Skipi Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Nevím, jestli už to tady bylo, ale náhodou jsem objevil tyhle dvoje Speedmastery s pro mě mnohem hezčím rozložením subciferníčků na 3,6,9. Zdá se, že jsou určeny jen pro japonský trh. Nevěděl jsem, že Omega má trhy taky rozdělené. U této značky bych to rozhodně nečekal... Ale jinak hodinky povedené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Jo, nedávno jsem sem taky vkládal nějaké živáky, ale ne tak pěkné. Hodinky dostaly šmrncovní look jako prase. Mnohem, mnohem hezčí než doposud.
Andreas.ks Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Sice jsem měl nejříve dojem, že koukám na PO Chrono, že je to speedmaster jsem si přečetl až na ciferníku - ale musí říct, že jsou parádní...
Baker Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Ta bila verze s cernymi sub. vypada moc pekne.
RomanP Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 (upraveno) Obecně se mi kombinace bílého ciferníků a černých subdialů nikdy moc nelíbila, ale tady je to dle mého pěkný. Asi je to tím, že jsou větší. Nelíbí se mi na některých béčkách, jejich mohutnost v kontrastu s ***ěrnými tmavými ciferníčky na světlém podkladu. EDIT : Ten datový věnec mohl být u bílé verze oproti černé inverzní... Upraveno 21. července 2009 uživatelem RomanP
ricous Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 No to je nádhera - léty prověřená klasika v novém hávu v automatu. Jakou to má vodotěsnot? - to ze strany je decentní heliák?
Jarett Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Sakriš, sakriš, kde že to mají ?
PhoeniX Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 No to je nádhera - léty prověřená klasika v novém hávu v automatu. Jakou to má vodotěsnot? - to ze strany je decentní heliák? Nebude se s tím decentně překlápět datum? Jen hádám a tipuji...
ls8ls8 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Cerne se mi libi, bile sice taky, ale pripadaji mi jako moc okata kopie Rolex Daytona Paul Newman dial.
bandicoot Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 ricous: Jasně, to je na datum. Já tam mám čudly 2. Na datum a na moon.
Baker Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Nebude se s tím decentně překlápět datum? Jen hádám a tipuji... Taky bych rekl.
Skipi Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Jakou to má vodotěsnot? - to ze strany je decentní heliák? WR 100 m, průměr 40 mm. O heliáku jsem tam žádnou zmínku nenašel. Kdyžtak zkus googlit podle čísla: bílé: 323.30.40.40.02.001 černé: 323.30.40.40.01.001 Ale všechny stránky jsou jen japonsky
mengelis Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 průměr 40 mm. tak to je pro mě ideál :-)
Seamaster Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Omega dela uz dlouho ruzne specialky pro Japonsko - proc? Je tam velky trh a jinaci vkus. Deleli treba i moony s modrym dialem atp. Na techto Speedech mi uz v principu trochu vadi ten automat a "reduced" velikost, ty tlacitka chronografu jsou trosku disproporcni, ale to se tyka obecne vsech automatovych Speedu. Kdyz Speedy, tak manual wind
911 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 tak ja opet konzerva. asi je to dano tim, ze mam vryty ten design klasickych speedu a tyhle novy se mi nelbi. jednak tim, ze jsou vetsi subcifernici a taky ten font tech cislis. ale verim, ze neznat puvodni, tak jsou to fajn hodinky to Skipi: jak jsi myslel to rozlozeni 3,6,9? jako ze jsou vetsi?
Návštěvník Snow Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 3,6,9 je rozložení sčítačů, mrkni ještě jednou na číselník. Bíločerné jsou bezvadné pandy, škoda velikosti.
Baker Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 jak jsi myslel to rozlozeni 3,6,9? jako ze jsou vetsi? Klasika je 6, 9, 12. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skipi Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Nemůžu si pomoct, ale sčítač na 12 mi u žádných chrono prostě nesedí. Tam má být logo Jedinou výjimkou jsou asi jen IWC pilot a teďka ty nové Eposy, tam bych asi přimhouřil obě oči.
911 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Klasika je 6, 9, 12. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak v tom pripade si portebuju doplnit vzdelani. ja mam za klasiku jako Speedmaster tohle http://www.omegawatches.com/index.php?id=132
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se