Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ikdyž je tu někteří nemají rádi,chtěl bych se zeptat jestli nevíte co je v MM za strojek a jestli by šel vyměnit za originál a na kolik by to tak asi mohlo přijít.Ať to tu zbytečně nezasírá..:D,tak prosím jen odpovědi plodné a né tipu že se to nevyplatí,atd.Všm moc děkuji za rady ;)

Návštěvník Tada
Odesláno
Ikdyž je tu někteří nemají rádi,chtěl bych se zeptat jestli nevíte co je v MM za strojek a jestli by šel vyměnit za originál a na kolik by to tak asi mohlo přijít.Ať to tu zbytečně nezasírá..:D,tak prosím jen odpovědi plodné a né tipu že se to nevyplatí,atd.Všm moc děkuji za rady ;)

No v Marina Militare, pokud jsou to ty základní by měl být čínský klon Unitasu, teoreticky by tam mohl pasovat i originální unitas...

Návštěvník YPO
Odesláno
:gora: tak napiš do panerai, možná ti ho za 2t euro prodají - he he - pokud by si chtěl angelus tak budeš muset ještě trošku přitlačit :lol2:
Odesláno

Popravdě se v hodinkách a už vůbec ne typech strojků nevyznám,takže nemám představu jak je který drahý,nebo naopak.jde mi o to abych do těchto hodinek mohl dát kvalitnější strojek,který by tam pasoval a fungoval.Toť vše a nebo mi poraďte-mám MM a když je natahuji,tak na korunku musím tlačit-směrem dovnitř,jinak mi prokluzuje a občas mi v nich jakoby při natahování přeskočí.Díky za rady

Návštěvník YPO
Odesláno
Popravdě se v hodinkách a už vůbec ne typech strojků nevyznám,takže nemám představu jak je který drahý,nebo naopak.jde mi o to abych do těchto hodinek mohl dát kvalitnější strojek,který by tam pasoval a fungoval.Toť vše a nebo mi poraďte-mám MM a když je natahuji,tak na korunku musím tlačit-směrem dovnitř,jinak mi prokluzuje a občas mi v nich jakoby při natahování přeskočí.Díky za rady

kup si pořádný hodinky a nebudeš muset řešit píč***

Odesláno

klidne si kup ten samy klon unitasu ten nevijde tak draho jako echt unitas, otazkou je zda se to vyplati cena strojku plus prace (pokud se tedy do toho nepustis sam) aby to nebylo drazsi nez MM. Nebo zjisti co zpusobuje zavadu a vymnen jen ten dil.

Odesláno (upraveno)
:gora: tak napiš do panerai, možná ti ho za 2t euro prodají - he he - pokud by si chtěl angelus tak budeš muset ještě trošku přitlačit :lol2:

Okrem vintage Angelus do Panerai dávajú aj JLC, takže na výber je viac možností. :thumbsup_anim: Okrem Unitasu to naozaj nemá význam.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

Ted jde o to jestli original strojkem myslis original Unitas a nebo original Unitas od Panerai.. prvni varianta bude financne schudna (cca 2-nasobek ceny MM) i kdyz naprosto nesmyslna a druha varianta je asi jen hloupej vtip - i kdyz muzes na ebay nebo zreba v carollinu koupit Paneraje a nechat treba p. Mestku v carollinu nechat at ti to prehodi.. jen nevim jak se u toho bude tvarit :lol2:

Odesláno

Kup si nové, nebo si kup Precisty PRS 20 (což si myslím, že je levnější a spolehlivěší než měnit strojek v MM).

Odesláno

Taky bych se přimlouval za Precisty.Byl jsem ve stejné situaci.Měl jsem MM,vyhovoval mi tvar a velikost,tak jsem je poslal do světa a koupil Precisty a jsem spokojený.A je tam safír.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...