Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím, jestli už to tady bylo, ale náhodou jsem objevil tyhle dvoje Speedmastery s pro mě mnohem hezčím rozložením subciferníčků na 3,6,9. Zdá se, že jsou určeny jen pro japonský trh. Nevěděl jsem, že Omega má trhy taky rozdělené. U této značky bych to rozhodně nečekal... Ale jinak hodinky povedené.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Obecně se mi kombinace bílého ciferníků a černých subdialů nikdy moc nelíbila, ale tady je to dle mého pěkný.

Asi je to tím, že jsou větší. Nelíbí se mi na některých béčkách, jejich mohutnost v kontrastu s ***ěrnými tmavými ciferníčky na světlém podkladu.

EDIT : Ten datový věnec mohl být u bílé verze oproti černé inverzní...

Upraveno uživatelem RomanP
Odesláno

No to je nádhera - léty prověřená klasika v novém hávu v automatu. Jakou to má vodotěsnot? - to ze strany je decentní heliák?

Odesláno
No to je nádhera - léty prověřená klasika v novém hávu v automatu. Jakou to má vodotěsnot? - to ze strany je decentní heliák?

Nebude se s tím decentně překlápět datum? Jen hádám a tipuji...

Odesláno
Jakou to má vodotěsnot? - to ze strany je decentní heliák?

WR 100 m, průměr 40 mm. O heliáku jsem tam žádnou zmínku nenašel.

Kdyžtak zkus googlit podle čísla: bílé: 323.30.40.40.02.001

černé: 323.30.40.40.01.001

Ale všechny stránky jsou jen japonsky :)

Odesláno

Omega dela uz dlouho ruzne specialky pro Japonsko - proc? Je tam velky trh a jinaci vkus. Deleli treba i moony s modrym dialem atp. Na techto Speedech mi uz v principu trochu vadi ten automat a "reduced" velikost, ty tlacitka chronografu jsou trosku disproporcni, ale to se tyka obecne vsech automatovych Speedu. Kdyz Speedy, tak manual wind ;)

Odesláno

tak ja opet konzerva. asi je to dano tim, ze mam vryty ten design klasickych speedu a tyhle novy se mi nelbi. jednak tim, ze jsou vetsi subcifernici a taky ten font tech cislis.

ale verim, ze neznat puvodni, tak jsou to fajn hodinky

to Skipi: jak jsi myslel to rozlozeni 3,6,9? jako ze jsou vetsi?

Návštěvník Snow
Odesláno

3,6,9 je rozložení sčítačů, mrkni ještě jednou na číselník.

Bíločerné jsou bezvadné pandy, škoda velikosti.

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale sčítač na 12 mi u žádných chrono prostě nesedí. Tam má být logo :) Jedinou výjimkou jsou asi jen IWC pilot a teďka ty nové Eposy, tam bych asi přimhouřil obě oči.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...