Přejít na obsah

Účast na srazu - ať už bude kdekoliv  

98 hlasů

1. 1. Ú?astníte se prvního celorepublikového Chronomag srazu?

• Ano, na oto?ku
      23
    • Ano, p?espím
      44
    • Ne
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 610
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Kudlu mi sebrali nemecti policajti a cepici nemam...........................hergot, tak jak se mam dostat dovnitr :thumbsup_anim:

Ty sis totiz spatne prelozil jejich zakon. Nuz s cepeli 35 cm opravdu mit nesmis ;)

Odesláno
  kibi napsal:
klubova cepice, pripustne je i tmavomodre provedeni, nevybaveni zadatele o vstup budou milosrdne utraceni...? :D

Nechám asi udělat cca 20 šedivých čepic pro případné zájemce...

Odesláno

Dovolil jsem si přidat ještě anketní otázku na téma místa srazu.

Čepicu nechci.....nenosím je......i když,dnes mne velmi příjemně překvapila zásilka od Janeby(Festina),kupoval jsem triko a nejenže mi odpustili poštovné,ještě mi přibalili kšiltovku(která nestojí zrovna málo).

Odesláno (upraveno)
  Gilius napsal:
Dovolil jsem si přidat ještě anketní otázku na téma místa srazu.

Čepicu nechci.....nenosím je......i když,dnes mne velmi příjemně překvapila zásilka od Janeby(Festina),kupoval jsem triko a nejenže mi odpustili poštovné,ještě mi přibalili kšiltovku(která nestojí zrovna málo).

Naprosto nezaujate - hlasovani o miste zatim nema cenu, mame dve prijatelne lokality KH a Kacov.

Navic ten, kdo uz hlasoval v prvni ankete nemuze hlasovat ve druhe :-/

To sakra nikdo nema nejaky prostor, kde bychom se mohli slezt?

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno (upraveno)

Myslim ze bychom se meli sejit u Gandalfa na zahrade. Jednak dela prima steaky a taky to mam 100 metru z domova:-)

Vazne - pockam jak o dopadne s terminem, osobne preferuju zari a vysocinu. Jestli prespim uvidim podle vzdalenosti...

edit: ... a podle toho jakou budu mit zizen:-)

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
  kibi napsal:
klubova cepice, pripustne je i tmavomodre provedeni, nevybaveni zadatele o vstup budou milosrdne utraceni...? :D

mDSC_7958.jpg

Jaké modré přípustné naopak i individua s Rommelovou barvou budou vpuštěna POZOR kibi nenapsal jsem připuštěna :thumbsup_anim:

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Copak tu není žádný hoteliér či majitel penzionu (nebo alespoň prosperujícího nevěstince), který by byl rád, že se u něj rozšoupneme a udĚláme mu kšeft????

ten prosperujici nevestinec je zajimava uvaha.....

Odesláno (upraveno)

Tak co kdybychom navrhli uz nejaky termin k hlasovani? Aspon priblizne, aby jsme vedeli.

Co se tyka vzdalenosti ze Slovenska. Urcite pojedu od Galanty, takze kolegy ze Slovenska bych urcite mohl vzit se sebou. Vysocina se zda byt nejlepsi.

Ja navrhuji 1.polovina zari. Vsichni uz budou z dovolenych a jeste bude dost teplo.

Upraveno uživatelem Lukas Svoboda
Odesláno (upraveno)
  Lukas Svoboda napsal:
Tak jsem nasel tento hotel : http://www.mlynhotel.cz/

Udelaji nam i prasatko. Cena: 160 Kc/kg zive vahy

Toci tam Plzen. A myslim si, ze je to docela pristupne pro vsechny, viz: http://www.mlynhotel.cz/kde-nas-najdete.php

Predbezne jsem se informoval na terminy a maji volno 4.9.

Pokud tedy bude zajem, tak dejte vedet. Udelal bych tam rezervaci.

To vypada moc, moc dobre!

EDIT: 4.9. - 5.9. mohu, muzes me pridat na list

Upraveno uživatelem Jakubisko

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...