Baker Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Nahodou jsem nasel obrazku techto Orient, ale nikde zadne dalsi info. Nevi nekdo co je to za model. Evidentne je tam sklo s AR, celkem se mi ten chaos na ciferniku libi. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Baker Posted July 16, 2009 Author Report Posted July 16, 2009 Jo, parádní. Co koštujou? To bych taky rad vedel, nejsem schopen nikde najit modelove oznaceni, ale rekl bych, ze vzhledem ke znacce by to nemusela byt zadna rana.
Dantechno Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Budou stat asi kolem 600 dolacu vzhledem k tomuhle bych si dovolil odhadnout: ORIENT
Baker Posted July 16, 2009 Author Report Posted July 16, 2009 Asi to tak nejak bude, tady jsou za 380,-
Dantechno Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) Asi to tak nejak bude, tady jsou za 380,- Kazdopadne ty bily jsou hezci.... EDIT: Ty modreny rucky tam vypadaji dobre. Edited July 16, 2009 by Dantechno
Guest Snow Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Asi to tak nejak bude, tady jsou za 380,- S bílým číselníkem jsou hezčí, ale vadí mi ukazatel rezervy chodu, tomu jsem nikdy nepřisel na chuť. Škoda, jinak bych je koupil.
Baker Posted July 16, 2009 Author Report Posted July 16, 2009 S bílým číselníkem jsou hezčí, ale vadí mi ukazatel rezervy chodu, tomu jsem nikdy nepřisel na chuť. Škoda, jinak bych je koupil. Skoda, mi to prijde jako pomerne uzitecna komplikace, pokud mas roznosenych vice hodinek. Jinak souhlasim ty cerne jsou takove nikake.
MarcelG Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Řekl bych, že tohle jsou přesně ony, jen v černé verzi - limitovaná edice - ta cena!! http://www.bodying.com/orient-limited-edit...b/watches/15710
navi Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Asi to tak nejak bude, tady jsou za 380,- Jo přesně. Mám je a jsem spokojen. Mají otočné oba vnitřní kroužky - obousměrně (varianta CV pro zasvěcené) , safír, zadní průhled, WR100. Myslím, že za 380 USD jsou OK! Podařilo se mi je dostat bez cla, takže Průměr safíru = 40mm!
jiriskopal68 Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Jo přesně. Mám je a jsem spokojen. Mají otočné oba vnitřní kroužky - obousměrně (varianta CV pro zasvěcené) , safír, zadní průhled, WR100. Myslím, že za 380 USD jsou OK! Podařilo se mi je dostat bez cla, takže Průměr safíru = 40mm! Tak je sem nafoť, pro lepší představu
navi Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Tak je sem nafoť, pro lepší představu Jen v rychlosti: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
navi Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Jaka je pls sirka tahu u stezejky? 22mm
CzechJoker Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Černé nejsou úplně špatné... Ale ty bílé u mě vítězí. Za mě palec hore.
Vladimír P. Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Ty bílé mají každou rafičku jinou, to je na mne moc velký cirkus, za mne rozhodně ty černé.
gougy Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Ty bílé mají každou rafičku jinou, to je na mne moc velký cirkus, za mne rozhodně ty černé. No hlavně jsou to úplně jiné hodinky za pětinásobek ceny (viz. výše odkaz) Jsem převědčený, že ta limitka s prvních fotografií bude "jinde" ať už v černé či bílé, ale osobně se mi taky víc líbí jednodušší za rozumnou cenu.. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts