ten GMT věnec je zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Jo, parádní. Co koštujou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Jo, parádní. Co koštujou? To bych taky rad vedel, nejsem schopen nikde najit modelove oznaceni, ale rekl bych, ze vzhledem ke znacce by to nemusela byt zadna rana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Budou stat asi kolem 600 dolacu vzhledem k tomuhle bych si dovolil odhadnout: ORIENT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Asi to tak nejak bude, tady jsou za 380,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Asi to tak nejak bude, tady jsou za 380,- Kazdopadne ty bily jsou hezci.... EDIT: Ty modreny rucky tam vypadaji dobre. Upraveno 16. července 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Asi to tak nejak bude, tady jsou za 380,- S bílým číselníkem jsou hezčí, ale vadí mi ukazatel rezervy chodu, tomu jsem nikdy nepřisel na chuť. Škoda, jinak bych je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 S bílým číselníkem jsou hezčí, ale vadí mi ukazatel rezervy chodu, tomu jsem nikdy nepřisel na chuť. Škoda, jinak bych je koupil. Skoda, mi to prijde jako pomerne uzitecna komplikace, pokud mas roznosenych vice hodinek. Jinak souhlasim ty cerne jsou takove nikake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Řekl bych, že tohle jsou přesně ony, jen v černé verzi - limitovaná edice - ta cena!! http://www.bodying.com/orient-limited-edit...b/watches/15710 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Asi to tak nejak bude, tady jsou za 380,- Jo přesně. Mám je a jsem spokojen. Mají otočné oba vnitřní kroužky - obousměrně (varianta CV pro zasvěcené) , safír, zadní průhled, WR100. Myslím, že za 380 USD jsou OK! Podařilo se mi je dostat bez cla, takže Průměr safíru = 40mm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Jo přesně. Mám je a jsem spokojen. Mají otočné oba vnitřní kroužky - obousměrně (varianta CV pro zasvěcené) , safír, zadní průhled, WR100. Myslím, že za 380 USD jsou OK! Podařilo se mi je dostat bez cla, takže Průměr safíru = 40mm! Tak je sem nafoť, pro lepší představu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Tak je sem nafoť, pro lepší představu Jen v rychlosti: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Jaka je pls sirka tahu u stezejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2009 Jaka je pls sirka tahu u stezejky? 22mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2009 Černé nejsou úplně špatné... Ale ty bílé u mě vítězí. Za mě palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Ty bílé mají každou rafičku jinou, to je na mne moc velký cirkus, za mne rozhodně ty černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Ty bílé mají každou rafičku jinou, to je na mne moc velký cirkus, za mne rozhodně ty černé. No hlavně jsou to úplně jiné hodinky za pětinásobek ceny (viz. výše odkaz) Jsem převědčený, že ta limitka s prvních fotografií bude "jinde" ať už v černé či bílé, ale osobně se mi taky víc líbí jednodušší za rozumnou cenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se