Daemonultimate Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 V 19. 7. 2012 v 10:17, 'Vit' napsal: Máš pravdu, díky tomu také asi v zimě míň odebírá teplo = míň chladí. No je pravda že až tak vědecky jsem na to nešel,tak se omlouvám,ale vycházím z vlastní zkušenosti že ocelové mě dýl studí než titanové.
Catany Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Za mne jednoznačně titan. Nosím hodinky titanové déle jak deset let, obyčejný Meoris, pouzdro a tah stále stejné bez škrábanců stejný vzhled jako při koupi. Vzhledem k tomu že mám aresivní pot tak u titanu žádný problém na rozdíl od oceli. Dnes objednány nové citizeny AV0020 a opět titan. už se těším.
rekib1 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Zajímalo by mě, zda má někdo zkušenost s novou slitinou titanu od Omegy, barvou vypadá stejně jako stříbrná ocel, nebo se mýlím? Díky
Radek124 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Spíš než na slitinu bych to tipoval na povrchovou úpravu titanu - něco podobného už hezkých pár let na některých T-Touch II používá koncernový kolega Tissot.
Tichus Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Pouzdro (lestene) jo, ale matny tah je prece jenom o trochu tmavsi...
rekib1 Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Díky za info...myslel jsem si to..!
Moror Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Podle mne hodinky kdyz hodiš,musíš někomu rozbít hlavuTakže ocel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se