Pixelator Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 V 29. 6. 2010 v 13:07, 'Xjmeno363' napsal: sorry, nechtěl jsem se nikoho dotknout. Já spíš narážel na to, že mě přijde u těch plastů tak nějak těžký poznat, že ten fejk je fejk a orginál je lepší ked sa ti digitalky nepacia, tak sem nelez... ked nevies rozoznat fake a original, tak nepis kraviny... all clear? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 (upraveno) V 29. 6. 2010 v 21:09, 'Pixelator' napsal: ked sa ti digitalky nepacia, tak sem nelez... ked nevies rozoznat fake a original, tak nepis kraviny...all clear? Chapu , ze pokud nezna dobre original tak fejk rozezna tezko....... Jinak na aukru jsou tyhle shity k mani uz bezne - napr. fake Frogmanu. Upraveno 30. června 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 v zivote som nemal g-shock ani rolex... pri kvalitnych fake rolexoch by som si netrufol rozoznat ci ide o fake (uz len kvoli absencii priehladu na mechanizmus) ale pri tychto fejkovanych Gckach je to podla mna dost ocividne. Napisy "made in china", uplne ine fonty., do oci bijuce spracovanie... vsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 A tyhle krásný Film Watch se momentálně prodávaj tak za dolar plus pět poštovný.Psal jsem prodejci, jestli to je origo Casio, nebo fejt a on mi napsal, že to je vyrobené v číně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Todle není fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 já myslim že je, normálně stojej kolem 50USD a vypadaj trošku jinak, většinou ručky atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 V 30. 6. 2010 v 16:06, 'Gilius' napsal: Todle není fejk. a jestli to neni fejk, tak to byl dost dobrej kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Ona ta řada je celkem rozsáhlá : KUK. Fejk to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 tak to jsem rad, zena bude mit neco k ohni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 (upraveno) Ahoj, brácha si chce koupit G-Shocky, ale na ebay je jich plno a i za zajímavé ceny. Třeba tyhle se prodávají na ebay za 18dollarů i s poštou. Zatim co na aukru za dva tisíce.... Podle fotky v nich neni rozdíl. Myslíte, že to je fake? Nebo je fake oboje, nebo to není kopie? ebay: aukro: Obchodník má 59 hodnocení za poslední měsíc (celá jeho historie) a zatím všechny positive... Tak nevim. Nebo ještě tyhle,ty stojí 19: Upraveno 11. července 2010 uživatelem huskye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Spodni napodobenina Risemanu - 100% fake. Horni na 90% procent taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 (upraveno) Ty Risemany 100% fake jak pise Dan. Ty druhe jsou imho taky fake. Uz jen z toho duvodu, ze ten prodejce prodava minimalne jedny fake hodinky tak bych u nej nenakupoval! Jinak kdyz se kouknes na jine aukce - solidni tak tam je vzdy oznaceni toho typu hodinek. Ne zadne style "MX". Oznaceni tech spodnich je tedy G7900 - a nejaky "bordel" podle barvy. A vypadaji napr. takto a vzhledem k tomu ze treba na ceskem shopu stoji 2k7, tak zvaz, jestli chces riskovat s ruznymi prodejci, nebo si je koupis tady se zarukou... Ted myslim treba to aukro. edit: Ta fotka z aukra je nejaka vykradacka a pokud tam neni nejaka realna, tak bych si ji bud nechal poslat, nebo dal radeji ruce pryc. Upraveno 11. července 2010 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Originaly tech 7900 maji treba dve "tecky u napisu STW1 a STW2 ... fake je tam nema.. a celkova kvalita provedeni napisu atd. .. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Fejk nefejk, není to u těch digitálek jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 funkčně asi jo, ale nevěřil bych vodotěsnosti u fejků a taky tomu že vůbec nějakou dobu budou fungovat Kluci moc děkuju za rady, jsem zase o něco chytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Jak komu Kamile, jak komu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 V 11. 7. 2010 v 8:55, 'huskye' napsal: Ahoj, brácha si chce koupit G-Shocky, ale na ebay je jich plno a i za zajímavé ceny. Třeba tyhle se prodávají na ebay za 18dollarů i s poštou. Zatim co na aukru za dva tisíce.... Podle fotky v nich neni rozdíl. Myslíte, že to je fake? Nebo je fake oboje, nebo to není kopie? fotka z aukra je fotka origo casií, ostatní fake. nejrychlejc to poznáš tak, že u originálů má matricový den v týdnu vždy 3 písmena. starší řady géček mají 2 segmentový písmena. celkově font fejků je hodně divnej, jakoby tenčí a vůbec vypadají tak nějak hnusně na pohled . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Předem se omlouvám, že trošku OT, nejsou to G-Shocky, ale podle mě fejk jak prase. Neodolal jsem pokušení a jeden tenhle supr kousek za dolar plus pět poštovný koupil. Nedokážu si představit, že by Casio pustilo do světa takovejhle paskvil. Pouzdro je slícovaný jak kdyby to někdo dolaďoval rašplí. Prasecky udělaný tlačítka, promáčklý dýnko od nějaký raznice nebo co to tam udělalo ten nápis Casio, water resistant...Dál jsem myslel, že nápis Illuminator znamená, že budou svítit. Tyhle nesvítěj. Ten návod je taky dobrej. Na obrázku hodinek neni "CASIO" ale "LOGO". Tohle to asi všechno potvrzuje. Prostě hrůza děs.Tady je pár důkazů: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Trochu se obávám,že to fejk vážně není Ono Casio má výrobu všude možně a viděl jsem již i horší kousky,které jim vylezly z fabriky. Bohužel.Že si tím ku*ví jméno,je jejich věc...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Fejk jak prase - original ma stopro podsviceni a dale velikost tlacitek, matrice displeje, analogove rucky.... Proste zfalsovany klump. Dovolim si vlozit vyjimecne vetsi fotku mimo galerii - pro srovnani.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se