Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já nevim, Kibi, mě připadaj i tak takové mrňavé. Nemáš komparační foto s něčím tak 45 - 47 mm???

Mrňavé ti připadají protože má kibi velkou tlapu :thumbsup_anim:

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Mudman,Riseman,Frogman.....Raysman(případně třeba něco z řady protrek).......vyber si :)

Jo, Mudmany jsem tam zkoušel, vzhled ok, nicméně velikost pokulhávala...

Návštěvník Gint
Odesláno

čau čau, chystám nákup g-shocků, a nejvíc se mi líbí starší G-Shock MTG - 930DU, modul 2870

701344030.jpg

nevíte jestli se ještě takové dělají, nebo novější modely ?

Odesláno
S okamžitou platností s Tebou přestávám kamarádit :D , takhle se přece nemůže takový milovník mechanik jako konkrétně Ty spustit.

:goof: asi mě hráblo, ale zase mě to dočasné pomatení vyjde levněji než u Vulcainu :D

Odesláno

Chlapi, jak je to s tím řízením času rádiem? Podle mě by u nás měli fungovat i hodinky co jedou na vysílač v USA. Ten vysílá na stejné frekvenci jako vysílač v Anglii (60kHz).Podle mapky na stránkách Casia má signál z Anglie dosah až k nám. Je to tak? Nebo je zde chytatelný jen signál z Německa (77,5kHz). Po čtení o hodinkách G-Shock mám pocit, že jedny potřebuji na takový to blbnutí :D Chtěl bych solar a radio. Nejvíc se mě líběj klasický hranatý, pak asi risemany a mudmany v černé barvě. Teď jsem našel za zajímavý peníz GW5600J, ale nerad bych kdyby to vyšlo, aby byly u nás bez signálu. maj jen Multi-Band 2 (60kHz).

Odesláno

osobně si myslím, že nepůjdou, že poběží jen modely s multiband 5 a 6. Asi to není je o frekvenci, ale o datech vysílaných na této frekvenci, aby je hodinky správně dekodovaly.

Návštěvník Gint
Odesláno

Tak jsem si je koupil, stály 4.990, ale kočka v obchodě si myslela že stojí 3.990, takze az u pocitace zjistila ze stoji tech 5k, rekla ze me je za tu 4-rku nechá když už to tak řekla :-D:-D jsou parádní, akorat potrebuju radu, kdyz pridrzim tlacitko vpravo dole (mel by si po 4-11 minutách automaticky aktivovat prijem signalu) ale nic se nestane. to me ted trápí.

701344030.jpg

Odesláno
Tak jsem si je koupil, stály 4.990, ale kočka v obchodě si myslela že stojí 3.990, takze az u pocitace zjistila ze stoji tech 5k, rekla ze me je za tu 4-rku nechá když už to tak řekla :-D:-D jsou parádní, akorat potrebuju radu, kdyz pridrzim tlacitko vpravo dole (mel by si po 4-11 minutách automaticky aktivovat prijem signalu) ale nic se nestane. to me ted trápí.

Po podržení pravého spodního tlačítka se mě začnou...OKAMŽITĚ seřizovat není tam časová prodleva...mám 5600

Odesláno

Jizni cechy - nemecko v pohode, u kamarada v panelaku chytam i anglii - kvalita L1 ale na serizeni to nestaci

Jinak se mi ridi automaticky ve 03:00, jednou jsem byl zalezlej v nejakym sklepe a odpoledne kdyz jsem se vzbudil jsem zjitil, ze se hodinky seridili v 05:00. Takze kdyz prvni pokus nevyjde hodinky se pokusi pozdeji znovu. Nejspis.

Odesláno
Jizni cechy - nemecko v pohode, u kamarada v panelaku chytam i anglii - kvalita L1 ale na serizeni to nestaci

Jinak se mi ridi automaticky ve 03:00, jednou jsem byl zalezlej v nejakym sklepe a odpoledne kdyz jsem se vzbudil jsem zjitil, ze se hodinky seridili v 05:00. Takze kdyz prvni pokus nevyjde hodinky se pokusi pozdeji znovu. Nejspis.

Anglii chytas na tomto modelu tim zpusobem ze jako domovske mesto nastavis napr. Londyn?

Odesláno

Kdepak, furt mam Pariz. Chtel jsem mu ukazat jak se stelujou a koukam ze sviti anglie...

Odesláno (upraveno)

To je divny :huh:

EDIT: Podle me pokud mas nastaveno Pariz ( to znamena prijem UK/De vysilace ) automaticky by to melo prijmout nemecky signal - mel by u nas byt samozrejme silnejsi. Mozna ho neco rusilo...

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

já na svých GW6900 mám jako domov nastavený Berlín, štelujou se mi zatím vždy ve 3:00. Zkoušeno v Berouně, Praze, Olomouci. Žádný brikule, jak doporučuje manuál, že bych je dával na okno a dvanáctkou směrem ven rozhodně nedělám. Příjem signálu mají výborný

je to jak píše Dantechno, pokud nevyjde první pokus v 3:00, následuje 4:00, 5:00, půlnoc, 1:00 a 2:00, atd...

Odesláno

Ikdyz se v tom nevyznam myslim, ze nastaveni druhe zony nema vliv na to kam se to pripoji. Pripoji se to tam kde chytne signal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...