Horhe Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Hehe, no já tomu furt nemůžu uvěřit.Zatim jsem měl u všech casií návod v podobě knížečky, tady to byl sežvejkanej kus papíru: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 a neni to ani g-shock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Ale navod je pro vsechny typy od film watch po G-Shocky....Ten navod je fakt vtipnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Dane,řada "film watch" má vícero modelů....viz předchozí strana. Osobně jsem přesvědčenej,že je to prostě zmetek od Casia,ale fejk fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 a neni to ani g-shock Sorry, neni, ale už jsem na to upozorňoval tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Dane,řada "film watch" má vícero modelů....viz předchozí strana. Osobně jsem přesvědčenej,že je to prostě zmetek od Casia,ale fejk fakt ne. Gile vim o tom - pro to jsem ti postnul obri obrazek modelu ktery je napodoben. Ja jsem zase stoprocentne presvedcen , ze se jedna o fake. Casio dava navody k modulum dle cisel , graficka i fyzicka podoba navodu, chybejici illuminator ktery tam ma stopro byt.. kvalita plastovych vylisku td. - v tomhle pripade jsem si jisty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Dane,řada "film watch" má vícero modelů....viz předchozí strana. Osobně jsem přesvědčenej,že je to prostě zmetek od Casia,ale fejk fakt ne. souhlas s Danem, tohle podle mě není origo, ani ten hologram na dýnku tam normálně nedávají. celkovým vzezřením je to prostě hnus, tohle casio nedělá. hlavně ten manuál - univerzální "logo" pro více "značek"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 V poho...nemám patent na rozum,já jen,že jsem viděl "ofiko" Casia,které vypadaly ještě hůř,než totok. Že je to sračka,o tom žádná...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Podle mě jasnej fake. Bylo mi to jasný když jsem viděl pohled z boku. To už by stačilo. Zdá se mi i jiný font písmen v nápisu water resist na ciferníku. Casio nikdy nedá návod s nápisem logo a vždy jen pro jeden modul. Nikdy jsem neviděl casia s problémem kvality nebo že by nesvítily když to slibují. Jedny film watch mám jsou to kvalitní hodinky. tady foto při výměně batt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 Tak jsem ještě blesknul strojovnu. Hmm, tohle opravdu nebude Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 Myslim , ze jsi uz presvedcil i Gila .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 Vlákna jsem si všiml teprve teď a je k neuvěření . Nikdy by mě nenapadlo, že se mohou falšovat i Casia. Musím poděkovat chronomagu za úžasnou osvětu, kterou přináší nám, kteří se ve světě hodinek příliš nevyznáme. Díky moc kolegové !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 nemáte i fotku tohoto typu hodinek od casia? Jak vypadá strojek u nich? Docela by mě zajímalo srovnání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2010 Je to v příspěvku číslo 71.. celkem rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2010 Jo ale mám jen model FS 00 tedy digitál. Jak je to uvnitř ana digi nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 Jo ale mám jen model FS 00 tedy digitál. Jak je to uvnitř ana digi nevím. No tišťák bude podobnej jak u tý výměny baterie, akorát tam bude o moc hezčí analogovej modul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Tak další fake Casia. To už fakt nevím, jak se to může vyplatit. U frogmanů to chápu, ale model F 91w? http://cgi.ebay.com/CASIO-WATCH-COLLECTION-WINTER-2009-2010-CATALOG-G-SHOCK-/140425474661?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b202b265 už na první pohled ten font a velikost čísel na displaji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Tak další fake Casia. Tvuj odkaz je na zaručeně pravej katalog géček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Ty FS-03 101 % fake. Sklíčko je pravděpodobně originál, asi někde sehnali kazová sklíčka a zbytek udělali někde na koleně. To sklo má malinkou chybu v tisku. Ražba na víčku je hrůza, modulové číslo přes 5000 se dělá až teď a ne někdy před 10 lety na Filmwatch, ty měly číslo okolo 2000. Navíc i sebehorší nejlevnější typ Casio má vždy pěknou ražbu na víku. A hlavně číslice displeje jsou hodně necasiovský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Tvuj odkaz je na zaručeně pravej katalog géček To se omlouvám, nějak se mi ty odkazy pomotaly. Ty f91w už tam nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se