Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale mně se líbí :) a jsou to žhaví kandidáti stojící za úvahu až za měsíc YPO zjistí, že je vlastně nechce a bude je prodávat s nějakou obvyklou, příjemnou YPO slevou :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
  abbot napsal:
Nemůžu si pomoct, ale mně se líbí :) a jsou to žhaví kandidáti stojící za úvahu až za měsíc YPO zjistí, že je vlastně nechce a bude je prodávat s nějakou obvyklou, příjemnou YPO slevou :thumbsup_anim:

tak to tě potěším ještě jednou dobrou zprávou - rozhodl jsem se koupit něco na zeď

Návštěvník YPO
Odesláno
  boo-beek napsal:
Koukam, ze stara laska nerezavi ;)

Obcas me i zamrzi, ze jsem prodal ty, ktery jsem od Tebe koupil :D

Co je v tom za stoj? Ma to takovej divnej rotor + jsou dost obscenne odhalena kolecka...

no vidíš ptáku :D - myslel jsem že f tom je 2824, ale teď koukám, že to má 26 šutrů, tak to asi bude nějaká čína nebo selita :thumbsup_anim:

ale pod lupou ten stroj vypadá dobře je dekorovaný téměř všude kam dohlédnu a není tam plast (zasazeno do kovu)

Odesláno

K zlatym ruckam by sa IMO hodil zlaty stroj ... (ked uz tam teda musi byt ten priehlad).. ale inak pekne.. hlavne z vrchu.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  YPO napsal:
38t po slevě

Aj, jaké byly chronography, v jakých cenách a kolik jsi z nich vyrazil slevu ?

Edit- a ještě, kde je mají, šel bych se podívat.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

tak mám na ruce chronografy v oranžovo stříbrné variantě a jsou ...rozkošné. Jelikož ale dlužím dvě recenze (jednu kubsonovi), tak jsme se zařekl, že nebudu publikovat žádné fotografie, dokud tyto dvě recenze nenapíšu. Takže víte komu nadávat :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
  ¨safi napsal:
tak mám na ruce chronografy v oranžovo stříbrné variantě a jsou ...rozkošné. Jelikož ale dlužím dvě recenze (jednu kubsonovi), tak jsme se zařekl, že nebudu publikovat žádné fotografie, dokud tyto dvě recenze nenapíšu. Takže víte komu nadávat :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

sem to už dávno viděl :smile_anim: - he he

Návštěvník YPO
Odesláno
  ¨safi napsal:
:thumbsup_anim:

jak si asi vydedukoval tak lícová strana je diskutabilní (orange x silver) a z rubu jsou ty chrona naprosto dokonalé - za ty prachy je v nich luxusně dekorovaný stroj který nenajdeš u jednou tak drahých hodinek - myslím, že u těchto hodinek platí pravidlo lepší naživo než na fotce jako prdel na hrnec

Odesláno
  YPO napsal:
jak si asi vydedukoval tak lícová strana je diskutabilní (orange x silver) a z rubu jsou ty chrona naprosto dokonalé - za ty prachy je v nich luxusně dekorovaný stroj který nenajdeš u jednou tak drahých hodinek - myslím, že u těchto hodinek platí pravidlo lepší naživo než na fotce jako prdel na hrnec

Zrovna o této kombinaci také dumám a přemýšlím jestli se mi líbí nebo ne. Zato brácha, kterému se třeba vůbec nelíbily Hanharty (Primus), si tyhle Eposy ihned zamiloval.....

Ale budu mít na recenzi i ty jednodušší pilotky v černo-bilé.

Návštěvník YPO
Odesláno
  ¨safi napsal:
Zrovna o této kombinaci také dumám a přemýšlím jestli se mi líbí nebo ne. Zato brácha, kterému se třeba vůbec nelíbily Hanharty (Primus), si tyhle Eposy ihned zamiloval.....

Ale budu mít na recenzi i ty jednodušší pilotky v černo-bilé.

jestli chceš tak ukážu i ty moje - prej jsou jediný v republice - wono taky kdo by to chtěl :lol2:

Odesláno
  YPO napsal:
jestli chceš tak ukážu i ty moje - prej jsou jediný v republice - wono taky kdo by to chtěl :lol2:

kafe by to chtělo.....teda ale pouze pokud mě pozveš. Doba je zlá :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
  ¨safi napsal:
kafe by to chtělo.....teda ale pouze pokud mě pozveš. Doba je zlá :thumbsup_anim:

to snad zaplatí Brož nebo co, ne ? :gora:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...