Cyber Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Arnoldy jsou super !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 (upraveno) Arnoldy jsou super !!! Jo, právě teď příspěvky s Arnold&Son nechávám smazat. Edit - D. nevíš, jaký strojek má Arnold&Son White Ensign ? Díky moc. Upraveno 29. srpna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Jo, právě teď příspěvky s Arnold&Son nechávám smazat. Edit - D. nevíš, jaký strojek má Arnold&Son White Ensign ? Díky moc. Jak už napsal Safi jinde Jaquet J7060. I ostatní jejich strojky jsou dost tajemné, na webu nic a vůbec nekomunikují. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Na nový přihlouplý avatar s Mazací hlavou kašlu. Vracím si starý s černobílým obrázkem osoby, kterou nepoznáte ani náhodou. A to je konec hraní si s fotkami či obrázky, už mě to nebaví . Toho znam to je Vanilla Ice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 quote name='Snow' date='29.8.2009 - 18:08' post='313141']Na nový přihlouplý avatar s Mazací hlavou kašlu. Vracím si starý s černobílým obrázkem osoby, kterou nepoznáte ani náhodou. A to je konec hraní si s fotkami či obrázky, už mě to nebaví . Napřed jsem si myslel, že je to Chad Smith, ale ten nosí čapku vždycky rejčkem dozadu, takže asi fakt nevím.[ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Podarilo sa mi dať si avatar! Paráda! Člobrda, ktorého tam mám by ste aj tak neuhádli, because it´s me! (ak to je správne po anglikánsky :-)) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 to Dantechno a Aldo - je opravdu totálně zbytečné dumat nad mým avatarem. Skutečně nemáte šanci, to mi věřte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Franta Novák, Polom, 37 let. A řekni, že ne! Jinak já mám v avataru Dr. Emetta Browna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 (upraveno) PP 10tidenní turbo.. (přiznávám že nevím, odkud jsem tu nádheru stáhnul, už ji mám dlouho..) Upraveno 30. srpna 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 PP 10tidenní turbo.. (přiznávám že nevím, odkud jsem tu nádheru stáhnul, už ji mám dlouho..) Moc hezký avatar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Já tam mám momentálně BELKARA........"zmateně zlého" hobita z komiksu "Hůlkový řád".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 to Dantechno a Aldo - je opravdu totálně zbytečné dumat nad mým avatarem. Skutečně nemáte šanci, to mi věřte. Je to Jevdokaj Ilimentijevič Svolinskij poté, co empiricky 26.6.1993 v Kor-Baldachu v Karajansko-kurgandské autonomní oblasti prokázal, že do 1 l HCL vlít prudce 1 l H2SO4 je nechytré, a byv ošetřen v nemocnici při propuštění do domácího ošetřování sděloval místnímu plátku Karajansko-kurgandské autonomní rozhledy dojmy z nemocniční péče, která mu byla v místní nemocniční zemljance poskytnuta. Zejména ocenil něhu hl.sestry Valentiny Jefimovny Jemeljaninové, která mu rozptýlila nudné večery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Konec hádání, už mě otravujete. V mém avataru vidíte slavného managera týmu MLB LA Dodgers Lou Durochera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) google mi nasiel len tohto Lou Durotchera Ta tvoja fotka bude asi starsieho vydania EDIT: koho mam ja asi vsetci viete Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem Filini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) google mi nasiel len tohto Lou Durotchera Ta tvoja fotka bude asi starsieho vydania Tvůj menší problém spočívám v tom, že sis pořádně nepřečetl jméno Durocher a DuroTcher je rozdíl, že ano. Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Konec hádání, už mě otravujete. V mém avataru vidíte slavného managera týmu MLB LA Dodgers Lou Durochera. Snowe, mas pravdu , to bych urcite neuhodl. cim te ten clovek zaujal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Snowe, mas pravdu , to bych urcite neuhodl. cim te ten clovek zaujal? Trochu se zajímám o MLB a historii soutěže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Trochu se zajímám o MLB a historii soutěže. Tak to ja znam mozna bily ponozky ,jestli se ten tym teda takhle jmenuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rud111 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 PP 10tidenní turbo.. (přiznávám že nevím, odkud jsem tu nádheru stáhnul, už ji mám dlouho..) Ten obrázek je nádherný. Naprosto mě však okouzluje ten citát Greenspana v tvém podpisu. Je to přesně o tom, že mnozí věštili jeho příští rozhodnutí i z lógru z hrnku, který nechal na stole a on tuhle polohysterii jistě s radostí přiživoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se