Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

pořídil jsem za celkem rozumnou cenu zbrusu nové Hamilton Khaki mechanical na ebayi a mám dva dotazy:

- viděl už někdy někdo fake Hamiltonů (vyplatí se to vůbec?), tzn. můžu si být v jistý, že jsou v pohodě?

- máte někdo zkušenosti s opravou hodinek nekoupených u ofiko distributora? Kdyby něco?

Díky,

k.

PS:

post-464-1249575357.jpg

post-464-1249575395.jpg

Odesláno
To se pidis po tom jestli jsou faky docela brzo :sad01_anim: Hodinky neznam ale podle baleni a fotek jsou asi ok.

Už podle inzerátu se na 99% o faky nejednalo... spíš mě zajímá, jestli se někdo potkal s faky takovéhle značky - přece jen Hamilton není Breitling nebo Rolex.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Díky,

u Timeparadise se taky mrknu.. :-)

QUOTE(David_B @ 16.8.2009 - 22:42) 307878[/snapback]
Tak toho neznám. Já kupoval od Timeparadise a ten osvědčený, tam bych se toho nebál.

Jinak jsem žádné fejky Hamiltonů neviděl, takže snad můžeme být v klidu :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

QUOTE(David_B @ 16.8.2009 - 22:42) 307878[/snapback]
Tak toho neznám. Já kupoval od Timeparadise a ten osvědčený, tam bych se toho nebál.

Jinak jsem žádné fejky Hamiltonů neviděl, takže snad můžeme být v klidu :)

V současné době se taky dívám po nějakých hamiltonech, na ebayi bych se bál kupovat, přeci jen nevíš co ti dojde poštou, a faky na hamiltony taky existují když zagooglíš tak něco fejků taky najdeš, je to těžké, rád bych hamilton chrono automatic khaki action, na ebayi do 20000, tady za cca 29-33000, je to takový na hovno, když tě pak straší v hlavě, že přijde fake :crying_anim02: a český prodejce, to jsou škubač peněz - zastřelit :gun_bandana:

Odesláno
V současné době se taky dívám po nějakých hamiltonech, na ebayi bych se bál kupovat, přeci jen nevíš co ti dojde poštou, a faky na hamiltony taky existují když zagooglíš tak něco fejků taky najdeš, je to těžké, rád bych hamilton chrono automatic khaki action, na ebayi do 20000, tady za cca 29-33000, je to takový na hovno, když tě pak straší v hlavě, že přijde fake :crying_anim02: a český prodejce, to jsou škubač peněz - zastřelit :gun_bandana:

Já bych samozřejmě kupoval na tom ebay(i)... prodejce třeba s tisícem hodnocení by neměl prodávat fake. Kupoval jsem takto již 4x hodinky s cenou nad 1000$ a nikdy nebyl problém.

Odesláno

Jsi z Prahy, dojdi si do Details, podívej se, jestli někde mají hodinky, které se ti líbí a zamluv si je tam do příštího víkendu (loni to takto fungovalo bez problémů). Kup si časopis Marianne, vezmi kupón, dej kupón slečnám prodavačkám a máš slevu 25%, čímž se skoro dostaneš na cenu z Ebaye, ale v klidu a 100% jistě.

Odesláno
Jsi z Prahy, dojdi si do Details, podívej se, jestli někde mají hodinky, které se ti líbí a zamluv si je tam do příštího víkendu (loni to takto fungovalo bez problémů). Kup si časopis Marianne, vezmi kupón, dej kupón slečnám prodavačkám a máš slevu 25%, čímž se skoro dostaneš na cenu z Ebaye, ale v klidu a 100% jistě.

Jsem, to je good rada!!! problem jsou zatim finance, to vis jsem jeste studak a praci dnes seznat to je peklo, ty slevy asi dlouho trvat nebudou co rikas?

Odesláno

hmm, tak je to jen na vikend 12, 13.9 to je na pytel, kdyz se ti nejaky hodinky zalibi a momentalne na ne nemas tak je slev tri prdele a kdyz na ne mas tak vysolis plnou palbu, kua to je shituace...

Odesláno
hmm, tak je to jen na vikend 12, 13.9 to je na pytel, kdyz se ti nejaky hodinky zalibi a momentalne na ne nemas tak je slev tri prdele a kdyz na ne mas tak vysolis plnou palbu, kua to je shituace...

Jako študák študákovi dám dobrou radu, která se u mě osvedčila :), nečumim po píčo..nách který nutně k životu nepotřebuju do tý doby, než nemám přebytek financí a můžu si je dovolit, akorát to pak člověka užírá a nedá mu to pokoj ... :thumbsup_anim:

Odesláno

Psal si, ze shanis Hamiltony na ebay, ale mas obavy z nakupu a u nas zase problem z cenou. Tady mas sanci koupit se velkou slevou a presto nemas prachy?! Tak za co jsi chtel na ebay ty Hamiltony koupit? Nic ve zlem, jen se mi to zdá divný :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Psal si, ze shanis Hamiltony na ebay, ale mas obavy z nakupu a u nas zase problem z cenou. Tady mas sanci koupit se velkou slevou a presto nemas prachy?! Tak za co jsi chtel na ebay ty Hamiltony koupit? Nic ve zlem, jen se mi to zdá divný :thumbsup_anim:

proc co je divny? Treba za nejakou dobu na ne mit budu, a nebudou slevy - to byly jen me obavy, ale dneska jsem sel ty hamiltony jen omrknout na vaclavak, byla tam prijemna svlecna a rikala ze dny marianne jsou kazdej rok takze se budu tesit asi az na pristi rocnik a vydelam to, nebot za tech par dni nasetrit skoro 25000 opravdu nestiham, kdyz musim ted zaplatit i skolne VS a pujcovat si fakt nehodlam to by mohlo dopadnout spatne :suicide_anim: prijimam jen dary :helpsmilie:

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno
Jako študák študákovi dám dobrou radu, která se u mě osvedčila :), nečumim po píčo..nách který nutně k životu nepotřebuju do tý doby, než nemám přebytek financí a můžu si je dovolit, akorát to pak člověka užírá a nedá mu to pokoj ... :thumbsup_anim:

Neco na tom bude, v hlave to tika ale snazim se to zadusit alespon do doby nez na ne nasetrim

• po měsíci...
Odesláno

No taky doufam, ze Hamiltony se jeste nedelaj ve "fake" provedeni. ;-)

Davidovi Hamiltony vypadaj super... asi nej co jsem zatim od hamiltonu videl..

Odesláno

Ale kdyz nakupovat po netu ,treba ebay ,tak si mylim ,ze je rozumne kupovat od proverenych prodejcu ,tam si myslim,ze clovek chybu neudala :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...