Harry Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 01 Frantik 02 Tada 03 little w 04 Kibi 05 Harry 06 Harry 07 Vlastik 08 Lukas Svoboda 09 10 Donuts (pouze s konkretnim odkazem) 11 Baker (pouze v pripade 44mm) 12 MarcelG 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 utrejch 24 navi 25 26 27 farářskej Ok, nízká čísla už nejsou, ale i tak bych rád dva kusy (pro mne a pro vůdce našeho cestovatelského klubu).
little_w Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Tada: nezapomen na uzivatele stampee, ten chtel c. 09 a vlastne to cislovani zahajil. anketa nad motivem / tematem je podle me v tehle fazi nezbytna. EDIT: Tado, udelej shrnuti znamych faktu, prosim. Na grafickem navrhu se IMHO muze zacit pracovat, az budou jasne mantinely. Chapu to dobre, ze nemenne komponenty jsou pouzdro a luneta? Nebo by sla aspon luneta trochu "zjemnit" - je dost tezkopadna, diky velkemu fontu...
stampee Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Tada: nezapomen na uzivatele stampee, Diky, prave jsem se chtel ozvat;)
bandicoot Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 lilttle w: odisea má taky svojí vložku lunety... Luneta je imho daná tvarem, nikoliv vložkou.
Návštěvník Tada Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 No, tak jak vidno dává se nám dohromady už poměrně solidní skupinka Shrnutí známých faktů: pouzdro - můžeme si vybrat velikost 42 nebo 44mm (i když doteď jsem žádné Ocean 1 se 44mm pouzdrem neviděl) povrchová úprava - kartáčovaná (broušená, každý tomu říká jinak), leštěná nebo pískovaná luneta - můžeme si vytvořit vlastní vložku lunety (i když si nejsem jist, jak by nám sežrali třeba ty města) ciferník - jaký si vymyslíme takový máme (v rámci zdravého rozumu a palety luminescenčních barev) ručky - -||- rytina na dýnku - -||- strojek - ETA s GMT funkcí (jsem línej hledat to číslo) "odkaz limitky" - většině nejsou proti srsti ani všeobecné cestovatelské hodinky... (Na Járu Cimrmana bych si nehcal zajít chuť - s tím by byly větší problémy než s Hanzelkou, Zikmundem, Holubem nebo Tatrou...) Tučně jsem vyznačil varianty pro které se zatím přikláněla většina. 01 Frantik 02 Tada 03 little w 04 Kibi 05 Harry 06 Harry 07 Vlastik 08 Lukas Svoboda 09 stampee 10 Donuts (pouze s konkretnim odkazem) 11 Baker (pouze v pripade 44mm) 12 MarcelG 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 utrejch 24 navi 25 26 27 farářskej
Kalifx Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Myšlenka zajímavá, zatím mám opatrnej zájem, protože už jsem z limitky odstoupil, tak nebudu kalit vodu. Napadla mě ještě jedna možnost. Osobně mně připadá spíš než prostá jmenovitá limitka (Holub, HZ...) mnohem zajímavější edice, která bude odkazovat na nějakou konkrétní událost. Třeba právě těchto lidí. Pokud by šlo a akademickou limitku, nabízí se třeba rozluštění klínového písma. A u cestování se určitě taky najde jedna z cest nebo výprav, která byla nějakým způsobem legendárnější nebo převratnější než ty ostatní.. Pak se dá navíc pracovat s konkrétním datumem.... Třeba 24. 11. 1903 - dobití severního pólu. Připadá mně, že události a převratné úspěchy jsou ještě důležitější než ti lidé samotní... Připomenulo mně to nedávné výročí přistání na měsíci. Limitka věnovaná Armstrongovi na mě nepůsobí tak emocionálně jako ta, která je dedikovaná samotnému aktu přistání.
JiříR Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 01 Frantik 02 Tada 03 little w 04 Kibi 05 Harry 06 Harry 07 Vlastik 08 Lukas Svoboda 09 stampee 10 Donuts (pouze s konkretnim odkazem) 11 Baker (pouze v pripade 44mm) 12 MarcelG 13 JiříR 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 utrejch 24 navi 25 26 27 farářskej
bandicoot Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Přimlouvám se za anketu zda to bude jmenný, český nebo jen cestovatelský časostroj. Dělit čísla, když ti co stáli u zrodu této myšlenky zatím netuší kam se to vrtne je blbost.
Baker Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Přimlouvám se za anketu zda to bude jmenný, český nebo jen cestovatelský časostroj. Dělit čísla, když ti co stáli u zrodu této myšlenky zatím netuší kam se to vrtne je blbost. Nejde o deleni cisel, ale o sondu zajmu.
Baker Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 (i když doteď jsem žádné Ocean 1 se 44mm pouzdrem neviděl) To jste nic neznamena. Klik.
911 Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Nejde o deleni cisel, ale o sondu zajmu. ta myslim ze probehla a zajem je. dokud se neujasni motiv je to cele jen chozeni kolem horke kase. zacinalo se s Holubem nebo H+Z ted je to ruzice. az se tohle ujasni, tak to jiste vyeliminuje par lidi a pak ma smysl se bavit o poctu. zatim o "cestovatelskou" verzi je zajem.
bandicoot Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Baker: ...divný, vědět, že chci třeba patnáctku, ale nevědět jestli s Holubem nebo kompasem mi přijde fakt divný... Třeba já chci s cestovatelem a číslo je mi šumák.
farářskej Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 mnohem zajímavější edice, která bude odkazovat na nějakou konkrétní událost Tak to abysme si na přespříští rok pospíšili s parádní pilotní limitkou, v květnu to bude sto let od Kašparova letu Pardubice-Chuchle Půjdu udělat nějakou rešerši toho, co se cestovatelsky dělo...
Frantik Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Hm, zatim to vypada na Ocean 1, velikost 44. Uvidime, jak to pujde dál. Navrhuji nechat to tam asi nejakou dobu - pár lidí je taky na dovolené a mozna se jeste zapojí. Uz nekdo z moderatoru zareagoval na tu dalsi nutnou anketu?
Baker Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Uz nekdo z moderatoru zareagoval na tu dalsi nutnou anketu? To neni tak jednoduche, pokud bych anketu doplnil, ti kteri uz hlasovali by nemeli tu moznost, takze je potreba zalozit nove vlakno.
Varadero Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Teoreticky se da udelat to, ze ti co se prihlasi na cestovatelskou limitku si mohou hlasovanim utvorit co vlastne na LE chteji. A v pripade, ze se pripadne nekdo odhlasi zaujmou jeho misto urcite nekteri nahradnici. V podstate se jedna jen o detaily. Jestli osobnost nebo udalost nebo jen ruzice. Pripadne jestli lestene nebo kartacovane pouzdro, tvar rucek apod. Vychozi vzor jestli se nemylim uz mame.
bandicoot Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Varadero: já myslím, že ta myšlenka věnovat téma někomu/něčemu konkrétnímu není detail. To totiž byl ten prvotní smysl téhle akce, která byla ohnuta. Pro mě osobně a možná i pro pár dalších je téma prioritou č. 1 a od toho se pak může odvíjet design.
bandicoot Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 joke: cestovatelství má u nás tradici, velkých jmen či událostí je dost, prokazatelně první náš cestovatel byl praotec Čech, který PŘIŠEL na Říp...
911 Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Varadero: já myslím, že ta myšlenka věnovat téma někomu/něčemu konkrétnímu není detail. To totiž byl ten prvotní smysl téhle akce, která byla ohnuta. Pro mě osobně a možná i pro pár dalších je téma prioritou č. 1 a od toho se pak může odvíjet design. presne. mit hodinky kde na dynku bude jen ruzice asi neni uplne to prave orechove. takze dohodnout tema zavazne. od toho se pak budou odvijet napady na barvy, rucky atd. me se zamlouva i napad Kalifxe
bandicoot Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 jo, nápad kalifxe věnovat téma významné události je velmi dobrej a mohl by stírat takový ty debaty jak která osobnost měla i stinný stránky atd. A pokud se to pohne tímhle směrem, tak jsem pro. Teď už tady nebudu kafrat a počkám si na pro mě rozhodující anketu.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.