Juraj11 Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Ikdyž je tu někteří nemají rádi,chtěl bych se zeptat jestli nevíte co je v MM za strojek a jestli by šel vyměnit za originál a na kolik by to tak asi mohlo přijít.Ať to tu zbytečně nezasírá..,tak prosím jen odpovědi plodné a né tipu že se to nevyplatí,atd.Všm moc děkuji za rady
Návštěvník Tada Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Ikdyž je tu někteří nemají rádi,chtěl bych se zeptat jestli nevíte co je v MM za strojek a jestli by šel vyměnit za originál a na kolik by to tak asi mohlo přijít.Ať to tu zbytečně nezasírá..,tak prosím jen odpovědi plodné a né tipu že se to nevyplatí,atd.Všm moc děkuji za rady No v Marina Militare, pokud jsou to ty základní by měl být čínský klon Unitasu, teoreticky by tam mohl pasovat i originální unitas...
Andrew Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Jsou lidé, co si koupí bodykit na Peugot 406 a předělají ho na Ferrari a Ty do toho Peugeota chceš narvat motor z Modeny?
Návštěvník YPO Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 tak napiš do panerai, možná ti ho za 2t euro prodají - he he - pokud by si chtěl angelus tak budeš muset ještě trošku přitlačit
Juraj11 Odesláno 28. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Popravdě se v hodinkách a už vůbec ne typech strojků nevyznám,takže nemám představu jak je který drahý,nebo naopak.jde mi o to abych do těchto hodinek mohl dát kvalitnější strojek,který by tam pasoval a fungoval.Toť vše a nebo mi poraďte-mám MM a když je natahuji,tak na korunku musím tlačit-směrem dovnitř,jinak mi prokluzuje a občas mi v nich jakoby při natahování přeskočí.Díky za rady
Baker Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Tak si radeji kup jine. Za cenu slusneho unitasu jich budes mit nekolik.
Návštěvník YPO Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Popravdě se v hodinkách a už vůbec ne typech strojků nevyznám,takže nemám představu jak je který drahý,nebo naopak.jde mi o to abych do těchto hodinek mohl dát kvalitnější strojek,který by tam pasoval a fungoval.Toť vše a nebo mi poraďte-mám MM a když je natahuji,tak na korunku musím tlačit-směrem dovnitř,jinak mi prokluzuje a občas mi v nich jakoby při natahování přeskočí.Díky za rady kup si pořádný hodinky a nebudeš muset řešit píč***
tyfo Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 klidne si kup ten samy klon unitasu ten nevijde tak draho jako echt unitas, otazkou je zda se to vyplati cena strojku plus prace (pokud se tedy do toho nepustis sam) aby to nebylo drazsi nez MM. Nebo zjisti co zpusobuje zavadu a vymnen jen ten dil.
railmaster Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 (upraveno) tak napiš do panerai, možná ti ho za 2t euro prodají - he he - pokud by si chtěl angelus tak budeš muset ještě trošku přitlačit Okrem vintage Angelus do Panerai dávajú aj JLC, takže na výber je viac možností. Okrem Unitasu to naozaj nemá význam. Upraveno 28. července 2009 uživatelem railmaster
spiderer Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Ted jde o to jestli original strojkem myslis original Unitas a nebo original Unitas od Panerai.. prvni varianta bude financne schudna (cca 2-nasobek ceny MM) i kdyz naprosto nesmyslna a druha varianta je asi jen hloupej vtip - i kdyz muzes na ebay nebo zreba v carollinu koupit Paneraje a nechat treba p. Mestku v carollinu nechat at ti to prehodi.. jen nevim jak se u toho bude tvarit
Vit Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Popravdě se v hodinkách a už vůbec ne typech strojků nevyznám,takže nemám představu jak je který drahý,nebo naopak.jde mi o to abych do těchto hodinek mohl dát kvalitnější strojek,který by tam pasoval a fungoval.Toť vše a nebo mi poraďte-mám MM a když je natahuji,tak na korunku musím tlačit-směrem dovnitř,jinak mi prokluzuje a občas mi v nich jakoby při natahování přeskočí.Díky za rady Kup si nové, nebo si kup Precisty PRS 20 (což si myslím, že je levnější a spolehlivěší než měnit strojek v MM).
falkkon Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Taky bych se přimlouval za Precisty.Byl jsem ve stejné situaci.Měl jsem MM,vyhovoval mi tvar a velikost,tak jsem je poslal do světa a koupil Precisty a jsem spokojený.A je tam safír.
frista Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Tohle je moc vtipne tema, uz dlouho jsem se tak nenasmal
911 Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 ja myslim, ze neco bude mit mechano v supliku, tak ti treba pomuze a i nafoti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se