Jakubisko Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Reaguji na myslenku Peti-Bikera z vlakna o Prazskem srazu. Rad se shlukuji s podobne nemocnymi, a tak si dovolim zalozit tohle tema. Udelal jsem anketu, ktera je dle meho pro zacatek zcela nezbytna. Protoze, at udelame sraz kdekoliv, prijede spousta lidi z daleka a nemalo z nich bude chtit prespat pred cestou zpet domu. Vzhledem k tomu, ze jsme rozlezli po cele republice, idealni by bylo neco na pomezi Strednich Cech a Vysociny - napr. Pardubice, Jihlava. Verim, ze se tu najdou taci, kteri maji bud takove vhodne misto k dispozici nebo aspon o nejakem takovem vi a dokazi ho zajistit. Odhaduji ucast kolem 60 lidi, ale treba se pletu a udelame z toho srazu dalsi Woodstock
Jakubisko Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 (edited) A abych inicioval debatu o miste, davam do placu toto: Restaurace VELAS - 3km od Kutne Hory (65km vychodne od Prahy) - restaurace pro cca 40 lidi, zahradka pro 30 - moznost prespani 100Kc/os (cca 10 posteli pro stare pany, omladina na zemi) - mozno ugrilovat prasatko - ceny prijatelne - parkovani pro 6 aut u domu, pro 20 v dochazkove vzdalenosti - koupani v rybnice Znam se s provozni (na treti fotce vlevo), je otevrena vsem navrhum. V Kutne Hore (3km) je squash, bowling, velke koupaliste, bobova draha, diskoteka, hafo restauraci, mnoho pamatek - Kostnice, chram sv. Barbory, stribrny dul Osel. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 27, 2009 by Jakubisko
Dantechno Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Tak ja se predbezne hlasim - prespim. Zalezi samozrejme na datumu.
Well Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 (edited) Co tohle http://www.sport-hotel.cz/ Pokaždé tam zakončujeme sezónu s MX-5 Klubem. Je to fajn místo na samotě u lesa a za rozumné peníze. Místo je kousek od dálnice D1 (Kácov). Určitě půjde domluvit sleva na hromadnou akci. Edited July 27, 2009 by Well
Alessio Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 To vypadá dobře, ten sportklub. U Jakubova tipu - nestraší tam večer komáří? Na otočku přijedu kamkoliv, hlavně ať je dobrý nealko a vepřík :-D
Jakubisko Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 U Jakubova tipu - nestraší tam večer komáří? Byl jsem tam ted pred hodinou a krom obsluhy kolem me proletela sem tam nejaka moucha
Alessio Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 (edited) Byl jsem tam ted pred hodinou a krom obsluhy kolem me proletela sem tam nejaka moucha Komáří mají šichtu tak od osmi, až pomalu sluníčko zapadne. Je tam nějaké možnost sportu (kromě prasečího cvičení na hrazdě ;-))? Minigolf...nebo tak edit: už vím, čtu tu kutnou horu... Edited July 27, 2009 by Alessio
Jakubisko Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 Komáří mají šichtu tak od osmi, až pomalu sluníčko zapadne. Je tam nějaké možnost sportu (kromě prasečího cvičení na hrazdě ;-))? Minigolf...nebo tak U rybnika ne - teda pokud neprovozujes orientacni beh V KH, vyse zminene...
ricous Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Jedu určitě s noclehem, pokud to bude do konce září a hlavně ve všední dny - vyhovuje mi st -čt, ale přizpůsobím se.
Gilius Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 KH klidně....případně mohu zkusit i něco v Jihlavě.......přespání(a i ta otočka) u mne hodně záleží na datumu.....do konce prázdnin to nehrozí EDIT- volte,prosím,místo,kam dojedu autobusem....nebo vlakem.....
lib Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 ja jedu urcite! Par stovek km mi nedela potize. 100% s prenocovanim!
Baker Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Jako napad super, mega oziracka s hromadou hodinek, beru. Jen za to misto bych se primlouval nekde uprostred, co treba nekde kolem Brna, urcite budou chtit prijet i lidi se SK, no a vy Prazaci a my Moravy to mame tak akorat.
Aldo Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Tož nápad to není špatný, možná bych se dostavil, to záleží na termínu a okolnostech, a když už bych jel do toho Kácova, tak bych před odjezdem aspoň nabral plnej kufr kácovskýho pivka
ricous Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Jen za to misto bych se primlouval nekde uprostred, co treba nekde kolem Brna, urcite budou chtit prijet i lidi se SK, no a vy Prazaci a my Moravy to mame tak akorat. Pro nás ze Sudet by to byla štreka, ale kdyby se to tak dohodlo, tak samozřejmě přijedu. Kdysi jsme dělali srazy chatu a jako ideál pro všechny byl Pávov u Jihlavy. Tam bych to moc nedoporučoval, ale okolí Jihlavy by dojezdově šlo.
Gilius Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Pávov ne-e.....to už raději chatu na Čeřínku.......
skalis Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 O navrhu na podobnou akci premyslim uz nejakou dobu, ale predbehli jste me. Pokud bych mel v pripadnem terminu volno, tak bych urcite dorazil vcetne prespani.
Baker Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 ale okolí Jihlavy by dojezdově šlo. Nebo, Gilius neco najde
zodiac39 Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 (edited) Jel by jsem možná i přes noc...záleží na datu....to u KH se mi líbí,ale přijedu kamkoliv Edited July 27, 2009 by zodiac39
New X-Bob Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 na otočku by to šlo. Není střed republiky někde u Heřmanova Městce? My tam dělali setkání fandů jiných hraček, aby to měli všichni stejně daleko. pozdě, někdo už o KH píše, ne?
Recommended Posts