Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Arnoldy jsou super !!!

Jo, právě teď příspěvky s Arnold&Son nechávám smazat.

Edit - D. nevíš, jaký strojek má Arnold&Son White Ensign ? Díky moc.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, právě teď příspěvky s Arnold&Son nechávám smazat.

Edit - D. nevíš, jaký strojek má Arnold&Son White Ensign ? Díky moc.

Jak už napsal Safi jinde Jaquet J7060. I ostatní jejich strojky jsou dost tajemné, na webu nic a vůbec nekomunikují. :/

Odkaz ke komentáři

quote name='Snow' date='29.8.2009 - 18:08' post='313141']

Na nový přihlouplý avatar s Mazací hlavou kašlu. Vracím si starý s černobílým obrázkem osoby, kterou nepoznáte ani náhodou. A to je konec hraní si s fotkami či obrázky, už mě to nebaví :thumbsdown_anim: .

Napřed jsem si myslel, že je to Chad Smith, ale ten nosí čapku vždycky rejčkem dozadu, takže asi fakt nevím.

post-4645-1251571296.jpg[

Odkaz ke komentáři

to Dantechno a Aldo - je opravdu totálně zbytečné dumat nad mým avatarem. Skutečně nemáte šanci, to mi věřte.

Je to Jevdokaj Ilimentijevič Svolinskij poté, co empiricky 26.6.1993 v Kor-Baldachu v Karajansko-kurgandské autonomní oblasti prokázal, že do 1 l HCL vlít prudce 1 l H2SO4 je nechytré, a byv ošetřen v nemocnici při propuštění do domácího ošetřování sděloval místnímu plátku Karajansko-kurgandské autonomní rozhledy dojmy z nemocniční péče, která mu byla v místní nemocniční zemljance poskytnuta. Zejména ocenil něhu hl.sestry Valentiny Jefimovny Jemeljaninové, která mu rozptýlila nudné večery.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
google mi nasiel len tohto Lou Durotchera :D

Ta tvoja fotka bude asi starsieho vydania

Tvůj menší problém spočívám v tom, že sis pořádně nepřečetl jméno Durocher a DuroTcher je rozdíl, že ano.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

PP 10tidenní turbo.. :guiltysmiley:

(přiznávám že nevím, odkud jsem tu nádheru stáhnul, už ji mám dlouho..)

Ten obrázek je nádherný. Naprosto mě však okouzluje ten citát Greenspana v tvém podpisu. Je to přesně o tom, že mnozí věštili jeho příští rozhodnutí i z lógru z hrnku, který nechal na stole a on tuhle polohysterii jistě s radostí přiživoval.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...