mechacekpetr1 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 PROSÍM O POMOC S URČENÍM TYPU TĚCHTO HODINEK. NAŠEL JSEM JE PŘI ÚKLIDU PŮDY. JSOU FUNKČNÍ,ALE CHYBÍ JIM BOHUŽEL SKLÍČKO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Prosim procitej forum dukladne, uz tvuj prvni dotaz jsem presunul do spravne sekce zde.
cali Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Bezne vreckove omegy dvojplastove, vek niekde medzi vojnami (tipujem vacsi odbornici povedia iste viac) puzdro je chronomava mosadz. Nie je to ziaden sunt, ale ani nalez roka, ak k nim mas nejaky vztah (predkovia a tak) ma zmysel ich nechat opravit a pouzivat napr ako stolne hodinky .... cena za taketo ale v dobrom stave je niekde na urovni 2000Kc
Dantechno Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Bezne vreckove omegy dvojplastove, vek niekde medzi vojnami (tipujem vacsi odbornici povedia iste viac) puzdro je chronomava mosadz. Nie je to ziaden sunt, ale ani nalez roka, ak k nim mas nejaky vztah (predkovia a tak) ma zmysel ich nechat opravit a pouzivat napr ako stolne hodinky .... cena za taketo ale v dobrom stave je niekde na urovni 2000Kc OT: Myslim ze nalez stoleti tady na foru byly ty potapecske vintage omegy co nasel neci kolega na pude nebo kde.....
Karlos Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 No, ale taky jsi při hledání na půdě mohl dopadnout hůř, nebo najít jen seno, jako třeba já Jsou to fajn hodinky, takový lepší průměr. Nech je u hodináře zkontrolovat, vyčistit a promazat, nasadit sklíčko a pak si je někde vystav pro potěchu oka a závist návštěv. Materiál pouzdra se na fotkách moc poznat nedá, já bych tipoval spíš na nikl. Ale mrkni na vnitřní stranu zadních plášťů. Na strojku je výrobní číslo, podle něj se dá zjistit přibližný rok výroby. Zadej do internetovýho vyhledávače Omega serial number a dál už si určitě poradíš. No a doufám, že tě nezajímá jen to, jak je zpeněžit, to se pak prosím obrať jinam.
azeppelin Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 No zjistit typ.... to vidíš že jsou to kapesní omegy dvojplášťové... řeknu rovnou že chci vědět cenu
mechacekpetr1 Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 No zjistit typ.... to vidíš že jsou to kapesní omegy dvojplášťové... řeknu rovnou že chci vědět cenu VEDLE JAK TA JEDLE CENA MĚ FAKT NEZAJÍMÁ, PROTOŽE ROZHODNĚ NEHODLÁM PRODÁVAT....ALE OPRAVOVAT. JEN MĚ ZAJÍMALO JAK JSOU ASI STARÉ...
cody Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Jasna vec. Takove veci se neprodavaji. Ty se davaji na smrtelne posteli detem:-) Tech par stovek za prodej za to nestoji. Radeji do nich par stovek vraz a ikdyby osetrene zase meli 30 let lezet v supliku je to lepsi. Mam po dedovi podobne i s retizkem na vestu a jsou ozdobou mych domacich hodinek.
azeppelin Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 OK, podle čísla na strojku by mělo číslo na plášti být 6 něco což je po roce 1923
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se